LH hormonu yüksekliği ve adet düzensizliği?

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Kızlar hepinize merhaba. Ben ergenlikten beri hep düzensiz adet gördüm, ilk başta pko dendi, erimedi o kistler bir türlü. Sonra gittiğim başka doktor LH hormonumun yüksek, FSH'ın ise düşük olduğunu söyledi, bu sebepten kist oluşuyormuş. Doğum kontrol hapı kullandım hep ama artık kullanmıyorum, sürekli de sanki zararlı değil mi? Bu durumu yaşayanlar var mı? Bir de ilerde çocuğum olur mu diye endiişeleniyorum açıkçası

dugunden once benımde lh ım yuksektı dıger degerlerım normaldı cnm evlendıkten 3hatfa sonra gebe kaldım korkma rabbım ızınıyle cocugun olur

dugunden once benımde lh ım yuksektı dıger degerlerım normaldı cnm evlendıkten 3hatfa sonra gebe kaldım korkma rabbım ızınıyle cocugun olur

Zaten adet düzensizliği çok zor bişey, hap kullandığım müddetçe düzenli oluyor, bırakınca en fazla 2-3 ay düzenli sonra yine düzensizleşiyor... Bir de çocuğum olmazsa ilerde diye düşünüyorum bazen. Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Benimde lh hormonum sınırda çıktı regly düzensiz oluyorum. Bu lh düşmesi için ne yapabiliriz ?

benim de lh yüksek çıktı fsh 4.53 lh 9,03 klomen kullanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…