Oruç tutmayı deneyebilirsinizYani hani neden düşürmek istiyorsun cinsel duygularını reddedemezsin falan demeyin sadece gerçekten artık kurtulmak istiyorum.Kendini cinselliğin akışına bırakınca hayat güzelleşmiyor bir süre sonra pişmanlıklar duyuyorsun benim ahlaki cerçevemin dışına çıkıyor.Ve gerçekten o olmasa hayatım çok daha kolay olacak.LÜTFEN BANA Bİ DEYİN NASIL DÜŞÜRÜLÜR BU SIRINGAYLA HORMON MU ÇEKTİRMELİ
Ya ramazanda gördüm bir faydası olmadı yani hatta aşırı yüksektim o arada çok sinir bozucu gerçekten artık bıktım hayatımda kimseyi de istemiyorum cinsellikte istemiyorumEğer Müslüman ve dindar biriyseniz oruç tavsiyesine katılıyorum. Bir hadis paylaşayım:
«Ey gençler topluluğu! Sizden evlenmeye gücü yeten evlensin. Çünkü evlenmek gözü haramdan daha çok korur ve ferci de daha çok muhafaza eder. Evlenmeye gücü yetmeyen de oruç tutsun. Çünkü oruç, onun için bir kalkandır.»
Çeşitli "oyuncaklarla" kendinizi tatmin edin, sağa sola gerek duymazsınızYani hani neden düşürmek istiyorsun cinsel duygularını reddedemezsin falan demeyin sadece gerçekten artık kurtulmak istiyorum.Kendini cinselliğin akışına bırakınca hayat güzelleşmiyor bir süre sonra pişmanlıklar duyuyorsun benim ahlaki cerçevemin dışına çıkıyor.Ve gerçekten o olmasa hayatım çok daha kolay olacak.LÜTFEN BANA Bİ DEYİN NASIL DÜŞÜRÜLÜR BU SIRINGAYLA HORMON MU ÇEKTİRMELİ
Kelim merhemi olsa... erkek sinek olsa yetiyor bana da artık.hergün 4 kişiyle sevişsem bile bana mısın demiyorum. yapmasam da duramıyorum, kaşıntıdan, istekten.seni kadar iyi anlıyorum ki.nasıl evli falan olup da haftada 1,2 defaya tamam oluyorlar aklım almıyor valla.erkek nefesi bile uçuruyor beni.deyorum bu ne hal yani ? Ne yapacağız bilmem.daha yeni bdv ye yazdım.Yani hani neden düşürmek istiyorsun cinsel duygularını reddedemezsin falan demeyin sadece gerçekten artık kurtulmak istiyorum.Kendini cinselliğin akışına bırakınca hayat güzelleşmiyor bir süre sonra pişmanlıklar duyuyorsun benim ahlaki cerçevemin dışına çıkıyor.Ve gerçekten o olmasa hayatım çok daha kolay olacak.LÜTFEN BANA Bİ DEYİN NASIL DÜŞÜRÜLÜR BU SIRINGAYLA HORMON MU ÇEKTİRMELİ
Başkasına hatta şu gereksiz erkeklere böylesine ihtiyaç duymak gerçekten çok sinir bozucu.herhangi birşeye muhtaç olmak zaten sinir bozucu.çok iyi anlıyorum gerçkten seni.Ya ramazanda gördüm bir faydası olmadı yani hatta aşırı yüksektim o arada çok sinir bozucu gerçekten artık bıktım hayatımda kimseyi de istemiyorum cinsellikte istemiyorum
Xnjzjxhxjcndjnxjfnfn ay yok görme valla hormonlar öldürüyor bizim sınavda bu herhaldeBir kac mesaji okuyunca mutlu oldum artik kendimi hasta ruhlu biri gibi gormeye baslamistim neyseki benden daha vahim olanlarda varmis çok şükür
Sağlıksız bir şey ama ben 50imden sonrasında biraz daha yaşamak istiyorum en huzurlu dönem benceYemeklerine şap at
Kesinlikle öyle birine ihtiyaç duymak kadar kötü bir şey yok hem duygusal hem cinselBaşkasına hatta şu gereksiz erkeklere böylesine ihtiyaç duymak gerçekten çok sinir bozucu.herhangi birşeye muhtaç olmak zaten sinir bozucu.çok iyi anlıyorum gerçkten seni.
Yok ayol duymuyorum zaten benim deli olduğum sevgilim olduğunda yaşadigin problemler yoksa herhangi bir cinsel mevzu yaşamadım ama öngörebiliyorum diyelimÇeşitli "oyuncaklarla" kendinizi tatmin edin, sağa sola gerek duymazsınız