• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh hayıtla düşermi

eğer adet olursam önümüzdeki hafta yaptırıcam ben...o zaman yazarım canım

cnm ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum. kendimi sakinleştiriyorum kafamdan silmeyi başrıyorum ama adet günüm gelice hiç bir şey yapamıyorum elimde olmadan heyecanlanıyorum o bir kaç günü beklemek öyle zor geliyorki.zaman geçmiyor yine hayal kırıklığı. sonra yeniden sil baştan aynı taktikler.sempatiksalakcinni inşallah haftaya çok iyi sonuçlar görürüz. dualarıma hep sizide ekliyorum. sizin güzel haberleriniz beni çok mutlu ediyor. hem sizin adınıza seviniyorum hemde kendim için dahada umutlanıyorum. alkisalkisalkis

cnm ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum. kendimi sakinleştiriyorum kafamdan silmeyi başrıyorum ama adet günüm gelice hiç bir şey yapamıyorum elimde olmadan heyecanlanıyorum o bir kaç günü beklemek öyle zor geliyorki.zaman geçmiyor yine hayal kırıklığı. sonra yeniden sil baştan aynı taktikler.sempatiksalakcinni inşallah haftaya çok iyi sonuçlar görürüz. dualarıma hep sizide ekliyorum. sizin güzel haberleriniz beni çok mutlu ediyor. hem sizin adınıza seviniyorum hemde kendim için dahada umutlanıyorum. alkisalkisalkis

bu ortam çok farklı..kimseyle paylaşamadıklarını burada paylaşıyorsun,konuşuyorsun,dertleşiyorsun..mesela ben daha ne kendi aileme ne de eşimin ailesine bu konuyu açamadım..onlar daha biz istemiyoruz zannediyorlar.. 3 buçuk yıllık evliyim..umarım en kısa sürede hayallerimiz,dualarımız gerçek olur.ben hep korunmayı bıraktığım an hamile kalacağımı zannediyordum.korunmasız asla ilişkiye girmiyordum.ama hiçbişey düşündüğümüz gibi olmadı..dileğim isteyen her kadın anne olma duygusunu yaşar..bende böyle dua ediyorum..ii akşamlar

bu ortam çok farklı..kimseyle paylaşamadıklarını burada paylaşıyorsun,konuşuyorsun,dertleşiyorsun..mesela ben daha ne kendi aileme ne de eşimin ailesine bu konuyu açamadım..onlar daha biz istemiyoruz zannediyorlar.. 3 buçuk yıllık evliyim..umarım en kısa sürede hayallerimiz,dualarımız gerçek olur.ben hep korunmayı bıraktığım an hamile kalacağımı zannediyordum.korunmasız asla ilişkiye girmiyordum.ama hiçbişey düşündüğümüz gibi olmadı..dileğim isteyen her kadın anne olma duygusunu yaşar..bende böyle dua ediyorum..ii akşamlar

İnşallah canım ya inşallah varmı sende bişey ben halen adet olmadım:(((

test yapmadım yapmakta istemiyorum ya o hayal kırıklığı çok kötü gerçi geciktiçede içten içe umutlanıyor insan neyse test yaptırayım bari zaten yok bari rahat olurum değilmi inşallah bu ay çok gecikme olmazda soğan kürünün etkisi var diyebiliriz inşallah sen hamişsindir banada umut olursun kendine ii bak tatlım

cnm bende ailemle paaytlaşamdığım bir çok şeyi burada paylaşıyorum. bende sorun olduğu için bebek olmadığını herkeze söyledim çünkü bebek için üstüme gelmelerini istemedim. ama şimdide sürekli tedaviyi soruyorlar buda çok bunaltıyor beni çünkü herkeze ayrı ayrı dert anlatmak boğuyor resmen. ben sorunumu kafamdan atmak isterken sürekli sormaları gündeme getirmeleri beni üzüyor aslında...boshayallersmile

melser_ak, ceza83 arkadaşlar ikinizinde günü geçmiş hadi hayırlı güzel haberler alırız inşallah. benim adetime daha çok var. beklemedeyim ben

melser_ak, ceza83 arkadaşlar ikinizinde günü geçmiş hadi hayırlı güzel haberler alırız inşallah. benim adetime daha çok var. beklemedeyim ben

size bir iyi bir de kötü haberim var..iyi haber tam günümde adet oldum..kötü habere gerek kalmadı:)
umarım melserde iyi haber gelir herkese ii akşamlar

