Limonsarısı'nın çeyizleri

hayırlı olsun aşkla huzurla kullan hepsini inşallahh :16: pembe seramik tencere setine bayıldım yaa markasını öğrenebilir miyimmm :16:

$image.webp$image.webp deniz kabuklarını çok seviyorum :) sıradaki hedefim deniz kabuklu banyo paspası bulmak :) :16:

Bugün aldıklarım :16:
Nihalem$image.webp
Bıçaklarım$image.webp
Günlük çatal kaşığım$image.webp
Tepsim$image.webp

Son düzenleme:
maşallah canım benm hepsi çok güzeller mutlu yuvanda iyi günlerde kullan inşallahhh:16:

Güzel günlerde kullan canım çok cici herbişeyin

Özellkle istasyon saatini çok beğendim nerden ve ne kadara aldın sorabilir miyim :16:

hepsi birbirinden güzeller canım amaaa günlük çtk takımına bıçak setine ve pembiş tencerelerine bayıldımmmm :16:

maşallah canım benm hepsi çok güzeller mutlu yuvanda iyi günlerde kullan inşallahhh:16:
Canım benim çok teşekkür ederim :16:
canım hayırlı olsun çok güzeller:)) çatal bıçağını nereden ne kadara aldın acaba daha önceden pembesini görüyordum ama bu ara göremedim
İnternetten sipariş ettim canım çok hoşuma gittiği için 36 parça 99.90 tl :) teşekkür ederim
Güzel günlerde kullan canım çok cici herbişeyin

Özellkle istasyon saatini çok beğendim nerden ve ne kadara aldın sorabilir miyim :16:
İstasyon saatimi mudodan aldım 92 liraydı ama mudoda 3 al 2 öde kampanyası var bişeyler daha aldık ucuza gelmiş oldu
hepsi birbirinden güzeller canım amaaa günlük çtk takımına bıçak setine ve pembiş tencerelerine bayıldımmmm :16:
Teşekkür ederimmmm :16::31:
Aldıkların çok tatlıymış canım rengarenk ne güzel:))
Teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Yeni cicilerim var :16:
Bornız takımım$image.webp
Nevresim takımlarım$image.webp$image.webp
Keyif köşemin vazgeçilmezleri olacaklar inşallah :16:$image.webp$image.webp$image.webp
Bizde yatak odasını kız tarafı alır aşık olduğum oda :) artık benim$image.webp

Back
X