Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt tatlım fantazılerım boyle ıste benım tolınnnn nerdesınnvay vay vayyyy dıonedekı fantaaazilere bak sennn
binmeyın uleynnn 100 km hızla surerım sonrada hepınızı atarım arabamdan aşşagı şişkolar
selam yemekteyiz peopleeee naberr
dedimki ben neden yarısmaya katılamıyorum benım basım kelmı
eeee hayırrrr değiiiiilll
o zaman girdim mutfaga tarıfımı yaptım geldımm
tarıften önce müziğimizi açıyoruz neden çünkü müzik ruhun gıdasıdır
baslıga uygun olsun diye ben şu müziği seçtim
şimdi gelelim tarifeeee
Muhallebisi için
limon sosu için
- 5 su bardağı süt
- 2 dolu yemek kaşığı nişasta
- 2 dolu yemek kaşığı un
- 7 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi
- 1çay kaşığı vanilya
Arasına tercihen
- 1 su bardağı limon suyu ve içme suyu(Yarı yarıya)
- 4 yemek kaşığı şeker
- 1.5 tatlı kaşığı nişasta
- 1 yumurta sarısı
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- Yarım limon kabuğu rendesi
- Petibör bisküvi
- Muz
muhallebı vanılya harıç tencereye koyup koyulaşana kadar karıştırarak pişiriyoruz pişmeye yakın vanılyayıda eklıyoruz
sonra muhallebıyı onceden ıslattıgımız borcama alıp dinlenmeye bırakıyoruz kare borcam kullanırsanız sızın için daha kolay olur
sonra ustune bir kat petibör bisküvi onun üstünede bir kat muz yerleştiriyoruz
sonra üstünün jolesını yapmaya baslıyoruz burda puf nokta 1 su bardagının yarısı su diğer yarısı limon suyu olucak gerı kalan malzemelrı koyup pişiriyoruz pişmeye yakın ben 1 paket vanılyada joleye koydum yumurta kokusunu bastırsın dıye istemeyen koymayabılır
sonra pişirdigimiz joleyı tatlımızın uzerine döküp 1 gece bekletiyoruz
sonrada hapur hupur yiyoruzzzz
AFİYET OLSUNN
100 Puan bana ehhehhehe
Ülker
Bundan 70 yıl önce İstanbul Eminönü’nde küçük bir atölyede 6-7 kazan, küçük bir fırın ve üç işçiyle faaliyete geçen Ülker Bisküvi, bugün gerek satış hacmi gerekse kârlılığıyla Yıldız Holding’in amiral gemisidir.
Ülker Bisküvi, İstanbul/Topkapı fabrikasında çikolata üretimi, İstanbul/Silivri fabrikasında çikolata ve çikolata kaplı bisküvi üretimi, İstanbul/Gebze fabrikasında bisküvi üretimi, İstanbul/Esenyurt fabrikasında kek üretimi, Ankara fabrikasında bisküvi ve Karaman fabrikasında Bisküvi, Kek, Kraker ve Çikolata üretimi yapmaktadır. Bisküvi ve kraker alanlarında ulusal ve uluslararası pazarlara sunduğu 330 çeşit ürünle dünyanın dev gıda üreticileri arasında yer alan Ülker Bisküvi, sektörünün tartışmasız lideridir. 1996 yılında üretimde kalite standardını belirleyen ISO 9002, 2001 yılında ise gıda güvenliğinde kalite ve standardın ifadesi olan HACCP belgelerini alan Ülker Bisküvi, 2002 yılında da Avrupa merkezli kalite belgelendirme kuruluşu BRC’nin en yüksek notu olan “üst düzey/high level” derecesini alarak kalite konusundaki başarısını perçinlemiştir.
Dünya Pazarlarında Ülker Kalitesi
Ülker Bisküvi, bünyesindeki bağımsız laboratuvarlarda, uzman ve deneyimli Ar-Ge kadrosuyla yenilikçilik anlayışını sürekli olarak daha üst noktalara taşımaktadır. Ülker’in en çok talep edilen gıda markalarından biri olmasının ardında bu yenilikçi anlayışı yatmaktadır.
Başta Orta Doğu, Rusya ve Orta Asya Cumhuriyetleri olmak üzere Avrupa, Afrika ve Amerika’da birçok ülkeye ürün ihraç eden Ülker Bisküvi, Türkiye’nin kalite anlayışını da dünya ölçeğinde başarıyla temsil etmektedir. Üretimden tüketime, sürecin tüm aşamalarında sinerji sağlayan etkin bir kontrol sistemine sahip olan Ülker Bisküvi, sürdürülebilir kârlı büyümeye odaklı stratejisiyle yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir.
Ülker ve “Mutlu Anlar”
1944’ten günümüze üç neslin yakından tanıdığı Ülker Bisküvi, herkesin belleğinde “Mutlu Anlar”la yer almaktadır.
Yapılan araştırmalar Ülker markasına olan bağlılığın yüksek düzeylerde seyrettiğini göstermektedir. 2011 yılında AC Nielsen’ın Markalar Raporunda bisküvi kategorisinde ücüncü sırada olan Ülker, Yakın Hissedilen Markalarda birinci, İlk Hatırlanan Firmalarda ve İlk Hatırlanan Markalarda ise üçüncü sırada yer almıştır.
Ülker Bisküvi ve iştirakleri tarafından üretilen bisküvi, kek, çikolata kaplamalı ürünler ve çikolataların yurtiçi dağıtımı, Yıldız Holding şirketlerinden Pasifik Pazarlama ve Horizon tarafından yapılmaktadır.
saolasın bogurtlenımeline sağlık canım başarılar
tesekkur ederım prensesimAllah'ım yarebbim, Tolin'im de katılmış. :)
Başarılar dilerim Tolinciğim.
bende cok tesekkur ederımmbaşarılarr dilerim:)))
nevos en zor kategori hangisiyse o olsun gonder gelsın uleyyynnnTolin bundan sonra hangi kategori olsunSeni bundan sonra bırakmam
tesekkur ederımmmGuzel gorunuyor.Ellerinize saglik.
meegiiiiimmmm tesekkurlerrrrImmm eline sağlık kuzu
tesekkur ederım makinemEllerine saglik :) yarismada basarilar:)
saolasın bogurtlenım
tesekkur ederım prensesim
bende cok tesekkur ederımm
nevos en zor kategori hangisiyse o olsun gonder gelsın uleyyynnn
tesekkur ederımmm
meegiiiiimmmm tesekkurlerrrr
tesekkur ederım makinem
o anca banı acılınca utanır
Harbi görsün utansın
tabı kızaaam şef olup hepınızı kepçemlen kovalıycamee ustad
ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
cok tesekkur ederım hanımlarrrHafif ve güzel bir tat. Ellerine sağlık.
thank you cathyımmEllerine sağlık :)
bol şans
thank you cathyımm