eğer adet olursam önümüzdeki hafta yaptırıcam ben...o zaman yazarım canım
cnm ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum. kendimi sakinleştiriyorum kafamdan silmeyi başrıyorum ama adet günüm gelice hiç bir şey yapamıyorum elimde olmadan heyecanlanıyorum o bir kaç günü beklemek öyle zor geliyorki.zaman geçmiyor yine hayal kırıklığı. sonra yeniden sil baştan aynı taktikler.sempatiksalakcinni inşallah haftaya çok iyi sonuçlar görürüz. dualarıma hep sizide ekliyorum. sizin güzel haberleriniz beni çok mutlu ediyor. hem sizin adınıza seviniyorum hemde kendim için dahada umutlanıyorum. alkisalkisalkis
bu ortam çok farklı..kimseyle paylaşamadıklarını burada paylaşıyorsun,konuşuyorsun,dertleşiyorsun..mesela ben daha ne kendi aileme ne de eşimin ailesine bu konuyu açamadım..onlar daha biz istemiyoruz zannediyorlar.. 3 buçuk yıllık evliyim..umarım en kısa sürede hayallerimiz,dualarımız gerçek olur.ben hep korunmayı bıraktığım an hamile kalacağımı zannediyordum.korunmasız asla ilişkiye girmiyordum.ama hiçbişey düşündüğümüz gibi olmadı..dileğim isteyen her kadın anne olma duygusunu yaşar..bende böyle dua ediyorum..ii akşamlar
İnşallah canım ya inşallah varmı sende bişey ben halen adet olmadım((
bu ortam çok farklı..kimseyle paylaşamadıklarını burada paylaşıyorsun,konuşuyorsun,dertleşiyorsun..mesela ben daha ne kendi aileme ne de eşimin ailesine bu konuyu açamadım..onlar daha biz istemiyoruz zannediyorlar.. 3 buçuk yıllık evliyim..umarım en kısa sürede hayallerimiz,dualarımız gerçek olur.ben hep korunmayı bıraktığım an hamile kalacağımı zannediyordum.korunmasız asla ilişkiye girmiyordum.ama hiçbişey düşündüğümüz gibi olmadı..dileğim isteyen her kadın anne olma duygusunu yaşar..bende böyle dua ediyorum..ii akşamlar
melser_ak, ceza83 arkadaşlar ikinizinde günü geçmiş hadi hayırlı güzel haberler alırız inşallah. benim adetime daha çok var. beklemedeyim ben
TEST yaptırdım hcg:1.00(( ve halen adet olmadım ya farlutal aldım kullanayım bakayım 3. günü doktora gideceğim cezacım sende git tahlil yaptır bakalım lh ne durumda umarım düşmüştür
amin inşallah cnm derdimize dert veren rabbim dermanıyla verir inşallah
inşallah.......
iyi geceler kızlar
dua edin yarın doktora gideceğim umarım hormonlar düzene girmiştir lh düşmüştür öpüyorum sizi..tahlil sonucunu alınca hemen haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?