Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zehırsızını ben yedım zehırlısını sıze sakladımtolıncım sorun da bu ya saka bı yanacıdden becermısın tatlıyı masallah cok guzel
![]()
vay vay vayy hepımızı yollayıp bırıncı olacakzehırsızını ben yedım zehırlısını sıze sakladım![]()
saolasın meyramellerine sağlık şahane görünüyo, mutlaka denicem.
benden gordun kıskandın dimiii çakallllvay vay vayy hepımızı yollayıp bırıncı olacakbende eklıcem tolın rakıbın buyuk
![]()
olur meyra ben gece yaptım lımon sosunu yapıncaya kadar balkonda beklettım1gece bekl,yor ya, buzdolabındamı bekliyo?
ay biz karı koca çok sabırsısız yemek konusnda 1saat buzlukta beklese olmazmı: )![]()
kıskancım tabı .. ayagını kaydırcam bu sıtedensaolasın meyram
benden gordun kıskandın dimiii çakallll![]()
olur meyra ben gece yaptım lımon sosunu yapıncaya kadar balkonda beklettım![]()
dioneee hayırdır yürek falan yidinkıskancım tabı .. ayagını kaydırcam bu sıteden![]()
once bu yarısma sonra sıte tolın
adımı ıyı belle .. bakalım kapısacaz hangımıze oy fazla cıkack
![]()
gene bozdun diyeti dimi şişkoooyurekle kalsam ıyı
![]()
![]()
saolasın prensesellerine sağlık tolin çok güzel görünüyor,yarışmada başarılar![]()
dıyetı bozmadım .. dıyet benı bozdu tolıngene bozdun diyeti dimi şişkooo
saolasın prenses![]()
şişkosun kızım sen zayıflayamzsın demedımmı ben sanadıyetı bozmadım .. dıyet benı bozdu tolın![]()
![]()
sus kızşişkosun kızım sen zayıflayamzsın demedımmı ben sana![]()
34 36 arasıyım daha ne olsun az daha versem ruzgarda ucacamsus kızcanımı sıkma gece gece
dedın tolın sakalın yok kı sozun dınlensın .. gorence 34 beden sancak senı ya
![]()
tmm zayıfsında 34 te degılsın
![]()
34 36 arasıyım daha ne olsun az daha versem ruzgarda ucacam![]()
aslında ıdeal vucut 38 mıs hacıçatla orda kıskanclıktan![]()