Çatlaklar Lierac Phytolastil Jel Kullanan var mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Valla genetik yapıdan mıdır kremden midir bilmiyorum ben de lierac jel i kullandım gebelikte.. Hiç çatlağım olmadı... Oluşan çatlakları zaten gidermiyor.. Çatlak oluşumunu önlüyor.. Oluşan çatlaklar için de ayrı bir ürünü var lierac ın... Yani yapısal bişi değilse bence işe yarıyor kesinlikle...

Oluşan catlaklar ıcın hıc bır krem işe yaramaz maksat olusmadan once kullanıp onlemek gecmıs olsun

canım zzten hıc bır krem onlemıyor çatlak oyle de böyle de oluyor amac azaltmak ız bırakmasını en dusuk sevıyeye dusurmek önemlem almak
Benim mesajimdan neden alinti yaparak cevapladiniz anlayamadim benim mesajim konu açan kişiye yönelikte ustelikte yillar önceki bir konu farkinda misiniz lütfen cevabinizi konu sahibine yapiniz

Bilgi amaçlı cevap yazıyorum muhtemelen ihtiyacınız kalmadı ama sizin sorunuzu örnek olsun diye alıntıladım :) ben lierac kullanmıştım ilk hamileliğimin 3.ayından itibaren mükemmel bir jel krem herkese tavsiye ederim, genetik yapıya göre değişebilir orası ayrı ama bende kesinlikle çatlak oluşmadı eminim ki bu krem sayesinde oldu çünkü bizim ailede hamileyken herkes çatlar :/ bu arada kullanmadığım ya da az kullandığım bölgelerde çatlak oluştu doğal olarak yani kısacası sabırla sürekli ve bol bol sürmek gerekli. detayları blog'umda yazdım isteyen google'a birkafadanherses lierac yazsın çıkan sitede benim yorumlarımı okuyabilir..

Benim mesajimdan neden alinti yaparak cevapladiniz anlayamadim benim mesajim konu açan kişiye yönelikte ustelikte yillar önceki bir konu farkinda misiniz lütfen cevabinizi konu sahibine yapiniz

ALLAH AŞKINA NE OLMUS SENIN KONU USTUNDEN YAPTIYSAM CEVABI BILMEDIGIM ICIN YANLIS OLMUS KUSURA BAKMA EKSILME OLDUMU BIR YERINDE ACABA

Benim yaklaşık 4 5 yıllık artık yerleşmiş beyaz çatlaklarım var ne yazık ki ergenlik zamanında sivilcelerimi kurutayım diye kullandığım o kurutucu sabınlar jellerden sonra vücudumu nemlendirmeyi akıl edememem çatlaklara neden oldu sivilceler gitti çatlaklar geldi. Beyaz oldukları için bir işe yaramayacağını düşündüğümden herhangi bir şey uygulamadım ancak yeni kırmızı çatlaklarım oluştuğunu görünce en azından onları erken safhada önlemek için bişeyler yapayım dedim uzun uzun araştırdıktan sonra lierac phytolastil serum (jel önlemek için serum oluşmuş çatlakları tedavi etmek için öneriliyor) aldım ve kullanmaya başladım 12 gün oldu çatlaklarım geçti gitti diyemem ama henüz kırmızı olan çatlaklarımın derinliği baya azaldı beyazlar da çok daha iyi görünüyor diyebilirim bugün kabinde kıyafet denerken farkettim bir mutlu oldum eve gelip hemen lierac sürmek istedim serumun etkilerini 20 gün sonra göstereceği söyleniyor ve tam sonuç için 40 gün sabah akşam kullanmak gerekiyormuş sonrasında da günde bir kere olmak üzere kullanmaya devam edilmesi öneriliyor fiyatı biraz pahalı 145 liraya aldım ben ve en fazla 15 gün dayanacak gibi duruyor biraz maliyetli ama işe yaramaya devam ederse değer

145 liraya aldıysan baya pahalıya almışsın canım, ben 3 lü serumu gg'dan 200 liraya almıştım o zaman kampanya vardı gerçi ama internette araştırırsan böyle uygun fiyatlara satanlar da var.

