Limon gebelik testi

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
28
Limon gebelik testi yapan var mı evde yaptıktan snra test almak istyrm hamilw oldugunu boyle ogrenen var mı

Ben az önce yaptım, tortular dibe çöktü ama araştrmalara göre çok da güvenirliği olan bir test değilmiş

bende karbonatı duydum 2 gun ınce yaptm kopurmedı bugun yaptım bayağı kopurdu yeğnime yaptrdım onunkıde kopurmedı yarın değil sonrakı gun bat
maksat denemek

Bende yaptım limonla tortu dibe çöktü pozitif göya.
Gebelik testinde negatif çıktı.iki gün var bata tabi.
Karbonatı önceden denedim köpürdü bira gibi adet oldum oda fos çıktı.
İdrarı içip denemek lazım bide bi o kaldı

Nee idrar içmek miii ???
Ciddi değilsindir inşallah canım

Kızlar bebim birde sag kask kısmm bastrnca agryor anlmdm ypmadm ben test ya en iyisi gebelik testi galiba

Büsracim nasilsin canim ne hallerdesin senle ben hala tırtız adetine ne kadar kaldi suphelerin mi varr :)
Kuzu sendedemi yok kız burda konstgm herkes kaldı hamile tek ben sanyrdm kalmayan sende varmssn hosgeldn kuzu
Yok canm oldum ama ilk iki gun yogn snra gelmedi csmur gbi oldu reglm 2.5 gun snrdu normlde 5 gun surer brde sag kasgma bsstrnca agryr o tarafm anlamdm test mi yapsm yada dger ayı mı beklesm sendn ne haber cnm bat gectmi:)

Anladim kuzucum biraz daha beklee oooo bende ki durumlar cok karisik son actigim konuyu oku anlarsin

Bekliyorum yanii bat tarihi hakkinda bi fikrim yokk
Cnm okudum ben inan artk belirti hicbrsye inanmyrm cnm benimde duzenszdi blysn ilk defa bu ay tam gunde oldm cnm ztn bu ay olmamstı yapamdk Cnm bakalm beklyrm dger aya kalrm cnm ins sen tedt yapsna cnm belki ckar:)

Eczaneden alınan idrar testi dışında başka bişey yapmayın bence hiç birinin güvenilirliği yok bir sürü şey söylüyorlar :)

Cnm okudum ben inan artk belirti hicbrsye inanmyrm cnm benimde duzenszdi blysn ilk defa bu ay tam gunde oldm cnm ztn bu ay olmamstı yapamdk Cnm bakalm beklyrm dger aya kalrm cnm ins sen tedt yapsna cnm belki ckar:)
Yine psikolojiktir bizim kii amaaan umut fakirin ekmegi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…