- 12 Mayıs 2020
- 20
- 11
- 36
- 27
- Konu Sahibi Gizmooooooo7
Lidya ismi nasil sizce ? Kızıma isim arıyorum yana döne bir fikir verir misiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liya dahaa iyi benceeeLidya ismi nasil sizce ? Kızıma isim arıyorum yana döne bir fikir verir misiniz![]()
Yavv nereden buluyorlar bu isimleri bilmiyorum,bizde mi var tuhaflıkİnce kesmissin![]()
Aslinda eski uygarlik isimleri konuyor, bunda okayiz ama lidyayi genelde museviler tercih eder, bilerek mi koyuyorlar acaba turkler com merak ediyorumYavv nereden buluyorlar bu isimleri bilmiyorum,bizde mi var tuhaflık?
Bence tek koyma amaçları kulağa gelen tınısı,araştırmadan koyuyorlar.Lidya ismine boykot o zamanAslinda eski uygarlik isimleri konuyor, bunda okayiz ama lidyayi genelde museviler tercih eder, bilerek mi koyuyorlar acaba turkler com merak ediyorum
Evet ismi lidya olanlarla kimse konusmasin meselaBence tek koyma amaçları kulağa gelen tınısı,araştırmadan koyuyorlar.Lidya ismine boykot o zaman.
Yazık,yakacaklar çocuğun başınıEvet ismi lidya olanlarla kimse konusmasin mesela![]()
Yorumunuzu cahilliğinize veriyorum,espri anlayışınız gözlerim yaşarttı , çok fazla kullanmamanızı tercih ederim,eleştiriye açığım ancak boş konuşmaları hiçbir platformda sevmem saygılarYazık,yakacaklar çocuğun başını.
Cahillik derken,bir çocuğa herhangi bir isim verirken önce ne anlam tsşıdığını ve ileride çocuk üzerinde bırakacağı etkileri araştırmanızı öneririm.Benim cahilliğim gözlerinizi yaşartmış anlaşılan.Neyse,hormonlarıza veriyorum ve bir daha muhatap olmamayı ümit ediyorum.Güle güle büyütün bebeğiniziYorumunuzu cahilliğinize veriyorum,espri anlayışınız gözlerim yaşarttı , çok fazla kullanmamanızı tercih ederim,eleştiriye açığım ancak boş konuşmaları hiçbir platformda sevmem saygılar
Konusmanin ust tarafinda cogunlukla musevilerin tercih ettigi bir isim dedigim icin boyle dedi arkadas. Yerinde bir espriydi aslinda, neticede israile dair her seyi protesto edenler var yaYorumunuzu cahilliğinize veriyorum,espri anlayışınız gözlerim yaşarttı , çok fazla kullanmamanızı tercih ederim,eleştiriye açığım ancak boş konuşmaları hiçbir platformda sevmem saygılar
Neyse, hormonları yazdırdı sanırım bunları canım,yoksa benim espri anlayışını ve genel kültürümü sorgulayacak merci değil kendisiKonusmanin ust tarafinda cogunlukla musevilerin tercih ettigi bir isim dedigim icin boyle dedi arkadas. Yerinde bir espriydi aslinda, neticede israile dair her seyi protesto edenler var ya
Konusmanin ust tarafinda cogunlukla musevilerin tercih ettigi bir isim dedigim icin boyle dedi arkadas. Yerinde bir espriydi aslinda, neticede israile dair
Canınız kaos istiyorsa o burada yok ben kelime anlamı olarak bakarak karar veriyorumKonusmanin ust tarafinda cogunlukla musevilerin tercih ettigi bir isim dedigim icin boyle dedi arkadas. Yerinde bir espriydi aslinda, neticede israile dair her seyi protesto edenler var ya
İşinize bakın hanımefendi, boşuna muhattap olmak istemiyorum üslup ayrı bir olay, hormonlar vs diyerek olayı manipule edemezsiniz ,aynen hormonlarNeyse, hormonları yazdırdı sanırım bunları canım,yoksa benim espri anlayışını ve genel kültürümü sorgulayacak merci değil kendisi.
Evet, hormonlar hanımefendi.Dediğim gibi muhatap olmayalım zaten,istediğiniz ismi verin çocuğunuza ve sağlıkla büyüsünİşinize bakın hanımefendi, boşuna muhattap olmak istemiyorum üslup ayrı bir olay, hormonlar vs diyerek olayı manipule edemezsiniz ,aynen hormonlar
Yahu iyi misiniz? Ben anlamini bilmem, eski medeniyet disinda yani. Cogunlukla musevilerin tercih ettigi bir isim dedim, cevremde cok var. Mesela karin de koyuyorlar ama onu da ermeniler cok severİşinize bakın hanımefendi, boşuna muhattap olmak istemiyorum üslup ayrı bir olay, hormonlar vs diyerek olayı manipule edemezsiniz ,aynen hormonlar
Hahhah aynen kapris ve hormonlarEvet, hormonlar hanımefendi.Dediğim gibi muhatap olmayalım zaten,istediğiniz ismi verin çocuğunuza ve sağlıkla büyüsün.Yok, uzatacağım derseniz yazabilirsiniz,tabi saygı kurallarını aşmadan.Sizin nazınızı, kaprisini ancak eşiniz çeker,biz buna mecbur değiliz.
Ne alınması hanımefendi oturdum agliyorumYahu iyi misiniz? Ben anlamini bilmem, eski medeniyet disinda yani. Cogunlukla musevilerin tercih ettigi bir isim dedim, cevremde cok var. Mesela karin de koyuyorlar ama onu da ermeniler cok sever
Kaosluk bir mevzu yok, isimleri hangi irklarin, dinlerin teRcih ettigini soyledik. Neden bu kadar alindiniz ki?
Bana ne yaHahhah aynen kapris ve hormonlar
Ne alınması hanımefendi oturdum agliyorumçocuğun başını yakacaklar ?boykot edilmeli vs seviyesiz yorumlarınıza yorum yaptım ,biri hormon der biri alındı der
Biri seviyeden mi bahsetti?Neyse gidin kocanıza yapın atarınızıHahhah aynen kapris ve hormonlar
Ne alınması hanımefendi oturdum agliyorumçocuğun başını yakacaklar ?boykot edilmeli vs seviyesiz yorumlarınıza yorum yaptım ,biri hormon der biri alındı der