• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lidya Balım 18.09.2008'de dünyaya geldi! Dünyam değişti.

latmia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2007
31
0
86
İzmir
18 Eylül'de canım kızıma kavuştum. Sezeryandan da normal doğumdan da çok korkan biri olarak sabah 7 de tıpış tıpış hastaneye gittim. Gerçi bebişimi güzel karşılayayım diye saçlarımı yaptırdım, makyajımı yaptım ve arabayı kendim kullanarak hastaneye gittim. Kavuşma anı yaklaştıkça ki saat 8 için sözleşmiştik doktorumla, heyecan ve korku da tavana vurdu. Ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirimki işinin ehli bir doktorunuz varsa kş benimki öyle sezeryan hiç korkulacak birşey değil. Önce bebeğimin kalp seslerine bakıldı. Sonra ben ameliyat elbisemi ve bonemi giyip ailemle vedalaştım. Ameliyathane girişine gelince eşimi de göderdiler. Anestezistim bana bir serum taktı ve 5dk bekledik sonrasında epiduralim takıldı ki bu da 10 dk sürdü. Ardından uyuşma tam olarak gerçekleşince bu da 5dk kadar sürdü sezeryan başladı. Kesinlikle hiçbirşey hissetmiyorsunuz. Yaklaşık 15 dk sonra Canım Kızımı çıkarttılar. ( 08.30 da kızım babasının yanındaymış ) Bebeğimi ana gösterdiler ve öptürdüler. Sonra biraz damar yolundan biraz sakinleştirici verdiler ve çok tatlı bir mahmurluk çöktü. Yaklaşık 20 dk sonra da benim işim bitti ve saat 09 00 gibi ben de odamdaydım. İlk gün çok iyiydim. Fakat şu andan sonra yazacaklarımı sezeryan olacaklar dikkate alsın. Ertesi gün eve çıkmam ve banyo yapabilmem için özel bir flaster takıldı. Ne olduysa ondan sonra oldu. O bant ben de yanıklara ve 3 gün yürüyememe sebep oldu. Ve tabi ayağa kalkmam gecikti. Bugün 8. gün ve ben çok şükür daha iyiyim. Ama sezeyan yapacaksanız ilk bir hafta sizinle ilgilenecek birileri olması şart. Sezeryanda ne kadar çabuk ayaklanırsanız o kadar çabuk iyileşiyorsunuz. Cildi hassas olanlar ki benim değildir flaster konusunu doktoru ile görüşsün bence.
Dünyanın en en güzel duygusu için daha fazlasına bile değer gerçi. Daha önceleri hiç çocuk istemeyen ben şimdi ikinciyi de istiyorum. (Allah nasip ederse.)
Hayata, kendime bakışım ve önceliklerim onu gördüğüm ilk anda değişti mucize bu olsa
gerek. İnsanın her ona baktığında ağlayası ve rabbine bunun için şükür edesi geliyor.
Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

gözünaydın canım... inşallah sağlıkla sıhatle büyütürsün yavrucuğunu.... sanada geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda rahata erersin... hayırlı kandiller... sevgilerimle....

güle güle büyütün bebeğinizi :nazar:
darısı başıma hayırlısıyla :asigim:

allah saglıklı- sıhhatli, analı-babalı büyütmenizi nasib etsin inşallah...allah bebeğinize ve size mutlu,uzun bir ömür versin..

Bütün bu iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bu arada Kadir Geceniz mübarek olsun.

ne guzel yazmıssıj ömürlü olsun sağlıkla buyusun yavrun.ne guzel yazmışsın biz doğum yapmayan anneleri korkutmadan heyecanlandırmadan saol

canım lidya bebegin hoşgelmiş sefalar getirmiş dünyaya Allah analı babalı büyütsün bebişini

canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun ben spınel sezeryan oldum o daha ıyı uyusmam gecınce ayaga kalktım ve eve gıdınce ınanırmısın normal dogum yapmıs kadından bıle daha dınctım ve herkez sok olduu cok memnun kaldım yapıyla alakalı bıraz bebısını kokla benım ıcınn oyyy yerım ben onuuuuuuuuuu

Allah analı babalı , sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin meleğine sana da cok gecmis olsun güle güle büyüt bebeğini

Allah anali babali büyütsün.darisi benim ve tüm hamilelerin basina.saglikla bizde atlatiriz insallah.bende dogumdan cok korkuyorum...allah bu mübarek günlerde isteyen herkesede bebk nasip etsin...allah saglikli hayirli evlatlar saglikli dogumlar nasip etsin....yarabbim bu mübarek günlerde dualarimizi kabul eyle...

Back