Geblk testi yptn mı cnm pekiBen az önce yaptım, tortular dibe çöktü ama araştrmalara göre çok da güvenirliği olan bir test değilmiş
Yaptım ama daha bata 7 gün varG
Geblk testi yptn mı cnm peki
Nee idrar içmek miii ???Bende yaptım limonla tortu dibe çöktü pozitif göya.
Gebelik testinde negatif çıktı.iki gün var bata tabi.
Karbonatı önceden denedim köpürdü bira gibi adet oldum oda fos çıktı.
İdrarı içip denemek lazım bide bi o kaldı
Duymadınızmı tadı ekşiyse negatifNee idrar içmek miii ???
Ciddi değilsindir inşallah canım
Kız dalga mi geçiyorsunDuymadınızmı tadı ekşiyse negatif
Tatlıysa pozitif
Çamaşır suyunu da deneyin google da tarifi var.
Büsracim nasilsin canim ne hallerdesin senle ben hala tırtızLimon gebelik testi yapan var mı evde yaptıktan snra test almak istyrm hamilw oldugunu boyle ogrenen var mı
Kuzu sendedemi yok kız burda konstgm herkes kaldı hamile tek ben sanyrdm kalmayan sende varmssn hosgeldn kuzuBüsracim nasilsin canim ne hallerdesin senle ben hala tırtızadetine ne kadar kaldi suphelerin mi varr :)
Anladim kuzucum biraz daha beklee oooo bende ki durumlar cok karisik son actigim konuyu oku anlarsinKuzu sendedemi yok kız burda konstgm herkes kaldı hamile tek ben sanyrdm kalmayan sende varmssn hosgeldn kuzu
Yok canm oldum ama ilk iki gun yogn snra gelmedi csmur gbi oldu reglm 2.5 gun snrdu normlde 5 gun surer brde sag kasgma bsstrnca agryr o tarafm anlamdm test mi yapsm yada dger ayı mı beklesm sendn ne haber cnm bat gectmi:)
Bekliyorum yanii bat tarihi hakkinda bi fikrim yokkAnladim kuzucum biraz daha beklee oooo bende ki durumlar cok karisik son actigim konuyu oku anlarsin
Dur bakem barii sende var mı yok mu kuzuAnladim kuzucum biraz daha beklee oooo bende ki durumlar cok karisik son actigim konuyu oku anlarsin
Kuzu yok beklemedeyimmDur bakem barii sende var mı yok mu kuzu
Cnm okudum ben inan artk belirti hicbrsye inanmyrm cnm benimde duzenszdi blysn ilk defa bu ay tam gunde oldm cnm ztn bu ay olmamstı yapamdk Cnm bakalm beklyrm dger aya kalrm cnm ins sen tedt yapsna cnm belki ckar:)Bekliyorum yanii bat tarihi hakkinda bi fikrim yokk
Yine psikolojiktir bizim kiiCnm okudum ben inan artk belirti hicbrsye inanmyrm cnm benimde duzenszdi blysn ilk defa bu ay tam gunde oldm cnm ztn bu ay olmamstı yapamdk Cnm bakalm beklyrm dger aya kalrm cnm ins sen tedt yapsna cnm belki ckar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?