Hiçbirimiz diyet yapmaktan hoşlanmıyoruz ama hepimiz zayıf olmak istiyoruz. Ben de tıpkı sizler gibiyim, sizlerden tek farkım, muhteşem bir fiziğim olması
- Diyetisyen Zarif Gürbüzyan
Biliyorum hepiniz hamburgerlere bu kadar düşkün olmama ve günde 3 öğün yememe rağmen nasıl bu kadar iri ve diri bir vücuda sahip olduğumu merak ediyorsunuz. Israrlara ve gelen maillere karşı koyamıyorum, artık ben de sırrımı size açıklayacağım; limon diyeti
Limon diyetinde yapmanız gereken her yemekten önce bir adet limonu sıkıp içmek. Daha sonra iki adet limonu da sıkıp, kilolu ve yağlı bulduğunuz bölgelerinize süreceksiniz. Böylece limon hem içerden, hem de dışarıdan yağlarınızı yakmaya başlayacak!
Bu arada, aklınızda bulunsun, limon diyetini uygularken kesinlikle banyo yapmayacaksınız. Diyet süresince limon vücudunuzda sürdüğünüz yerlerde kalacak. Böylece siz uyurken, hatta otururken bile yağlarınız yanmaya devam edecek.
İşte benim sırrım bu, siz de benimki gibi harika bir vücuda sahip olmak istiyorsanız, limon diyetini deneyin. Hepiniz kaçar kilo zayıfladığınızı benimle paylaşmayı unutmayın sakın.
Sağlıklı ve fit günler.
yarın başlıyorum hem limondan zarar gelmez heralde ??