- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Kimin kiiiiNe saman bat canım test ne zaman yapacaksın bak merak ettim
Büşra nın kiKimin kiiii
Canım kaç topic açıldı tutan da tutmayan da var malum o yüzden inanılacak birşey değil bat da test en iyisiBence bu limon testini hamile olan birisi teyid edip onaylamali yoksa beyin yakarrrr bu soru
Kız tatile cıkcam kafamı dagıtcam ohh yeter cock cock dye mahvolduk az kafamızı dinleyelm demeYine psikolojiktir bizim kiiamaaan umut fakirin ekmegi iste
Kuzum bizde bayramda öyle 3 gün gittik giderken diyorum ohh miss kafami dagitirim aklima gelmez. Ta kii dönüş yoluna kadar acaba var mi acaba oldu muuKız tatile cıkcam kafamı dagıtcam ohh yeter cock cock dye mahvolduk az kafamızı dinleyelm deme
Vallahi kuzu ben srtk takmıyorum dusunmyrm ya olmuyr zaten hersyi denedm hep anlcn napim arrk kafaya takmak bana zqrar artk baska zqmana olur ins:)) ins sen hamilesndr kuzu vardır bebisKuzum bizde bayramda öyle 3 gün gittik giderken diyorum ohh miss kafami dagitirim aklima gelmez. Ta kii dönüş yoluna kadar acaba var mi acaba oldu muubu kadar di iste benim kafaya takmamak
Gebelik testi yaptinmi canimVallahi kuzu ben srtk takmıyorum dusunmyrm ya olmuyr zaten hersyi denedm hep anlcn napim arrk kafaya takmak bana zqrar artk baska zqmana olur ins:)) ins sen hamilesndr kuzu vardır bebis
Aayy bende yok her ay baska umut iste sonra fosssssssssVallahi kuzu ben srtk takmıyorum dusunmyrm ya olmuyr zaten hersyi denedm hep anlcn napim arrk kafaya takmak bana zqrar artk baska zqmana olur ins:)) ins sen hamilesndr kuzu vardır bebis
Cnmypmdm ya kokyrm belkide eeglmdr bgn az surdu adetm blmyrm amaGebelik testi yaptinmi canim
Aynen cnm refikada hamile galiba biz ucmz kalduk tek yaAayy bende yok her ay baska umut iste sonra fosssssssss
Test yapmadan anlayamazsin canim ama tabi başka nedenlerden de olabilir belkide hiç bir sorun yoktur bu ay öyle olmuştur. Benimde adetime çok az kaldıCnmypmdm ya kokyrm belkide eeglmdr bgn az surdu adetm blmyrm ama
Ayy hic sorma bi biz kaldikAynen cnm refikada hamile galiba biz ucmz kalduk tek ya
Hadi hayrlısı kuzum bat ne zmn cnm :))Test yapmadan anlayamazsin canim ama tabi başka nedenlerden de olabilir belkide hiç bir sorun yoktur bu ay öyle olmuştur. Benimde adetime çok az kaldı
Kız o da hamile galiba test pozıtf rabiste hamile herkes kaldı bir tek biz kaldık yaa bskalm ne zmn kalczAyy hic sorma bi biz kaldikRefik-i hayat nerdesin kuzumm son durumun ne :)
Yaa iste biz birbirimizi yalniz birakmamak icin sey yapmiyoruz aslindaaaaaa......Kız o da hamile galiba test pozıtf rabiste hamile herkes kaldı bir tek biz kaldık yaa bskalm ne zmn kalcz
2 gün sonra olurum canım ama hiç umudum yok ihtimal bile vermiyorum. Adet olmayi bekliyorum adet olup hemen doktoruma gidecem heralde klomen verirHadi hayrlısı kuzum bat ne zmn cnm :))
Yarin tekrar kan vericem canim ama idrar testlerim negatife dondu. Ama hala adet olmadim. Bilmiyorum neler oluyorAyy hic sorma bi biz kaldikRefik-i hayat nerdesin kuzumm son durumun ne :)
Kız ben qrtk girmyrm ki buraya sık sık az gryrm cnm aklmq gelmyr artk burqsı anlcn bakp ckyrm:))Yaa iste biz birbirimizi yalniz birakmamak icin sey yapmiyoruz aslindaaaaaa......
Cnm cok acele etmiyrmusun sabret sorn yoksa bekle takma fazla cnm2 gün sonra olurum canım ama hiç umudum yok ihtimal bile vermiyorum. Adet olmayi bekliyorum adet olup hemen doktoruma gidecem heralde klomen verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?