Libya Paylasim Alani(Tanisma)

tripoli 35 istersen eşinin adını ve çalıştığı yeri bana özelden at
kriz masasını arayıp bıldıreyım
isim isim bilgi alıp dış işleri bakanlıgı yetkılılerıne bıldırıyolar
ben eşimle ilgili hep orayı aradım.

son durum eşimden hala haber yok.ve silah sesleri var.sanırım 500 metre uzağımdalar.2 gece önce birileri slogan atıyordu sonra polis olduğunu tahmin ediyorum.geldi ateş etti ve sesler kesildi.şimdi sürekli silah sesi var.neyse ki libya evleri kale gibi yüksek dış duvarlarla kaplıdır.kapılarım kitli pencerelim parmaklıklı evin içinde ne olur ne olmaz diye saklanmak için süper bir yer ayarladım.iyi düşünmek lazım ama kötüyede hazırlıklı olmalı insan.ah birde eşim şimdi arasa kapıyı aç aşkım dese.yerlere göklere sığdıramam onu sonra kızarım ama önce severim.

tripoli 35 istersen eşinin adını ve çalıştığı yeri bana özelden at
kriz masasını arayıp bıldıreyım
isim isim bilgi alıp dış işleri bakanlıgı yetkılılerıne bıldırıyolar
ben eşimle ilgili hep orayı aradım.

ben yarını bekliyorum.buralılar yarının çok güzel bir gün olacağını söylüyorlar.inşallah öyle olur.keşke herşey düzelse.eğer yarında ses çıkmazsa size bildirim .kendimde arıyacağım zaten.ellerim kollarım bağlı beklemek istemiyorum.şimdi sadece konsolosluğa bildirdim.onlarda hiç birşey yapamıyor.

ben yarını bekliyorum.buralılar yarının çok güzel bir gün olacağını söylüyorlar.inşallah öyle olur.keşke herşey düzelse.eğer yarında ses çıkmazsa size bildirim .kendimde arıyacağım zaten.ellerim kollarım bağlı beklemek istemiyorum.şimdi sadece konsolosluğa bildirdim.onlarda hiç birşey yapamıyor.

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz kendini üzme eşinin sana ihtiyacı var herkese iyi akşamlar allah her zaman dara düşen kulunun yanındadır allaha emanet olun

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz kendini üzme eşinin sana ihtiyacı var herkese iyi akşamlar allah her zaman dara düşen kulunun yanındadır allaha emanet olun

ahh ahh bir haber alsam yüreğime biraz su serpsem.buralılar yarın büyük gün diyor hatta liderin konuşmasından sonra meydanda kutlamalar başlamış.anlamıyorum.bitiyor mu başlıyor mu.keşke bitse yarın eşimde gelse herşey rüya olsa.

her an her şeyi yazıyorum.az önce biraz yemek yedim her lokmamda acaba hayatım aşkım açmı diye düşündüm.zorla yuvarladım boğazımdan.bünyem düşmemeli hasta olmamalıyım.kocam gelince beni ayakta güçlü görsün.işte desin benim karım.

cnm ben çıkmak zorundayım ama hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.dualarımız sizinle cnm öpüyorum allaha emanet olun:KK5:

umut etmek yetmez belki birtanem..ama inanmak yeter..inancına yaslan ne olur..inancına sarıl,sığın..sen hem inançlı hem yürekli hem güçlü bir insansın..en büyük gücün de yine inancın..rabbim seni de sevdieğini de koruyacak tez zamanda da kavuşturacak buna olan inancını sakın kaybetme biriciğim..yeni gün hayırlı haberler,hayırlı vuslatlara gebe allahın izniyle..

Pinarcim uzun zamandir yazamadik birbirimize
haberleri duyunca aklima ilk sen geldin
insallah herseyin hayirlisi olur
gecmisi tam okuyamadim ancak seninde
esininde insallah durumu iyidir
selam ve dua ile kardesim

her an her şeyi yazıyorum.az önce biraz yemek yedim her lokmamda acaba hayatım aşkım açmı diye düşündüm.zorla yuvarladım boğazımdan.bünyem düşmemeli hasta olmamalıyım.kocam gelince beni ayakta güçlü görsün.işte desin benim karım.

ahh tripoli keşke biraz uyuyabilsen. Yorgun düşeceksin iyice. hasta olmanı istemiyorum. sağlığına dikkat etmelisin.

içimden bir ses gelecek diyor az kaldı kavuşmanıza.içimde ki ses yalan söylemesin.Rabbim onu bana bağışlasın.deniliyorki herşey bitti yarından itibaren düzelecek herşey.gerçek olsun bu ya.şimdiki silah sesleri kutma sesleriymiş.libya tv de canlı yayında trablus meydanda kutlama var.

