Liliii'nin sohbet topiğii :))

İnşllah Zelişim ya inşallah öyledir

Ah ahh..

Seninkinde de mi yok tık ? Bugün msj atmadı mı hiç ?

Neden tartıştınız kuzum ya

Hiç arayıp sormuyorum diye ablamı. Ama daha 5 günlük evliyim şııp diye arayamadım ki..
Zaten düğün hazırlığımda elini dahi sürmedi hiçbir şeye,aramak içimden gelmedi açıkçası.

Hiç arayıp sormuyorum diye ablamı. Ama daha 5 günlük evliyim şııp diye arayamadım ki..
Zaten düğün hazırlığımda elini dahi sürmedi hiçbir şeye,aramak içimden gelmedi açıkçası.

Tabi kuzum yaa o telaşede nasıl araıcaksın ki.. bi yandan da çalışıyosun zaten ..

:26:

Evlilik çok güzel Zelişim,çok mutluyum eşimle umarım hiç bozulmaz ağzımızın tadı..
Çok teşekkür ederiiim, iyi ki doğmuşum gerçekten yoksa kim size laf yetiştirecekti burada

Ne mutlu sana tatlım Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ben bu aralar accık durgunum biraz moralim düzelsin kendime gelim de sana
yetişicem tatlımm

İnşllah Zelişim ya inşallah öyledir

Ah ahh..

Seninkinde de mi yok tık ? Bugün msj atmadı mı hiç ?

Neden tartıştınız kuzum ya

Öyledir kuzum öyledir içini ferah tut, yoksa aramadan sormadan durur mu hiç?
Bugün mesajlaştık biraz canım, öncekilere göre daha normal mesajları ufaktan
eskiye dönmeye başladı ama bakalım Yarın da İstanbula dönecek zaten.

Ayyy hadi kuzum inşallah düzelir sizin durumunuzdaa yaa.. Çok sevindim senin adına :)

Kuzuuu aldığım rujların rengini gösterim miiii?
Kardeşim uyuduğu için ışığı açıp foto çekemem ama
netten bulurummm numaralardan

Bende görmek istiyorum neler aldınız bakalımmmm

Dualarım seninle liliiim,üzme kendini sakın her şey güzel olucak eminim ki..

Oyy kuzum benimmm aminn inşallahhhhhh .. Güzelim benimm

Bakın kızlar aldıklarım ;

Eki Görüntüle 563200

:)) Lip gloss çok hoşuma gitti hiç yapış yapış yapmıyo :) The Balmın ürünü.. Zelişimm pembişim bu arada watsons da da 1 alana 1 bedava kampanyası varmıs 5 aralıga kadar :) Gratisten özenmiş heralde :)) bilginize :)

Rimelleri beğeneceksin kuzum ben de çok severek kullanıyorumm The Balm ruj ve glossları tamamen bitmişti,
bakamadım bile Güle güle kullan tatlım

Ben de bol bol ruj aldım:

Eki Görüntüle 563212

Göz kalemi ve dudak kalemi de flormardan

Güle güle kullan kuzummmmm

İlk baştaki rujun rengi çok hoşmuş :) Bende göz kalemi alcaktım ama flormar yokmuş.. Essence aldım bende :) Umarım memnun kalırım ..

Ya The Balmın dudak dolgunlaştırıcı glossu vardı keşke onuda alsaydım pişmanım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…