Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zehırsızını ben yedım zehırlısını sıze sakladımtolıncım sorun da bu ya saka bı yana cıdden becermısın tatlıyı masallah cok guzel
vay vay vayy hepımızı yollayıp bırıncı olacak bende eklıcem tolın rakıbın buyukzehırsızını ben yedım zehırlısını sıze sakladım
saolasın meyramellerine sağlık şahane görünüyo, mutlaka denicem.
benden gordun kıskandın dimiii çakallllvay vay vayy hepımızı yollayıp bırıncı olacak bende eklıcem tolın rakıbın buyuk
olur meyra ben gece yaptım lımon sosunu yapıncaya kadar balkonda beklettım1gece bekl,yor ya, buzdolabındamı bekliyo?
ay biz karı koca çok sabırsısız yemek konusnda 1saat buzlukta beklese olmazmı: )
kıskancım tabı .. ayagını kaydırcam bu sıteden once bu yarısma sonra sıte tolın adımı ıyı belle .. bakalım kapısacaz hangımıze oy fazla cıkacksaolasın meyram
benden gordun kıskandın dimiii çakallll
olur meyra ben gece yaptım lımon sosunu yapıncaya kadar balkonda beklettım
dioneee hayırdır yürek falan yidinkıskancım tabı .. ayagını kaydırcam bu sıteden once bu yarısma sonra sıte tolın adımı ıyı belle .. bakalım kapısacaz hangımıze oy fazla cıkack
yurekle kalsam ıyıdioneee hayırdır yürek falan yidin
gene bozdun diyeti dimi şişkoooyurekle kalsam ıyı
saolasın prensesellerine sağlık tolin çok güzel görünüyor,yarışmada başarılar
dıyetı bozmadım .. dıyet benı bozdu tolıngene bozdun diyeti dimi şişkooo
saolasın prenses
şişkosun kızım sen zayıflayamzsın demedımmı ben sanadıyetı bozmadım .. dıyet benı bozdu tolın
sus kız canımı sıkma gece gece dedın tolın sakalın yok kı sozun dınlensın .. gorence 34 beden sancak senı ya tmm zayıfsında 34 te degılsınşişkosun kızım sen zayıflayamzsın demedımmı ben sana
34 36 arasıyım daha ne olsun az daha versem ruzgarda ucacamsus kız canımı sıkma gece gece dedın tolın sakalın yok kı sozun dınlensın .. gorence 34 beden sancak senı ya tmm zayıfsında 34 te degılsın
sus daha fala konusmaa34 36 arasıyım daha ne olsun az daha versem ruzgarda ucacam
çatla orda kıskanclıktansus daha fala konusmaa
aslında ıdeal vucut 38 mıs hacı uzmanlar oyle dıyoçatla orda kıskanclıktan