son durum eşimden hala haber yok.ve silah sesleri var.sanırım 500 metre uzağımdalar.2 gece önce birileri slogan atıyordu sonra polis olduğunu tahmin ediyorum.geldi ateş etti ve sesler kesildi.şimdi sürekli silah sesi var.neyse ki libya evleri kale gibi yüksek dış duvarlarla kaplıdır.kapılarım kitli pencerelim parmaklıklı evin içinde ne olur ne olmaz diye saklanmak için süper bir yer ayarladım.iyi düşünmek lazım ama kötüyede hazırlıklı olmalı insan.ah birde eşim şimdi arasa kapıyı aç aşkım dese.yerlere göklere sığdıramam onu sonra kızarım ama önce severim.

ah canım benım yaaa...çok kötü oldm şimdi..rabbim yar ve yardımcınız olsun ınşallah..eşin tez zamanda ulaşır sana ınşallah..beklemek zor tabı hayırlı haberler paylaş bizimle inşallah:KK70:

ahh tripoli keşke biraz uyuyabilsen. Yorgun düşeceksin iyice. hasta olmanı istemiyorum. sağlığına dikkat etmelisin.

uyumak çok zor.imkansız gibi hatta.haberi gelse şimdi diye telefonda elim.hem sürekli onlara ulaşmaya çalışıyorum arıyorum hemde aranırmıyım diye bekliyorum.sağlığım canım kocamda o gelsin benim ne yorgunluğum kalır nede başka bir şeyim.

ah canım benım yaaa...çok kötü oldm şimdi..rabbim yar ve yardımcınız olsun ınşallah..eşin tez zamanda ulaşır sana ınşallah..beklemek zor tabı hayırlı haberler paylaş bizimle inşallah:KK70:

sürekli burdayım zaten açık tutuyorum sayfayı.kötünün iyisi neyseki net hala var.yarın gelecek diye umut ediyorum umut ettiğim kadar inanıyorum.

Kaniye sürekli bir ümit giriyorum konuya ama..
Eşinin artık gece gelebileceğini düşünmüyorum güvenli olmaz bu pek değil mi?
Azıcık uyusan,dinlensen yarına daha da umutla baksan ?
Bu arada telini bu kadar sık arıyorsun ama şarjı bitmiyor neden acaba,çoktan bitmesi gerekmez miydi?
Gerçekten rahat bir yerde olduğunu düşünüyorum bu sebeple.
Libya hava sahasınıda kapatmış.. Mantığı nedir anlamıyorum.Tek yol kaldı feribotla gelmek.
Nasıl bir adammş Kaddafi inanamıyorum.
az önce bir konuşmasını dinledim yine..
"beni seviyorsanız benim için sokağa inin savaşın "diyor.
insan milletini savaşa sürükler mi ya koltuğu için

Kaniye sürekli bir ümit giriyorum konuya ama..
Eşinin artık gece gelebileceğini düşünmüyorum güvenli olmaz bu pek değil mi?
Azıcık uyusan,dinlensen yarına daha da umutla baksan ?
Bu arada telini bu kadar sık arıyorsun ama şarjı bitmiyor neden acaba,çoktan bitmesi gerekmez miydi?
Gerçekten rahat bir yerde olduğunu düşünüyorum bu sebeple.
Libya hava sahasınıda kapatmış.. Mantığı nedir anlamıyorum.Tek yol kaldı feribotla gelmek.
Nasıl bir adammş Kaddafi inanamıyorum.
az önce bir konuşmasını dinledim yine..
"beni seviyorsanız benim için sokağa inin savaşın "diyor.
insan milletini savaşa sürükler mi ya koltuğu için

eşimin telien ulaşıamıyor kapalı diyor zaten.yada hiç birşey demeden düşmüyor tel 3 numara içinde bu durum geçerli.ama diyorlar ki bitti artık hatta şimdi face yasağı kalkmış.yarın herşey güzel olacak diyor libya halkı tavrını koydu inşallah gerçekten bitmiştir.eşimin polis elinde olduğunu düşünmeye başladım.güvende lsunda yoksa yürüyerek uçarak her ne olursa olsun bir yolunu bularak gelirdi.yarın bekliyorum onu içimde umudum var gelecek biliyorum.belki gözlerim açık uyursam anca yoksa bile bile uykuya dalamam.

Şimdilik hayırlı geceler canım.Tripoli İnşallah sabah topiği açtığımda verdiğin güzel haberlerle karşılaşırız.Allah yardımcınız olsun.....

canım kötu bişi olsa kesinlikle konsolosluktan bilgi gelirdi bence sehirde baskın olacak diye sokakta olan herkesi toplayıp bir yere kapattılar guvende olsunlar diye ya bana hep öyle deliyor eşin sabah yada sabaha kalmadan gelecek

X