- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
- Konu Sahibi retro_hippo
-
Teşekkür ederim cnm... 20 tane çıktı.. bitti sayılır :))Eline sağlık canım sunum mükemmel olmuş eminim tadı da en az görüntüsü kadar harikadır
Teşekkür ederim cnm.. limonata konusunda ufak bir yardım almış olabilirimEllerine sağlık canım ,keklerin çok hoş duruyor,limonatan da ,başarılar diliyorum
Teşekkürler cnm ♡♡♡Ay harika oh mis misbu arada başarılar dilemeyi unuttum. Başarılar cnm.
Teşekkür ederim :))Bol Şans
Buyur cnm.. afiyet olsun :))Krem şantisiz olanından alabilir miyim bir adet :)) ellerine sağlık canım başarılar dilerim.
Saol cnm.. takıma yazdım 2 tane yedim ama sonra akşam yemeği yemedim dengelemek içinVaaayy hippomtek lokmada yutmalık, şahane olmuşlar
Ellerine kollarına sağlıkbaşarılar dilerim. Ben seni tutuyorum
Doğruyu söyle kaçını hüplettin
Teşekkürler canım :))Ellerine sağlık canım limonlu keki sevmeyen yoktur yedikçe yedirtir
Çok hafif bi lezzet süper görünüyor tatlım
ELlerine sağlık hippo güzel olmuş çok başarılar canım
Saol cnm. . Hadi sıra sendeEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor Eminim tadı da enfestir
Bende daha yeni bildirebildim çoğu alınmış tarifler bakalım nasıl birşey çıkaracağımSaol cnm. . Hadi sıra sende
Saol cnm.. hayırdır kimi hatırlatıyor.. ben bilmiyorumohhh o limontadan bı yudum almak ısterdım
Ellerine sağlık eski hippocum yenı karamelcim enfeeess gözüküyor
Of karamelde eski bir üyeyı hatırlatıyor sinir oluyorum
Teşekkürler canım ♡♡♡Off muhteşem ellerine sağlık canım.. yarışmada bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?