6 ay korunmasız ilişkiye girin olma ihtimali %30 ama bakma sen onlara inan bana insan hayatınıda ticarete dönüştürmüş çok doktor var stresten uzak dur hoş ne kadar durabilirsen:) 200 nedeni keşke bi saysaydı beynimiz okadar güçlü ki düşünce gücü tüm hastalıkları sıfırlatabilir tabi bi de inanç...lh değerim fsh değerimden 2 rakam yüksek fakat lh si fsh sinden katlarca yüksek olanların hastalığım kendiliğinden geçti doğal yolla hamile kaldım diyenleri okuyorum ve bu tezime daha çok inanıyorum
cezaaaaaa canım ne oldu tahlil sonuçların meraktan çatladım
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr harika ya o halde devammmmmm dur bakem bende gideceğim banada dua et fsh kaç bu arada
canım geçen ay aslan pençesi kullandınmı
hayır farlutal kullanıyorum cuma günü biter muhtemelen cumartesi yada pazar olurum
geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
içmeye devam hayıt ve soğan suyunu:)doktorum o kadar rahatlattı ki beni lh 8 e düşmüş..hocam çok güzel düşmüş 4 ay a kadar hamile kalmazsanız öyle gelin dedi..zaten hamile kalabilmek için 12 in altında lh ve fsh olmalı dedi..benim diğer değerlerim daha da düşmüş çok güzel dedi...çok mutlu oldum eminim daha da düşecek:)ve hepimiz güzel bir sonuç alacağız herkese ii akşamlar
bu arada doktora sabah 9 da gittim.o zaman doktor bana ilaç tedavisine başlayacağız demişti..değerleri görünce vazgeçti:):içelim::içelim::içelim:
inşallah canım inşallah ..... tabiki haber veririm bu topik 3 kişiye ait zaten hergün yazışıyoruz ... Bu ayda soğan kürü yapalım gelecek ay incir kürünüde deneyelim ne dersin
cnm sonuçlarına çok sevindim çok güzel haberler bunlar. dün akşam aklımdaydın sonuçlarını merak ediyordum çok sevindim hamile kalabilmek için lh 12 altına düşmesi gerekmiş banada lokman hekim söylemişti. hadi hayırlısı daha güzel haberlerinide duyacağız inşallahalkisalkisalkis alkisalkisalkis
yaaaa kızlar siz böyle sonuçlar aldıkça ben çok umutlanıyorum ve iyice merak ediyorum adet günüm gelsede bende öğrensem tahlillerimi. çok güzel haberler vallaaaaaaaaa adet günümde taaaaaa 22 sinde neyse ogüne kadar böyle güzel haberler duymak moral oluyor hepimizede. inşallah daha mutlu haberler duyacağız birbirimizden
iyi geceler......
umarım seninde düşmüştür canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?