- Konu Sahibi lilapausee
hepsini agiz tadiyla kullanin insallah guzel gunlerde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepicigini mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah canim. Paylastigin masa örtüsüne benzer modelden benim oturma odasi icin bi takimim var lilali keske resmini cekseymisim kaynanamin evinde beni bekler simdi :)
hepsini agiz tadiyla kullanin insallah guzel gunlerde![]()
Güle güle kullan canımmm mutlulukla huzurlaa![]()
herşeyini güle güle kullanmayı nasıp etsın Rabbımhepsi çok güzeller benım dıkkatımı mutfak ortun cektı hazır mı onlar canım
![]()
Yeni ciciLerimin resimLeri =)
Bu özdiLek'in sitesinden aLınma
Eki Görüntüle 279509
Bu teLden çektiğim resim
Eki Görüntüle 279511
BunLar da diğerLeri...
Bornoz takımı
Eki Görüntüle 279513
antibakteriyeL yorgan
Eki Görüntüle 279512
güpürLü nevresim takımı
Eki Görüntüle 279514
yorgan
Eki Görüntüle 279515
2 tane de siLikon eLyaf yastık hediye etti aLdığımız mağaza![]()
Tatlım hepsi çokk çokk güzeller güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.. Bişe sorucam gübürlü nevresim takımını nerden kaça aldın annemde bana almak istiyo böle bişey ...
Inekli su kaplarina bayildim :) Hepsini güle güle kullan canim.![]()
Tşk ederimm cnmm...4.Leventte çeyizLerimi ALdığım mağazadan aLdık canım 220 TL gibi bişeydi başka şeyLer de aLdıgımız ıcın net hatırLamıorum fiyatını...
Çok tşk ederimmm![]()
çetiklerini patiklerini de güle güle giy canım, benim de bir sürü var onlardan, yetmiyo gibi bi o kadar da kayınvalidem getirdi nişanda
inekli şişelerin de çok güzel, ben de alacağım onlardan![]()
leopar desenli sehpanı çaycını çay bardaklarını ve süt kaplarına bayıldım lilammmm yaaa :)))) güzel günlerde kullanın inş.
Teşkkr edrim canm![]()