Lh hayıtla düşermi

slm kızlar bügün bende evi temizleyecektim arkadaşım taşınınca ona nasip oldu temizlik. cnm adetinin kaç gün geçti. 35 gün geçtimi? 35 günü geçtiyse dr git. ilaç kullandığınıda söyle. iyi akşamlar

Canım zaten normalde adetim 2yada 2.5 aya kadar sarkabiliyor bazende 40 günde bi kendiliğinden oluyorum fakat farlutalı kullandığımda ilaç bitiminin ertesi günü yada 2 gün sonrası oluyordum bu gecikti ama şu ara çok stresliyim malum kpss yakın yüzüm gözüm sivilce oldu :) Bide ailemi özledim((( k.i.b.

cnm bekarken bende hep öyleydim. 3 yada 2.5 ayda oluyordum evlendikten sonra dahada düzene girdi bazen genelde 32 günde bazen 28 günde olduğum bile oldu. senin bekarken düzenin nasıldı. bende kpss gireceğim ama aradan 13 yıl geçmiş ve konular değişmiş. :sinifsinif: unuttuklarım çok ne yapacağım bilmiyorum. pişman olmamak için bir deniyeceğim. ama bir dahaki sefere çok daha iyi bir şekilde gireceğim umudum yok.mafoldumben

günaydınnnnn bekarkende dengesizdi belirli bir düzeni yoktu fakat hiç 2 ay gecikmezdi evlendikten sonra arttı...

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar:)
öpüyrum sizi kendinize iyi bakın ben okula gidiyorum:teytey::teytey:

cezacım nasılsın nasıl gidiyor kürler

hayıt suyunu hiç bırakmadım daha 5 hafta falan oldu herhalde...soğan suyuna dün başlayacaktım aksilik oldu bugün başladım.dün aslanpençesini son kez içtim.soğan kürü bittikten sonra devam edeceğim..hamile kalmazsam tabii bu arada sabah akşam bal tarçın karışımını yiyiyorum..bakalım sonuç ne olacak.sen ne yaptın.galiba adet olmadın daha böyle işte umarım kürlerin bir zararı olmuyordur,çünkü 2 gündür midem yanıyor

kızlar bugün sesiniz çıkmamış nasılsınız cezacım miden nasıl oldu inşallah yanma geçmiştir

slm cnm bugün ikindiye kadar yoğundum. oyüzden sesim çıkmadı:akannehir. ceza bugün yok merak ettim inşallah önemli bişey yoktur. cnm sen adet gördünmü senin durumlar nasıl

Son düzenleme:
selam geldimmm.dün atamalar yapıldı yakın bi arkadaşımın çıkmadı tüm gün onunlaydım.az önce okuldan geldim hemen açtım interi.mide yanmam geçti şimdilik.umarım bi daha olmaz.bi tarafı iyileştirelim derken bi tarafı hasta etmeyelim.sizler nasılsınız?melser hasta oldun mu?kızlar bu arada adım ayşe ismimle hitap edebilirsiniz:)
öpüyorum ikinizi................

merhaba ayşeciğim iyi olduğuna sevindim. cnm bence mide yanman bitkilerden değil çünkü benim içtiğim bitkileri size yazmıştım içinde 13 çeşit bitki var ayrıca kullandığım şeylerde vardı yazmıştım ama hiç bir rahatsızlık vermedi. üşütmüş olmalısın. gerçi bünyeden bünyeye değişir. bu arada benim ismimde kadriye olumunekankayizsmile

tanıştığıma memnun oldum kadriyecim..şimdilik bişey yok.umarım tekrar başlamaz.belki çörek otu yapmış olabilir diye düşünüyorum.iyi gecelerhihoyyythihoyyythihoyyyt

bende melis :) bugün hasta oldum çok şükür cuma günü tahlilleri yaptıracağım bana dua edin kızlarrrrrrrrr gerçi umudumda yok bu ayda farlutalla adet oldum kızlar bi konuda kararsızım sizce bu ay soğan kürünü mu yapsam incir kürünü yada incire başlasam adetime 10 gün kala soğan kürünüdemi yapsam zaten hayıta devam ha bu arada yine lekelenmeyle başladı benim ilk 3 gün lekelenme oluyor sadece cuma günü gitmeliyim değilmi yada adetimin tamamen sökülmesinimi bekleyeyim ay neyse çok soru sordum :)öptüm sizi......

bende memnun oldum kızlar :) ayşe inşallah bir daha olmaz biliyorum o yanmayı insan kötü oluyor. melis seni üzmek istemem ama dr'lar lekenmeyi adetten saymıyorlar. bana tam adet olduğunda gel demişlerdi. sen yinede bir dr git istersen. bence yerinde olsam soğan kürüne başlarım çünkü adeti düzenliyor. incir kürü yumurtlamayı sağlar. hayıt tohumunuda hiç bırakma hayıta devam. hımm bendede lekelenme olmuştu 2 sene önce dr gittim tahlil yaptırmak için ama dr sordum adet gördüğümden emin değilim çok az oluyor leke şeklinde dedim dr muayne etti adet görüyorsun dedi bende hemen kan vermiştim. yinede dr muayne ol belki adettir. eğerki lekelenmen adetse önce incir kürünü öneririm lekelenme adet değil derlerse soğan kürünü önerirrim cnm umarım kafanı fazla karıştırmamışımdır :)

Kandiliniz mubarek olsun ,rabbbim bu gecenin hayrına dualarımızı kabul etsin ,kim ona el açar dua ederse o dua kabul olsun rabbim hiçbir kadını anne olamamakla sınamasın inşallah... unutmayın kızlar dualarınızda benide unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…