- Konu Sahibi Limonsarisi
hayırlı olsun aşkla huzurla kullan hepsini inşallahh
pembe seramik tencere setine bayıldım yaa markasını öğrenebilir miyimmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun aşkla huzurla kullan hepsini inşallahhpembe seramik tencere setine bayıldım yaa markasını öğrenebilir miyimmm
![]()
Bugün aldıklarım
NihalemEki Görüntüle 898522
BıçaklarımEki Görüntüle 898523
Günlük çatal kaşığımEki Görüntüle 898524
TepsimEki Görüntüle 898525
Bugün aldıklarım
Canım benim çok teşekkür ederimmaşallah canım benm hepsi çok güzeller mutlu yuvanda iyi günlerde kullan inşallahhh![]()
İnternetten sipariş ettim canım çok hoşuma gittiği için 36 parça 99.90 tl :) teşekkür ederimcanım hayırlı olsun çok güzeller:)) çatal bıçağını nereden ne kadara aldın acaba daha önceden pembesini görüyordum ama bu ara göremedim
İstasyon saatimi mudodan aldım 92 liraydı ama mudoda 3 al 2 öde kampanyası var bişeyler daha aldık ucuza gelmiş olduGüzel günlerde kullan canım çok cici herbişeyin
Özellkle istasyon saatini çok beğendim nerden ve ne kadara aldın sorabilir miyim![]()
Teşekkür ederimmmmhepsi birbirinden güzeller canım amaaa günlük çtk takımına bıçak setine ve pembiş tencerelerine bayıldımmmm![]()
Teşekkür ederim :)Aldıkların çok tatlıymış canım rengarenk ne güzel:))
900 tl ye aldım canım :)
Eki Görüntüle 882831 Eki Görüntüle 882830 deniz kabuklarını çok seviyorum :) sıradaki hedefim deniz kabuklu banyo paspası bulmak :)![]()
Bugün aldıklarım
Kırık beyaz canım tam beyaz değiltatlım ya bu takımmm kırık beyaz mı sırf beyaz mıııı yaaa
Hepsi çok güzel mutlulukla kullan canım![]()
çok saolll tatlımm bugün ben de bu takımı aldımm yalnız 6 kkişilk 2 takım alıp misafr olarak kullanacağımm=)))Kırık beyaz canım tam beyaz değil
Teşekkür ederim :)![]()
Hayırlı olsun :) misafirlerine en leziz yemeklerini sunarsın inşallahçok saolll tatlımm bugün ben de bu takımı aldımm yalnız 6 kkişilk 2 takım alıp misafr olarak kullanacağımm=)))
Güzel gunlerde kullan canim ceyizlerini