Çatlaklar Lierac Phytolastil Jel Kullanan var mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.263
689
373
Kocaeli
Aslında epey bir araştırma yaptım, ama emin olamadım, ayrıca hem ampul hem de jel hangisi çatlakları önlüyor, hangisi çatlak giderici ben kilo kaybı nedeniyle ortaya çıkan çatlaklarım nedeniyle almak istiyorum. Şimdi lierac phytolastil jel mi almam gerekiyor yoksa ampul mü?

Ben lierac phytolastil jel oluşmuş çatlakları onarıcağını sanmıyorum ama çatlak oluşumunu önlemek amacıyla gebelik döneminde kullanan ve memnun kalan arkadaşlarım var.

Konu içeriği nedeniyle "Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri" başlığına taşındı.

Ben lierac phytolastil jel oluşmuş çatlakları onarıcağını sanmıyorum ama çatlak oluşumunu önlemek amacıyla gebelik döneminde kullanan ve memnun kalan arkadaşlarım var.

evet aynen öyle arkadaşım. oluşmuş çatlakları gidermek neredeyse mümkün değil ama hamileliğin 5. ayından itibren veya kilo vermek için uygulanacak diyetin hemen öncesinde kullanıldığınıda çatlak oluşumunu önlemesinde büyük fayda var. Birde acıbadem kreminin önleyici etkisi çoktur onuda öneririm.

Hem phytolastil jel hem de ampul kullanan biri olarak yazmak istedim. jel çatlakları önlemek için kullanılıyor, hamileliğim boyunca göbeğime kullandım ve hiç çatlağım olmadı ama kalçamda kullanmayı akıl edemediğim için kalçamda çatlaklar oluştu. Doğumdan sonra kalçamdaki çatlaklar için ampul kullandım ve gerçekten işe yaradı, aslında hiç umutlu değildim, hem de çok düzenli kullanmadım ama bi kalçamda hiç çatlak kalmadı(daha az vardı onda) diğerinde de çok çok az var şimdi.

Yani hem jel hem de ampul işe yarıyor tavsiye ederim.

Hamileyim ve jelini kullanıyorum acaba hamilelerin ampulü kullanmasında sakınca varmı biliyormusunuz

Kızlar dün eşim internetten lierac sipariş etmişti. Bugün işyerine gelmiş. Bana kutularda koruma bandı olmadığını söyledi. Açık gelmiş sanırım. Bu kremlerin 6 ay ömrü var açıldıktan sonra. Daha önce kullanan ya da alanınız varsa, kremde koruma bandı olup olmadığını söyleyebilir mi?

kızlar nette Lierac Phytolastil Solute 75 Ml - Çatlakların Görünümünü Azaltmaya Karşı Serum buldum ampulu ile aynımıdır sizce alayım mı aklım karıştı :S

ampülün adı ne ne kadar sıklıklarla yapıyorsun kaç lira

Merhaba kızlar bende phytolastil jeli kullandım ama bi işe yaramadı benim varolan beyaz çatlaklarımı geçirmedi. Ampul ürününü araştırıp almayı ve kullanmayı düşünüyorum.phytolastil ampulu kullanan varsa yorum yapsın.

Kizlar artik ampul uretilmiuor var olan catlaklar icin serum kullanmaniz herekiyor. Kullanim kolayligi icin ampulleri serum seklinde satiliyor ben bir kac aylik catlaklarim icin sabah aksam 4 kutu kullandim sifir etki !!!! Contractubex daha iyi bence..

kizlar bana doktorum LIERAC PHYTOLASTIL GEL 200ML Aldim 4.aya yeni girdim. bunun faydasi vardir deglmi? birde badem yagi aldim yaninda

kizlar bana doktorum LIERAC PHYTOLASTIL GEL 200ML Aldim 4.aya yeni girdim. bunun faydasi vardir deglmi? birde badem yagi aldim yaninda
Yeşilperi badem yağı iyi gelebilir ama tüyleri arttırıyormuş, benden söylemesi. Ebru Şallı kayısı yağı ve fındık yağını karıştırıp hergün 1 kere kullanmayı öneriyor. Ben onu deneyeceğim.

Dogrudur o badem yagini her yere kullaniyolar.. sac, kas bilmem ne oufff surmedim daha ama kremi 2 3 gun arayla gobegime gogsume suruyorum iyimi sence ? daha buyumedi karnm ondan oyle yapiyorm

hamileligimin 4. Ayindan beri kullaniyorum lierac i. 37. Haftadayiz henuz karnimda catlak olusmadi. Son haftalarda sabah bebe yagi aksam lierac kullaniyorum.

Keske yazmak icin az daha bekleseymisim 38 haftanin icindeyim ve karnimin alt kisiminda ve bacaklarimda catlaklar belirmeye basladi. Ayrica catlak gorunumunu azaltasi soz konusu degil bacaklarimda ergenlikte olan catlaklarin gorunumunu azaltmadi. bilmiyorum kullanmasaydim daha cok catlayacaktim ama doktorlarin ne yaparsan yap gebelikte catlayacaksan catlarsin sozune gelmis bulunuyorum ne yazik

ben kullanıyorum. 8 hafta kullanmak gerekiyor yazıyor şişesinde ben daha 4 hafta kullandım şimdilik hiçbir etkisi yok. devam edeyim 8 hafta tamamlanınca yazarım tekrar. yalnız büyük alanlara kullanacaksanız çabuk bitiyor maliyeti biraz fazla.

canım zzten hıc bır krem onlemıyor çatlak oyle de böyle de oluyor amac azaltmak ız bırakmasını en dusuk sevıyeye dusurmek önemlem almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…