Doğum günün kutlu olsun canımmm .. Allah hayırlı uzun ömürler versin eşinle sana.. :)Hoşbulduuuk efennniiiim,nasılsınııızz
Bu arada bugün 26 yaşıma bastım yaşlanıyorum mu ne
Doğum günün kutlu olsun canımmm .. Allah hayırlı uzun ömürler versin eşinle sana.. :)
Eh işte idare eder, canım sıkkın biraz canım .. Sen nasılsın nasıl gidiyo evlilik :)
Çok teşekkür ederim bebişim,amin
Evlilik çok güzelmiş yahuSaat sınırı olmadan doya doya birlikteyiz her an..
Neden canın sıkkın bakalım,döküüül:26:
me voy by yasmin levy - YouTube bu şarkı kaç gündür içime işledi yahu,çok çok beğendim içim bir hoş oluyor dinleyince nedense
evet kuzum çok güzel.. inşallah inşallah
Neden tartıştınız ya? :26: üzüldüm bak şimdi..
Konuşuyoduk bi konu hakkında, soğuk cevap vermeye başladı hoşuna gitmedi söylediğim sey bende çemkirdim :26: Oda en sonunda patladı..
Hatırlamıyorum bile o kdr üzüldüm ki o gün şuan konuşmaları bile hatırlamıyorum tam..
En son sınavların bitene kdr konuşmalym dedi hala msj atmadı .. Nasıl ayrı kalabiliyor anlamıyorum
2 gün oldu
Neyse kuzum seninde canını sıkmıyım zaten Zelişimn yeterince kafasını şişrdim bide seninkini şişirmiyim..
Yok kuzum ya estağfirullah.. Her zaman dinlerim ben seni..
Ufak şeyler için tartışmayın bitanem ya.. Nasıl konu "sınavların bitene kadar konuşmayalım"'a geldi ki? Sen de mesaj atıp arama bakalım,eninde sonunda arar mesaj atar beyefendi. Trip atıyordur şimdi, bir sorunu falan var mı peki kafası ona takılıyordur belki.
Bizim konumuz genelde aynı.. Ben bi anda tepki veriyorum bağırıyorum çağırıyorum oda en sonunda patladı işte..
Aman..
Sen napıyon tatlım ?
Liliiiiiiiiiiii Pembişşşşşşşşşşşş
Biraz alttan alsan veya daha anlayışlı olsan Lilim? Erkekler böyle fazla soruna bağrışa gelemezler. Sende o da kendinizce haklısınız tabi..
Üzme kendini,en yakın zamanda düzelir. hem bak daha evlilik planları yapıcaksın bende ziyarete gelicem unutmadıım
Ben bildiğiniz gibiyim işte, biraz benim de moralim bozuuk.
Nasılsın tatlımmm biraz daha iyi misinnnn
Zelişim nasılsın?
İyiyim güzelim sen nasılsınnnNasıl gidiyo evlilik bakimmm?
Eki Görüntüle 563193 Eki Görüntüle 563193 Eki Görüntüle 563193 Eki Görüntüle 563193
Doğum günün kutlu olsun canım bu arada iyi ki doğdunn
İnşallah pembişimİnşallah (
Senin niye moralin bozuk hayırdırr
Aynı kuzum hiç bi gelişme yokSen nasılsın
İnşallah pembişimİnşallah (
Senin niye moralin bozuk hayırdırr
Aynı kuzum hiç bi gelişme yokSen nasılsın
İyiyim güzelim sen nasılsınnnNasıl gidiyo evlilik bakimmm?
Eki Görüntüle 563193 Eki Görüntüle 563193 Eki Görüntüle 563193 Eki Görüntüle 563193
Doğum günün kutlu olsun canım bu arada iyi ki doğdunn
İyiyim canım aynıyım bi değişme yok bende de
Sıkma canını kuzum yaa halledersiniz, sınavlarına odaklanmaya
çalış. Canın sıkılmasın diye msj atmıyodur, öyle düşün
Ablamla tartıştık kuzum ya..