- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
- Konu Sahibi retro_hippo
Teşekkür ederim cnm... 20 tane çıktı.. bitti sayılır :))Eline sağlık canım sunum mükemmel olmuş eminim tadı da en az görüntüsü kadar harikadır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnm... 20 tane çıktı.. bitti sayılır :))Eline sağlık canım sunum mükemmel olmuş eminim tadı da en az görüntüsü kadar harikadır![]()
Teşekkür ederim cnm.. limonata konusunda ufak bir yardım almış olabilirimEllerine sağlık canım ,keklerin çok hoş duruyor,limonatan da ,başarılar diliyorum![]()
Teşekkürler cnm ♡♡♡Ay harika oh mis misbu arada başarılar dilemeyi unuttum. Başarılar cnm.
Teşekkür ederim :))Bol Şans![]()
Buyur cnm.. afiyet olsun :))Krem şantisiz olanından alabilir miyim bir adet :)) ellerine sağlık canım başarılar dilerim.
Saol cnm.. takıma yazdım 2 tane yedim ama sonra akşam yemeği yemedim dengelemek içinVaaayy hippomtek lokmada yutmalık, şahane olmuşlar
Ellerine kollarına sağlıkbaşarılar dilerim. Ben seni tutuyorum
Doğruyu söyle kaçını hüplettin![]()
Teşekkürler canım :))Ellerine sağlık canım limonlu keki sevmeyen yoktur yedikçe yedirtir
Çok hafif bi lezzet süper görünüyor tatlım![]()
ELlerine sağlık hippo güzel olmuş çok başarılar canım
Saol cnm. . Hadi sıra sendeEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor Eminim tadı da enfestir![]()
Bende daha yeni bildirebildim çoğu alınmış tarifler bakalım nasıl birşey çıkaracağımSaol cnm. . Hadi sıra sende![]()
Saol cnm.. hayırdır kimi hatırlatıyor.. ben bilmiyorumohhh o limontadan bı yudum almak ısterdım
Ellerine sağlık eski hippocum yenı karamelcim enfeeess gözüküyor
Of karamelde eski bir üyeyı hatırlatıyor sinir oluyorum![]()
Teşekkürler canım ♡♡♡Off muhteşem ellerine sağlık canım.. yarışmada bol şans