Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yaaa lütfen burdaki arkadaşlarada sesleniyorum benim için dua edin......Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin....Herkesi öpüyorumopuyorumnanaktan
benim pembe bi akıntım geldi hasta olucam galiba mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm pko hastalarınra ara kanamalar veya lekenmeler oluyor bendede oluyordu arada. doktoruma sordum senin durumundaki bir hastada normal ara kanamaların olması dedi. ama şükür olsun tedaviye başladığımdan beri çok az oluyorum
önceden neredeyse her ay oluyordu ara kanamalarım.
belki yerleşme kanaması gibi bişeydir bekleyelim bakalım hayırlısı
hayıt tohumu, böğürtlen kökü ve aslan pençesini içmemin iyi olacağını söylediler
Canım soğan kürünü 15 gün kullandığın aydan sonraki ay adetine 10 kala bir daha kullanmalıymışız 3 ay böyle devam etmeliymişiz saraçoğlunun sitesine attığım mailde böyle yazıyordu bilginize
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım, hayıt kullandığım ilk ay düzensiz olan adetim tam 28. günde gelmişti. Bu ayda kulllanıyorum ve dün yaptığım ovulasyon testi sonucunda dün yada bugün yumurtlama günüm olduğunu anladım yani adetimden 15-16 gün sonra... Anlayacağınız hayıt bu ayda işe yaradı :lepi: Bu arada hayıt dışında çörekotu-bal-tarçiın karışımınıda sabah akşam kullanıyorum, bu karışımın yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum... Sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum. Soğan kürünü 2 günden fazla uygulayamadım mideme çok iyi gelmedi, ama kullandığım bu 2 kür daha katlanılabilir, hatta hayıta alıştım diyebilirim.
evet canım lh19 yüksek...benim iki ay önce lh 20 idi geçen ay 11 bakalım bu ay kaç...ben lh için hayıt pco için soğan kürü kullanıyorum bugün soğanın 11. günü.geçen ay adetimin ikinci günüde bal tarçın çörekotu karışımını kullandım. lh fsh dan düşük olmalıymış. fsh 6.5 lh 4 veya 5 olmalıymış.ama hayıt çok işe yarıyormuş.benim soğan kürü bitti mi o arada aslanpençesinide kullanmayı düşünüyorum...iyi akşamlar lülülülülülü