• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

limewire kapatıldı!

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
38
158
kızlar limewire kapatıldı ya kullanıcalara bir ceza var mı ? :))

aanaaammm hakkaten kapatıldı mı?
ben senelerdir ordan indirirdim her şeyimi.
ceza verceklerse mapısa düşceksem kpssye girmiyim boşuna:roflol:

deep freze varsa pc de sorun olmuyo hiç trojanlar. pcyi kapatıp açıosun mis gibi oluyo:roflol:

deep freze varsa pc de sorun olmuyo hiç trojanlar. pcyi kapatıp açıosun mis gibi oluyo:roflol:

her pc'de de o prog kullanılmıyor ki.

internet download manager kullanıyorum. mutluyum, huzurluyum.

aslında torrent her zaman için en iyisi ama yurttaki bazı ayarlar nedeniyle kullanamıyorum.

gece_kusu çok şekersin .

kızlar ben de virüs çıkmamıştı hiç.

Son düzenleme:
Aaa kapatıldı mı iyi hayırlı olsun=)

Onun yerine başka kullandığınız bir program var mı ?

şu arkadaşın dediği programı indirdim, imesh o da pci yavaşlattı sanki.

En iyisi hiç müzik indirmemek :68:

Son düzenleme:
bugünden beri başka program arıyorum ama bulamadım hem adam akıllı antivirüs programı bulamadım hemde müzik indirmek için program bulamadım :5:sizin bildiğiniz programlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim

canım ben imesh midir nedeir onu indirdim işte. ama çok kastı pcyi. avst kullanıyorum visür içinde

ben ares indirdim aksine hiç memnun kalmadım aynı şekilde frost wire de şarkıları indiriyor ama sonra problem çıkıyor programlar şarkıyı çalamıyor hata veriyor çalsa bile çok kötü ne yapacağımı bilemiyorum :((

ne ares ne imesh ne bearshare bırakın bunları ben bir program kullanıyorum bugüne kadar her aradığım müziği indirdi. kullanışlı güzel bir program adı PİRATE...

Back