Ben lierac phytolastil jel oluşmuş çatlakları onarıcağını sanmıyorum ama çatlak oluşumunu önlemek amacıyla gebelik döneminde kullanan ve memnun kalan arkadaşlarım var.
ampülün adı ne ne kadar sıklıklarla yapıyorsun kaç liraHem phytolastil jel hem de ampul kullanan biri olarak yazmak istedim. jel çatlakları önlemek için kullanılıyor, hamileliğim boyunca göbeğime kullandım ve hiç çatlağım olmadı ama kalçamda kullanmayı akıl edemediğim için kalçamda çatlaklar oluştu. Doğumdan sonra kalçamdaki çatlaklar için ampul kullandım ve gerçekten işe yaradı, aslında hiç umutlu değildim, hem de çok düzenli kullanmadım ama bi kalçamda hiç çatlak kalmadı(daha az vardı onda) diğerinde de çok çok az var şimdi.
Yani hem jel hem de ampul işe yarıyor tavsiye ederim.
Yeşilperi badem yağı iyi gelebilir ama tüyleri arttırıyormuş, benden söylemesi. Ebru Şallı kayısı yağı ve fındık yağını karıştırıp hergün 1 kere kullanmayı öneriyor. Ben onu deneyeceğim.kizlar bana doktorum LIERAC PHYTOLASTIL GEL 200ML Aldim 4.aya yeni girdim. bunun faydasi vardir deglmi? birde badem yagi aldim yaninda
Dogrudur o badem yagini her yere kullaniyolar.. sac, kas bilmem ne oufff surmedim daha ama kremi 2 3 gun arayla gobegime gogsume suruyorum iyimi sence ? daha buyumedi karnm ondan oyle yapiyormYeşilperi badem yağı iyi gelebilir ama tüyleri arttırıyormuş, benden söylemesi. Ebru Şallı kayısı yağı ve fındık yağını karıştırıp hergün 1 kere kullanmayı öneriyor. Ben onu deneyeceğim.
Ben lierac phytolastil jel oluşmuş çatlakları onarıcağını sanmıyorum ama çatlak oluşumunu önlemek amacıyla gebelik döneminde kullanan ve memnun kalan arkadaşlarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?