Limonata Diyeti Deneyimleriniz

Nalin86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
48
0
36
Danimarka
Hadi bakalim kazam mubarek ola... kafaya koydum.. en az 14 gun araliksiz yapacagim su cook unlu limonata diyetini...
Kizlar dualariniz benimle olsun...

Bu arada bu diyeti deneyenler.. bi zahmet tecrubelerini paylassinlar :)

Nasil bi diyet tatlim anlatirmisin belli mi olur belki katilirim sana :)

valla guzellim... tuzlu su... limonata aci biber akcabaat surubu ve bitki caylari desem.. hicc birsey yemeyeceksin sadece bunlari iceceksin desem, daha fazla bilgi almak istedigine eminmisin hala :))

valla guzellim... tuzlu su... limonata aci biber akcabaat surubu ve bitki caylari desem.. hicc birsey yemeyeceksin sadece bunlari iceceksin desem, daha fazla bilgi almak istedigine eminmisin hala :))

Tek yönlü beslenme. Buna benzer cok diyet var. Karnıbahar diyeti, meyve suyu diyeti, elma diyeti. Başka hiç bir şey yok. Çok yanlış. Hem bir müddet sonra verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın hemde vücudun ihtiyac duydugu gerekli besinleri almadıgın için protein gibi mesela, tansiyon, baş dönmesi, unutkanlık, yorgunluk yapar. Üstelik metabolizmanın yavaşlamasıi vücudun kıtlık var sanıp depolama yapması da cabası...

öylede, bu bir nevi detoks diyeti... denemek lazim.. hele ben bir kilolari veriyim, daha sonra dikkat ederim almam insallah :)

Nasıl gidiyo peki diyet ?
Zorluyo mu ?
Vermeye başladın mı kilo ?

yahuu bu diyette bişe yemek yoksa bişe içmedende kilolar gider bencede çoook sakıncalı kiloların geri alınmasını geçelim mide ve bağarsak sistemine direk çöküş emri,olmadık bi hastalığı tetikleme bence az ve sık yemek daha güzel bende böle zayıflıyorum önce canınızı düşünün bence...

canım benim bildiğim akçaağaç şurubu ve onun trde orjinali yok
birde detoks için yapılıyor bende denedim en son şurup bozulunca attım
kısaca ben yapamadım

bence hiç başlama biraz yürüyüş ya da egzersiz biraz da yediklerine dikkat edersen şıp diye verirsin kilolarını

ben 1 haftadır lahana çorbası içiyorum.arada da kaçamaklar yapıyorum.bugün kendime pantolon almaya gittim ve gözlerime inanamadım.32 beden giyerken 31 oldu,mağazada 30u yoktu.olsaydı sanırım o da olacaktı.tartıda 3 kilo kadar bir kaybım var fakat sonuç cidden süper

kizlar vazgectim normal diyete devam.. tansiyon sorunum varmis doktoruma danistim cuma gunu.. ve kesinlikle tavsiye etmedi..

Konu içeriği nedeniyle diyet yöntemleri başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…