Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tripoli 35 istersen eşinin adını ve çalıştığı yeri bana özelden at
kriz masasını arayıp bıldıreyım
isim isim bilgi alıp dış işleri bakanlıgı yetkılılerıne bıldırıyolar
ben eşimle ilgili hep orayı aradım.
ben yarını bekliyorum.buralılar yarının çok güzel bir gün olacağını söylüyorlar.inşallah öyle olur.keşke herşey düzelse.eğer yarında ses çıkmazsa size bildirim .kendimde arıyacağım zaten.ellerim kollarım bağlı beklemek istemiyorum.şimdi sadece konsolosluğa bildirdim.onlarda hiç birşey yapamıyor.
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz kendini üzme eşinin sana ihtiyacı var herkese iyi akşamlar allah her zaman dara düşen kulunun yanındadır allaha emanet olun
umut etmek yetmez belki birtanem..ama inanmak yeter..inancına yaslan ne olur..inancına sarıl,sığın..sen hem inançlı hem yürekli hem güçlü bir insansın..en büyük gücün de yine inancın..rabbim seni de sevdieğini de koruyacak tez zamanda da kavuşturacak buna olan inancını sakın kaybetme biriciğim..yeni gün hayırlı haberler,hayırlı vuslatlara gebe allahın izniyle..
her an her şeyi yazıyorum.az önce biraz yemek yedim her lokmamda acaba hayatım aşkım açmı diye düşündüm.zorla yuvarladım boğazımdan.bünyem düşmemeli hasta olmamalıyım.kocam gelince beni ayakta güçlü görsün.işte desin benim karım.
son durum eşimden hala haber yok.ve silah sesleri var.sanırım 500 metre uzağımdalar.2 gece önce birileri slogan atıyordu sonra polis olduğunu tahmin ediyorum.geldi ateş etti ve sesler kesildi.şimdi sürekli silah sesi var.neyse ki libya evleri kale gibi yüksek dış duvarlarla kaplıdır.kapılarım kitli pencerelim parmaklıklı evin içinde ne olur ne olmaz diye saklanmak için süper bir yer ayarladım.iyi düşünmek lazım ama kötüyede hazırlıklı olmalı insan.ah birde eşim şimdi arasa kapıyı aç aşkım dese.yerlere göklere sığdıramam onu sonra kızarım ama önce severim.
ahh tripoli keşke biraz uyuyabilsen. Yorgun düşeceksin iyice. hasta olmanı istemiyorum. sağlığına dikkat etmelisin.
ah canım benım yaaa...çok kötü oldm şimdi..rabbim yar ve yardımcınız olsun ınşallah..eşin tez zamanda ulaşır sana ınşallah..beklemek zor tabı hayırlı haberler paylaş bizimle inşallah
Kaniye sürekli bir ümit giriyorum konuya ama..
Eşinin artık gece gelebileceğini düşünmüyorum güvenli olmaz bu pek değil mi?
Azıcık uyusan,dinlensen yarına daha da umutla baksan ?
Bu arada telini bu kadar sık arıyorsun ama şarjı bitmiyor neden acaba,çoktan bitmesi gerekmez miydi?
Gerçekten rahat bir yerde olduğunu düşünüyorum bu sebeple.
Libya hava sahasınıda kapatmış.. Mantığı nedir anlamıyorum.Tek yol kaldı feribotla gelmek.
Nasıl bir adammş Kaddafi inanamıyorum.
az önce bir konuşmasını dinledim yine..
"beni seviyorsanız benim için sokağa inin savaşın "diyor.
insan milletini savaşa sürükler mi ya koltuğu için
açılmıyor tekrar tekrar denedim olmuyorUanKu okur musun bu haberi Kaniyee
Şimdilik hayırlı geceler canım.Tripoli İnşallah sabah topiği açtığımda verdiğin güzel haberlerle karşılaşırız.Allah yardımcınız olsun.....