TEST yaptırdım hcg:1.00 :((( ve halen adet olmadım ya farlutal aldım kullanayım bakayım 3. günü doktora gideceğim cezacım sende git tahlil yaptır bakalım lh ne durumda umarım düşmüştür

TEST yaptırdım hcg:1.00 :((( ve halen adet olmadım ya farlutal aldım kullanayım bakayım 3. günü doktora gideceğim cezacım sende git tahlil yaptır bakalım lh ne durumda umarım düşmüştür

ben salı gideceğim canım yazarım...sende yaptırcan mı tahlil?üzülmek yok çalışmalara devam:)

günaydın arkadaşlar ceza83 gününde adet olmana sevindim bu iyi bir ilerleme. melser_ak bazı arkadaşların yorumlarını okudum bazıları ilk testimde negatif çıktı hala adet olmayınca bir hafta sonra tekrar test yaptırdığımda sonucum pozitif çıktı diye yazmışlar. canım hemen ilaç içmeseydin biraz daha bekle tekrar yaptır bakalım sonuç ne çıkcak.

kızlar ben akşam çok sancılandım yaaaaaa..gece uyuyamadım.öncedende sancı olurdu ama son 3-4 yıldır hafif oluyordu.acaba bu sancı iyiye mi işarettir.düzenli adet olurken sancım oluyordu.adetler düzensizleşince çok hafif atlatıyordum.
sasibuo okuduğun yorumlardakiler büyük ihtimalle idrar testi yapmıştır.melser kan testi yaptırdı.kan testinde çok fazla yanılma olmaz canım ya.
öptm herkese hayırlı bir hafta diliyorum lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

enfeksiyon, endometriosis, myom, adenomyosis, polip, rahim anormallikleri, rahim boynu kanalının dar olması, rahmin geriye doğru dönük olması, rahim içi araç kullanımı gibi herhangi bir organik bir sebebe bağlanabilen adet sancısıdır.
cnm daha önce fazla olmadığına göre büyük ihtimal üşütmüş olabilirsin. ben üştüp kendime dikkat etmediğim zamanlar adet sancım oluyor.

Adet kanının dışarı atılması için oluşan rahimdeki kasılmalar ve rahimdeki dolaşımın azalması sancılara neden olur. Bu dönemde rahim içinden salgılanan “prostaglandin” adı verilen maddeler sinir uçlarını uyararak ağrı hissedilmesine sebep olmaktadır. Prostaglandinler vücudumuzdaki pek çok dokuda bulunan ağrı maddeleridir.

Canım kan testinede yanılma payı çok az hatta yok boşver beklememede gerek yok zaten başka bir dktora gideceğim bana ve benim gibi herkeze dua ol canım allah yardımcımız olsun şifasız dert vermesin

amin inşallah cnm derdimize dert veren rabbim dermanıyla verir inşallah

inşallah.......
iyi geceler kızlar
dua edin yarın doktora gideceğim umarım hormonlar düzene girmiştir lh düşmüştür öpüyorum sizi..tahlil sonucunu alınca hemen haber veririm

inşallah.......
iyi geceler kızlar
dua edin yarın doktora gideceğim umarım hormonlar düzene girmiştir lh düşmüştür öpüyorum sizi..tahlil sonucunu alınca hemen haber veririm

hadi bakalım inşallahhhhhhhhhh bize güzel haberler verirsin inşallah düşmüştür

günaydın kızlarrrrrr cnm allah yardımcın olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın. rahatsızlıpı pko olupta hemen ilk tedavide sonuç görende tanıyorum. 8 sene uğraşıpta hala güzel sonuç alamıyanda biliyorum.ben dr sordum acaba ben hangisinin arasındayım dedim. durumu iyi olanlardanmı yoksa kötü durumda olanlardanmı dedim. bu belli olmaz sadece zaman gösterir dedi. tedavide yumurtalarımı geliştirip çatlatıyorduk sadece 3 defa yumurta kisti oluştu bu şu demek oluyorki yani 3 defa yumurtalarım çatlama yapmamış kiste dönüşmüş. peki neden tutmuyor nedeni ne dedim. dr bana sana neden sayarsam en az 200 tane saymam gerek dedi.bu beni rahatlatacak tadmin edttirecek bir cvp değildi. kızlar peki siz ne düşünüyorsunuz bir bilginiz varmı. bu gibi konuları dr konuştunuzmu size yanıtı cvp ne oldu dr'unuzun.

Back