Liliii'nin sohbet topiğii :))

bu aralar çok mutsuzum cnm dengesiz giden bir ilişkim var ve bu beni çok yıpratıor ve hala yıpratmayada devam ediyor :KK50::KK50:

Anlatmak ister misin?

Vala ben biraz mutluydum antidepresan beni iyice depresyona soktu

Gülmez oldum

Ama benim sadece psikolojim bozuk değil

Şizofreni tehlikesi var ben de ağır ilaçlar kullanıyorum :18::18::18:

Anlatmak ister misin?

Vala ben biraz mutluydum antidepresan beni iyice depresyona soktu

Gülmez oldum

Ama benim sadece psikolojim bozuk değil

Şizofreni tehlikesi var ben de ağır ilaçlar kullanıyorum :18::18::18:

ilişkiniz bu derece size zarar veriyorsa oturup düşünmeniz lazım kızlar.

Anlatayım kızlar niraz karışık bnm ilişkimmm şimdi 1 yıldır bir ilişkim var ve öncelikle baabam onaylamıo fakat onu ikna edebiliriz bir şekilde amaaaa buda fazlasıyla erkek arkadasımı üzüyor ve sanki acısını benden çıkarıo yada ben öle hissediyorum biz beraberken çok mutluyuz ama eğer yan yana değilsek sürekliiii tartışıoruz ne bilim işte 1 gün brışık 3 gün küs gezioruzzz ve o küs olduğumuz zamanlarda aslaaaa açmaz arasamda telefonlarına cevap vermez dün kaza yapmış ben başkalarından öğreniorum falan filannn ne yapmaya çalışıo anlayamıorum :KK31::KK31:

bu aralar çok mutsuzum cnm dengesiz giden bir ilişkim var ve bu beni çok yıpratıor ve hala yıpratmayada devam ediyor :KK50::KK50:

Bu arada psikoloğa gitmeye başladığımdan beri ilişkimiz düzene girdi

Baya anlayışlı bi insan oldum filan, her şeyi kafaya takmıyorum :KK53:

Bu arada psikoloğa gitmeye başladığımdan beri ilişkimiz düzene girdi

Baya anlayışlı bi insan oldum filan, her şeyi kafaya takmıyorum :KK53:[/FONT][/B][/QUOTE]

zaten çok fazla anlayışlı olduğum için bu durumdayız ben fedakar tarafım biizim ilişkide :KK14::KK14:

Anlatayım kızlar niraz karışık bnm ilişkimmm şimdi 1 yıldır bir ilişkim var ve öncelikle baabam onaylamıo fakat onu ikna edebiliriz bir şekilde amaaaa buda fazlasıyla erkek arkadasımı üzüyor ve sanki acısını benden çıkarıo yada ben öle hissediyorum biz beraberken çok mutluyuz ama eğer yan yana değilsek sürekliiii tartışıoruz ne bilim işte 1 gün brışık 3 gün küs gezioruzzz ve o küs olduğumuz zamanlarda aslaaaa açmaz arasamda telefonlarına cevap vermez dün kaza yapmış ben başkalarından öğreniorum falan filannn ne yapmaya çalışıo anlayamıorum :KK31::KK31:

Baban neden onaylamıyor ki :/

Aile terapisine gidin bence :)

Cidden iyi geliyo

He o zaman sen ona psikologluk yap

Vallahi beni %75 sevgilim %25 psikolog düzeltti

Sevgilim de psikolog gibidir maşallah

Sen de bişeyler araştır öğren uygula ona?

cnmmm yaaa sağol ama ben yoruldum artık akışına bıraktım ne olcaksa olsunnn :KK14::KK14:

Herkese iyi akşamlar kızlarr :) Nasılsınız bakalım.. Ben hasta olcak gibiyim boğazlarım bi tuhaf, sesim değiştiii :KK53:

Herkese iyi akşamlar kızlarr :) Nasılsınız bakalım.. Ben hasta olcak gibiyim boğazlarım bi tuhaf, sesim değiştiii :KK53:

İyi akşamlarrr Lilicaannn:KK54: Dikkat et kuzu kendine, havalar sürekli değişiyor hastalanmamaya çalış:KK48:
Benim de sabahları boğazım bir garip oluyo ama sıcak bişeyler içince geçiyo hemen:KK31:

Kuzu boydan bi fotomu arıyorum ama son çekilmiş foto yok:KK50: JLO yu görmen lazım:KK52:

İyi akşamlarrr Lilicaannn:KK54: Dikkat et kuzu kendine, havalar sürekli değişiyor hastalanmamaya çalış:KK48:
Benim de sabahları boğazım bir garip oluyo ama sıcak bişeyler içince geçiyo hemen:KK31:

Kuzu boydan bi fotomu arıyorum ama son çekilmiş foto yok:KK50: JLO yu görmen lazım:KK52:

Görmek için sabırsızlanıyorum Zelişim emin ol :KK52: Ya kardeşim hastaydı bana bulaştırdı heralde en sonunda cadı :KK47:

Görmek için sabırsızlanıyorum Zelişim emin ol :KK52: Ya kardeşim hastaydı bana bulaştırdı heralde en sonunda cadı :KK47:

Geçmiş olsun cadıya daa, fazla yaklaşma canım ona, vitamin falan da al da bulaşmasın:KK34::KK34:

Haziranda çekildi bu resim canım, daha yenisini bulamadım. Şuanda bunun 2 katını düşün:KK52::KK52::KK52:
Alıntı yapma tatlım olur mu silerim sonra:KK48:

Son düzenleme:
:KK70: bak ordaki halin iyimiş kuzum tam yerinde yani.. Fizik güzel :KK34: Ama o şekilde kal hep, 1 kilo bile alma.. Sanırım korse giymişsin dogrumu ?

X