Liliii'nin sohbet topiğii :))

Hoşbulduuuk efennniiiim,nasılsınııızz:KK16::KK16:
Bu arada bugün 26 yaşıma bastım yaşlanıyorum mu ne:KK5:
Doğum günün kutlu olsun canımmm .. Allah hayırlı uzun ömürler versin eşinle sana.. :)

Eh işte idare eder, canım sıkkın biraz canım .. Sen nasılsın nasıl gidiyo evlilik :)

Doğum günün kutlu olsun canımmm .. Allah hayırlı uzun ömürler versin eşinle sana.. :)

Eh işte idare eder, canım sıkkın biraz canım .. Sen nasılsın nasıl gidiyo evlilik :)

Çok teşekkür ederim bebişim,amin:nazar:
Evlilik çok güzelmiş yahu:KK9: Saat sınırı olmadan doya doya birlikteyiz her an..
Neden canın sıkkın bakalım,döküüül:26:

Çok teşekkür ederim bebişim,amin:nazar:
Evlilik çok güzelmiş yahu:KK9: Saat sınırı olmadan doya doya birlikteyiz her an..
Neden canın sıkkın bakalım,döküüül:26:

Demi :) En güzeli de o yanı.. Rahat rahat oh heran birliktesin.. Günah olmadan ne güzel.. Allah banada yaşatsın insallah :)

Kuzum 2 gündür konuşmuyoruz tartıştık :KK43:

me voy by yasmin levy - YouTube bu şarkı kaç gündür içime işledi yahu,çok çok beğendim içim bir hoş oluyor dinleyince nedense:KK9:

Hemen dinliyorum tatlım :)

evet kuzum çok güzel.. inşallah inşallah:nazar:
Neden tartıştınız ya? :26: üzüldüm bak şimdi..

Son düzenleme:
evet kuzum çok güzel.. inşallah inşallah:nazar:
Neden tartıştınız ya? :26: üzüldüm bak şimdi..

Konuşuyoduk bi konu hakkında, soğuk cevap vermeye başladı hoşuna gitmedi söylediğim sey bende çemkirdim :26: Oda en sonunda patladı..

Hatırlamıyorum bile o kdr üzüldüm ki o gün şuan konuşmaları bile hatırlamıyorum tam..

:KK43:

En son sınavların bitene kdr konuşmalym dedi hala msj atmadı .. Nasıl ayrı kalabiliyor anlamıyorum

2 gün oldu :KK43:

Neyse kuzum seninde canını sıkmıyım zaten Zelişimn yeterince kafasını şişrdim bide seninkini şişirmiyim.. :KK14:

Konuşuyoduk bi konu hakkında, soğuk cevap vermeye başladı hoşuna gitmedi söylediğim sey bende çemkirdim :26: Oda en sonunda patladı..

Hatırlamıyorum bile o kdr üzüldüm ki o gün şuan konuşmaları bile hatırlamıyorum tam..

:KK43:

En son sınavların bitene kdr konuşmalym dedi hala msj atmadı .. Nasıl ayrı kalabiliyor anlamıyorum

2 gün oldu :KK43:

Neyse kuzum seninde canını sıkmıyım zaten Zelişimn yeterince kafasını şişrdim bide seninkini şişirmiyim.. :KK14:

Yok kuzum ya estağfirullah.. Her zaman dinlerim ben seni..
Ufak şeyler için tartışmayın bitanem ya.. Nasıl konu "sınavların bitene kadar konuşmayalım"'a geldi ki? Sen de mesaj atıp arama bakalım,eninde sonunda arar mesaj atar beyefendi. Trip atıyordur şimdi, bir sorunu falan var mı peki kafası ona takılıyordur belki.

Yok kuzum ya estağfirullah.. Her zaman dinlerim ben seni..
Ufak şeyler için tartışmayın bitanem ya.. Nasıl konu "sınavların bitene kadar konuşmayalım"'a geldi ki? Sen de mesaj atıp arama bakalım,eninde sonunda arar mesaj atar beyefendi. Trip atıyordur şimdi, bir sorunu falan var mı peki kafası ona takılıyordur belki.

Bizim konumuz genelde aynı.. Ben bi anda tepki veriyorum bağırıyorum çağırıyorum oda en sonunda patladı işte..

Aman..

Sen napıyon tatlım ?

Bizim konumuz genelde aynı.. Ben bi anda tepki veriyorum bağırıyorum çağırıyorum oda en sonunda patladı işte..

Aman..

Sen napıyon tatlım ?

Biraz alttan alsan veya daha anlayışlı olsan Lilim? Erkekler böyle fazla soruna bağrışa gelemezler. Sende o da kendinizce haklısınız tabi..
Üzme kendini,en yakın zamanda düzelir. hem bak daha evlilik planları yapıcaksın bende ziyarete gelicem unutmadıım:KK9:
Ben bildiğiniz gibiyim işte, biraz benim de moralim bozuuk.

Biraz alttan alsan veya daha anlayışlı olsan Lilim? Erkekler böyle fazla soruna bağrışa gelemezler. Sende o da kendinizce haklısınız tabi..
Üzme kendini,en yakın zamanda düzelir. hem bak daha evlilik planları yapıcaksın bende ziyarete gelicem unutmadıım:KK9:
Ben bildiğiniz gibiyim işte, biraz benim de moralim bozuuk.

İnşallah pembişim :KK43: İnşallah :KK43:(

Senin niye moralin bozuk hayırdırr :KK53:

Nasılsın tatlımmm biraz daha iyi misinnnn:KK48::KK48:

Aynı kuzum hiç bi gelişme yok :KK43: Sen nasılsın

İnşallah pembişim :KK43: İnşallah :KK43:(

Senin niye moralin bozuk hayırdırr :KK53:

Aynı kuzum hiç bi gelişme yok :KK43: Sen nasılsın

İyiyim canım aynıyım bi değişme yok bende de:KK31::KK31:
Sıkma canını kuzum yaa halledersiniz, sınavlarına odaklanmaya
çalış. Canın sıkılmasın diye msj atmıyodur, öyle düşün:KK34:

İyiyim canım aynıyım bi değişme yok bende de:KK31::KK31:
Sıkma canını kuzum yaa halledersiniz, sınavlarına odaklanmaya
çalış. Canın sıkılmasın diye msj atmıyodur, öyle düşün:KK34:

İnşllah Zelişim ya inşallah öyledir :KK43:

Ah ahh..

Seninkinde de mi yok tık ? Bugün msj atmadı mı hiç ?

Ablamla tartıştık kuzum ya..

Neden tartıştınız kuzum ya :KK43:

X