Limon diyeti çok iddalı ??

nymphe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
69
0
36
Adana
Hiçbirimiz diyet yapmaktan hoşlanmıyoruz ama hepimiz zayıf olmak istiyoruz. Ben de tıpkı sizler gibiyim, sizlerden tek farkım, muhteşem bir fiziğim olması
- Diyetisyen Zarif Gürbüzyan
Biliyorum hepiniz hamburgerlere bu kadar düşkün olmama ve günde 3 öğün yememe rağmen nasıl bu kadar iri ve diri bir vücuda sahip olduğumu merak ediyorsunuz. Israrlara ve gelen maillere karşı koyamıyorum, artık ben de sırrımı size açıklayacağım; limon diyeti…
Limon diyetinde yapmanız gereken her yemekten önce bir adet limonu sıkıp içmek. Daha sonra iki adet limonu da sıkıp, kilolu ve yağlı bulduğunuz bölgelerinize süreceksiniz. Böylece limon hem içerden, hem de dışarıdan yağlarınızı yakmaya başlayacak!
Bu arada, aklınızda bulunsun, limon diyetini uygularken kesinlikle banyo yapmayacaksınız. Diyet süresince limon vücudunuzda sürdüğünüz yerlerde kalacak. Böylece siz uyurken, hatta otururken bile yağlarınız yanmaya devam edecek.
İşte benim sırrım bu, siz de benimki gibi harika bir vücuda sahip olmak istiyorsanız, limon diyetini deneyin. Hepiniz kaçar kilo zayıfladığınızı benimle paylaşmayı unutmayın sakın.
Sağlıklı ve fit günler.

yarın başlıyorum hem limondan zarar gelmez heralde ??

Diyetten çok sayın GÜRBÜZYAN'ın o iri (ne alakaysa? ), diri ve muhteşem fiziğini merak ettim.
Suna Dumankaya'da süper zayıflatıcı bilmemneler verir dururdu, hanımın arkasından dokunsan top gibi maşallah 2 sokak yuvarlanacak fiziği vardı..

Limon konusunda kararsızım.Delici etkisi var sonuçta, 3 öğün birer limon sıkıp içmek-hem de yemek öncesi aç karnına- sanki mideyi yada hassas mideleri negatif etkiler diye düşünüyorum.

hahaha
evet zarif gürbüzyan dikkat etmemiştim
doğru aslında asit rahatsız edebilir mideyi ama azar azar çokda etkiler mi acaba tabi hassas olanlar denemesin bencede

dikkat şekici ama çok şaçma!
bir kere limonun yağ yakma özelliği yok!
bunu yazan resmen dalga geçmiş birde banyı yapmayacakmışız dahi canım git işineeee!
dans edeceksin, spor yapacaksın, terleyeceksin .... terlemeden kilo veremezsin ki! kendini kandırma bacım
bir küvete kilomu sık gir içine bari zemuszemus tamamen temzilenirsin ... ıy ne iğrenç bir düşünce.....

Bencede helede şu yaz günlerinde limonlu limonlu kokar be insan..sempatiksalakcinni
Zatn 1 gün duş almasm başlıyrm kokmayasempatiksalakcinni

ayy yok heralde banyo yapmayın limonla yatın demiyorum bende dikkatimi çekti yazdım canım benim yazım değil ki bu

nasıl oluyomuş o bi defa limon mideye çok zararlı doktorlar suyla karıştırıp bile içmeyi sakıncalı bulurken sade nasıl izin verilir ki hem midede asit çok fazla vbe limon olmaz yani çok zararlı bence kaç kişi var bu yüzden ülser olan:umursamaz:

doğrudur.. ben googlea zarif gürbüzyan yazdım hiçbirşey çıkmadı acaba uydurma haber mi ki bu

kualktan duyma şeyler deneme canım bak benim bi arkadaşım diyet yaptı suuya bi kaç damla limon sıkıp içiyodu sonra bi mide ağrısıyla doktora gitti ülser olmuş kız kötü yani

hmmm evet tşk ederim tavsiyen için yapmicam a.s böyle kolay şeyler görünce insan umutlanıyor

canim bu diyeti buldugun yere baktim ..
böyle haber sitelerinde öyle güzel yalan haberler varki..
bir keresinde bende baska haber sitesine bakmistim..
almislar bi haber icin 3 adam tutmuslar.. rol yapmislar resmen..
sonrada bunu bize yutturmaya calisiyorlar..
yalandan uydurmuslar iste.. insan sagligiyla oynuyorlar resmen..:umursamaz:

Kızlar isim de garip yani "Zarif Gürbüzyan" sempatiksalakcinni
Bana inandırıcı gelmedi,hem de limon asit yani öğünlerden önce aç karna içersek nolur bilmiyorum,sabah ılık suya sıkıp içenler de var,limonu severim ben ama böyle pek matıklı gelmedi.
Ve yıkanmadan limonlu duracakmışız.Oldu canım!

Birinin canı diyet yapanlarla gırgır geçmek istemiş ve yazmışkaydirigubbakcemile3
Birileri ciddiye alıp yapmasa bari
Limonun yağ yakıcı özelliği yok.
Öyle olsaydı kimse spor yapacağım diyet yapacağım diye o kadar mücadele vermezdi.:hulya:
Şunu için şunu yiyin zayıflarsınız fasa fiso.

ıyyy bu yaz günü duş almadan limonlu limonlu mu duracağızsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…