Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Çevresi BakımıLIERAC DIOPTICERNE ANTI-DARK CIRCLE kremini kullanan var mı?
Arkadaslar bu kremin gözaltı morlukları için doktor tarafından yazıldıgını duydum.etkisi de oluyormuş.kullananlar görüşlerini bildirseler biz de faydalansakzemuszemus
Arkadaslar bu kremin gözaltı morlukları için doktor tarafından yazıldıgını duydum.etkisi de oluyormuş.kullananlar görüşlerini bildirseler biz de faydalansakzemuszemus
merhaba cnm, bende de göz altı morluğu vardı, senin bahsettiğin ürünü değilde dermoday eye dark circle kremini kullandım 1 ayda sonuç aldım... kremi de bitkiselkozmetik.net ten aldım kapıda ödeme imkanı da var... tavsiye ederim.... zemuszemus
senin adına cok sevindim canım.senin de gözaltı morlugu ırsimiydi? benimkiler öle ne yazıkki.bu dediğim kremi de doktor yazıyormus sanırım.dediğin kremi eczanelerden falan bulabilir miyim acaba?