145 liraya aldıysan baya pahalıya almışsın canım, ben 3 lü serumu gg'dan 200 liraya almıştım o zaman kampanya vardı gerçi ama internette araştırırsan böyle uygun fiyatlara satanlar da var.
Sen ne zaman aldın canım?
Internettekiler sanırım son kullanma tarihi geçmiş ya da geçmek üzere oluyor

Rengi artık beyaza dönmüş çatlakları tabiki hiç bir ürün iyileştirmez. Ben şu an lierac serumu bir kaç hafta önce oluşan kırmızı çatlaklarım için kullanıyorum. Sonucu yazarım. Ama şimdilik çok iyi gidiyor. Biraz derinliği azaldı, rengi soluyor gibi. Keşke hamileliğimin başında jeli kullansaydım, o zaman belki bu kadar kötü durumda olmazdım.

ardaslar ben bu jeli kullandim olusmus çatlaklarda gozle gorulmeyecek kadar az bi etkisi var ben olusmus catlaklar icin tafsiye etmiyorum ama yeni olanlar icin ise yariya bilir belkii ...

bn de yeni aldım az kaldı 165 tlye almıstım snn beyz catlaklarn gectımı 2. bosuna almıyım

bn de yeni aldım az kaldı 165 tlye almıstım snn beyz catlaklarn gectımı 2. bosuna almıyım
Canım ben lierac ı 18 19 gün kullanabildim o dönem tatile gittim düzenli kullanamadım zaten elimde olan şişeyi bitirip bıraktım o dönemki kırmızı çatlaklarıma iyi geldi geçti beyazlara daha fazla bir etkisi olmadı ama ve benim vücudum çatlamaya çok müsait düzenli olarak böyle bir ürün kullanmam gerekiyor ki lieracın bir şişesi en fazla 2 hafta gidiyor 2 haftada bir o kadar para vermeye içim elvermedi şu an 3 buçuk aydır falan bio oil kullanıyorum lieracta 18 19 günde aldığım sonucu bio oilde 3 4 günde aldım diyebilirim kilo almaktan basenlerim komple çatlamıştı %95 e yakın sonuç aldım 3 ayda hala da kullanıyorum ve ömür boyu da kullanmaya devam edicem sanırım çok memnun kaldım cilt yapısına göre değişir tabi ürünlerin etkileri ama bio oili denmeni tavsiye ederim ama sabırla en az 2 ay kullanmalısın benim tecrübeme göre fiyatı da lieraca göre çok uygun 165 liraya 4 tane bio oil alır 2 3 ay kullanırsın daha küçük bir alana uyguluyorsan daha çok gider tabi ha beyazlar yine geçmedi sadece azaldı bir miktar ama bio oil cidi inanılmaz pürüzsüzleştiriyor o yüzden çatlaklar bile sempatik duruyor

canm bn de kullandım biraz gecrdi ama bn zayf olmama ragmen 3 4 kilo alınca dırek beyaz catlak olusuyo kırmızı ne zmn oluyo anlamıyom bile bıde vucudm cok ps izler gecmiyo onerın icin cok teskkur ederim denicem duystum ztnn kako biberiye bugday yosun yagı iyi geliyo ama canm guvenıilr bır marka alcam karden markası sahte

Ben de aynı durumdayım zayıfım ama sürekli bir kaç kilo alır veririm istem dışı ve hemen çatlarım o yüzden önlemek için sürekli nemlendirmek gerek vücudu ben o anlamda da çok beğendim bio oili yeni çatlak oluşumunu önledi güzel nemlendiriyor dediğin gibi yosun yağı da çok iyi onu da denemiştim ben bir de bio oile destek aynı sefa yağı (balen marka memnunum ki bio oilin içinde de var zaten ben etkisini arttırmak için onu da bio oilin üstüne sürdüm şu an bitti ama almayı düşünüyorum tekrar) ve duşta aynı sefa sabunu kullanıyorum kabak lifiyle onlardan da çok memnun kaldım

yosun yagınn markası neydi canm bide eczanedenmi aldn aktardanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…