• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Libido

Aklınıza başka bişeyler gelip odaklanamıyor musunuz acaba?

Evet evet bu benim işte. Burhan çaçanın bıyıkları bile aklıma geliyor. O değil de ben gidiyorum forumdan arkadaş. Orucum bozulacak bu konulardan. Esen kalınız efem.

Aklınıza başka bişeyler gelip odaklanamıyor musunuz acaba?
Yok öyle de değil tamamen içimden gelmiyor yani cinsel isteğim öldü fakat insan hayatında bir kere bile orgazm olunca o duyguları yaşamak istiyor tekrardan
İstediğimi geri istiyorum kendimi net anlatamıyorum bu konuyu ifade etmek gerçekten çok zor😞

Yok öyle de değil tamamen içimden gelmiyor yani cinsel isteğim öldü fakat insan hayatında bir kere bile orgazm olunca o duyguları yaşamak istiyor tekrardan
İstediğimi geri istiyorum kendimi net anlatamıyorum bu konuyu ifade etmek gerçekten çok zor😞
Kusura bakmayın ya
"Evlenecem. Vermezlerse gaçacam" diyen kadın geldi aklıma:KK70:

Evli olunca belki söylediğiniz olabilir de evli ve çocuklu olunca heyecan geri gelmiyor mu @Spizella Hanım? Çünkü o aktiviteye ha deyince ulaşamıyorsunuz, çok iyi plan program yapmak, pusuda beklemek gerekiyor. :KK53: :cry: Neresinden baksan heyecan.

Valla el ayak biraz çekilince beni de uyku basıyor. :KK45:
Bazen uykumu kaçırsın diye eşimden 1 saat öncesinde Türk kahvesi sipariş ediyorum.. :KK70:

tamam konu sahipcim sen oruç değilsin malum gebelik, bizi niye sakatlıyorsun :KK45:

Bana da öğretin nasıl sıkılınıyor arada bir duraklamak iyi gelebilir :KK70:
Bildiğim kadarıyla bekarsınız. Yöntem çok basit. Evlenin. Bir de doğurun.
Hele sen ne diysin zekine kadın diyesim geldi. 😁
Diyarbakır karpuzu gibi bir karın sonrasında doğum. Doğum da ayşe teyzenin ace değil de sıradan çamaşır suyu kullanınca yirtilan çarşafı gibi yirtilan bir adet v...na( kibarca organ) sonrasinda gece gündüz susmamaya yemin etmiş bir oğlan gece yarilarina kadar dizi takip eden bir kız.
Harbiden konumuz neydi. Unuttum da ben.
Haaaaaa. Eşten diyorduk. Pardon seksten nasıl sogunur. Hakikaten o nasıl birseydi ki🤔

Bu bence artık hep yapacağınızı bildiğiniz için. Bende Ogün bişeyler olacağının sinyalini aldıysam sönüyorum, ama doğaçlama olunca :) yes baby.

Back
X