Liliii'nin sohbet topiğii :))

Bak sen şuna ya hala sorun bende ''sanırım'' diyor
Kız sorunun sende olduğunu resmen ispatladık sana ; hala sanırım nasıl diyebiliyorsun sen
Çocuğun başının etini ye ye sonra sorunu onda ara sen var ya sen benden daha çok fenasın

Hemde ne soğuk
Az kalsın sen istanbul'da mı oturuyorsun diye soracaktım yine:KK14:
Sonra aklıma birdan konya geldi:KK14:

Juliyi bu topicten kovalım istemiyorum ben onu :KK1:

:KK70::KK70:: Koptummm :KK53::KK53::KK53::KK53: Yaa sanırımmm bendee sorun :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Sesli güldüm :KK53:

İyiki sormadın yoksa artık İstanbula taşıncaktım :KK70:

Tek kaldım :KK43:

Neyse ben gidiyim o zaman sizi seviyorum :KK43:

Vizelere çalışmaya kaldığım yerden devam edym.. :KK50:

Kuzu 10dakikam dolmadı msj atamıyorum o yüzden, buraya yükliyim dedim bende:KK54:
Pantene serum sürüp 2 örük yaptım, 1 saat sonra böyle oldu:KK31: Balık sırtı tarzı örmedim
ama aşağıdan ördüm, balıksırtı gibi örünce dalgalar daha yukarıdan başlar:KK42: Tüm açılardan
çektim:KK53:

$zezee6-horz-vert.jpg

Kuzu 10dakikam dolmadı msj atamıyorum o yüzden, buraya yükliyim dedim bende:KK54:
Pantene serum sürüp 2 örük yaptım, 1 saat sonra böyle oldu:KK31: Balık sırtı tarzı örmedim
ama aşağıdan ördüm, balıksırtı gibi örünce dalgalar daha yukarıdan başlar:KK42: Tüm açılardan
çektim:KK53:

Eki Görüntüle 561123

Ayyy çok güzel olmuş dadlum yaa benim ki böyle olmuyo işte kabarık kabarık kabarıyo :KK43:

Nemlide örüyorum halbüki.. :26:

maşallah yine çok uyumuşsun...

Ya hani ben 24 saat boyunca uyumadım ya güya bu sabah 7 bucukta uyanabilmek için

Uykumu düzene sokacaktım güya

Sonuç : Cumartesi 24 saat uyudum pazar 24 saat uyanık kaldım pazartesi 24 saat uyudum :KK53:

Gün aşırı yaşıyorum resmen :KK53:

Kız sen niye habire topiğinin reklamını yapıyon :) bak gelirim oraya linkimle beraber reklmamımı yaparım ha topiğimin :KK47::KK47: Yaşasın kötülük :KK47: :KK53::KK53:

topiğini yanlız bırakıon kızçeler yanlız kalıooo snde gel kuzum senin topiğe gelelim geğiye :KK16::KK16:

Kızlar ya ben anadolu öğretmen lisesi mezunuyum

Bizden önce mezun olan abileri ablaları görüyorum şimdi facede

Öğretmen olmuşlar

Öğrencileriyle fotoğraflarını koyuyorlar

Duygulandım yaa

Bir zamanlar aöl de öğrenciydik

Şimdi onlar öğretmen olmuş, doğuda görev yapıyorlar..

X