• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh hayıtla düşermi

İnşallah canım yaaa lütfen burdaki arkadaşlarada sesleniyorum benim için dua edin......Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin....Herkesi öpüyorumopuyorumnanaktan

rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin şöyleee tontiş tatlı bşey olsun insanın sevdikçe sevesi gelsin. hepimize inşallah:emir_bebek:

benim pembe bi akıntım geldi hasta olucam galiba mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cnm pko hastalarınra ara kanamalar veya lekenmeler oluyor bendede oluyordu arada. doktoruma sordum senin durumundaki bir hastada normal ara kanamaların olması dedi. ama şükür olsun tedaviye başladığımdan beri çok az oluyorum
önceden neredeyse her ay oluyordu ara kanamalarım.

cnm pko hastalarınra ara kanamalar veya lekenmeler oluyor bendede oluyordu arada. doktoruma sordum senin durumundaki bir hastada normal ara kanamaların olması dedi. ama şükür olsun tedaviye başladığımdan beri çok az oluyorum
önceden neredeyse her ay oluyordu ara kanamalarım.

canım daha tam pco tanısı bile konmadı ama lh yüksek olduğu için tahmin etti doktor olabilirsin dedi sadece..sasibio senin hormon değerlerin nasıl?

belki yerleşme kanaması gibi bişeydir bekleyelim bakalım hayırlısı

doğru dediğin gibi olabilir ama ben kendimi buna adapte etmemeye çalışıyorum...ben bu ay lh değerim düştümü?düştü ise ne kadar düştü bunu düşünmeye çalışıyorum:) bir bakıma kendimi kandırmaya gayret ediyorum..acaba dün masa tenisi kursum vardı ve çok koştum hareket ettim yoruldum bundan da kaynaklı olabilir diye düşünüyorum..çok yazdım kib

arkadaşlar ben bugün bir şey öğrendim. çörek otu bal ve tarçın karışımı kanalların açılması için kullanılıyormuş. lokman hekime danıştım yarın akşam tahlilerle gideceğim kullanmam gereken kürleri söyleyecek. neler kullanılması gerektiğini sizlerlede paylaşacağım. cezacım benim lh değeri 19 ama bayağı oldu dr hep yumurtalarıma bakıyordu gelişimini ve çatlamasını sağlıyordu. hiç bir bilgim olmadığı için hiç sormadımda. sorduğun için teşekkür edrim çünkü bende öğrenmiş oldum merak ettim baktım sonucuma. yüksek dimi lh19 kaça düşmesi gerek.

hayıt tohumu, böğürtlen kökü ve aslan pençesini içmemin iyi olacağını söylediler

evet canım lh19 yüksek...benim iki ay önce lh 20 idi geçen ay 11 bakalım bu ay kaç...ben lh için hayıt pco için soğan kürü kullanıyorum bugün soğanın 11. günü.geçen ay adetimin ikinci günüde bal tarçın çörekotu karışımını kullandım. lh fsh dan düşük olmalıymış. fsh 6.5 lh 4 veya 5 olmalıymış.ama hayıt çok işe yarıyormuş.benim soğan kürü bitti mi o arada aslanpençesinide kullanmayı düşünüyorum...iyi akşamlar lülülülülülü

Canım soğan kürünü 15 gün kullandığın aydan sonraki ay adetine 10 kala bir daha kullanmalıymışız 3 ay böyle devam etmeliymişiz saraçoğlunun sitesine attığım mailde böyle yazıyordu bilginize

Canım soğan kürünü 15 gün kullandığın aydan sonraki ay adetine 10 kala bir daha kullanmalıymışız 3 ay böyle devam etmeliymişiz saraçoğlunun sitesine attığım mailde böyle yazıyordu bilginize

günaydın melser..var mı bi değişiklik bi farklılık:)evet soğan kürü için adete 10 gün kala tekrar demiş..daha 1.kür bitmedi..içim dışım soğan oldu..sabahları okula gitmeden içmek zor gelmeye başladı...güzel haberlerini bekliyorumlülülülülülülülülülülülü

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım, hayıt kullandığım ilk ay düzensiz olan adetim tam 28. günde gelmişti. Bu ayda kulllanıyorum ve dün yaptığım ovulasyon testi sonucunda dün yada bugün yumurtlama günüm olduğunu anladım yani adetimden 15-16 gün sonra... Anlayacağınız hayıt bu ayda işe yaradı :lepi: Bu arada hayıt dışında çörekotu-bal-tarçiın karışımınıda sabah akşam kullanıyorum, bu karışımın yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum... Sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum. Soğan kürünü 2 günden fazla uygulayamadım mideme çok iyi gelmedi, ama kullandığım bu 2 kür daha katlanılabilir, hatta hayıta alıştım diyebilirim.

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım, hayıt kullandığım ilk ay düzensiz olan adetim tam 28. günde gelmişti. Bu ayda kulllanıyorum ve dün yaptığım ovulasyon testi sonucunda dün yada bugün yumurtlama günüm olduğunu anladım yani adetimden 15-16 gün sonra... Anlayacağınız hayıt bu ayda işe yaradı :lepi: Bu arada hayıt dışında çörekotu-bal-tarçiın karışımınıda sabah akşam kullanıyorum, bu karışımın yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum... Sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum. Soğan kürünü 2 günden fazla uygulayamadım mideme çok iyi gelmedi, ama kullandığım bu 2 kür daha katlanılabilir, hatta hayıta alıştım diyebilirim.

sendedemi pcos var canım ?

adetlerim 35-40 gün gecikiyordu. klomen kullandım fakat sadece ilk kullandığım ay sonuç alabildim. Sonraki ay klomende işe yaramadı. hayıt ve çörekotu+bal+tarçın dışında glukophage ve folik asit kullanıyorum. Glukophage kullanıyorum ama ne adet düzenimde nede kilo durumumda bir düzelme olmadı yinede faydalı olduğunu bildiğim için kullanmaya devam ediyorum.

peki canım bizede dua et bizde olumlu sonuçlar alalım inşallah kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın k.i.b.

evet canım lh19 yüksek...benim iki ay önce lh 20 idi geçen ay 11 bakalım bu ay kaç...ben lh için hayıt pco için soğan kürü kullanıyorum bugün soğanın 11. günü.geçen ay adetimin ikinci günüde bal tarçın çörekotu karışımını kullandım. lh fsh dan düşük olmalıymış. fsh 6.5 lh 4 veya 5 olmalıymış.ama hayıt çok işe yarıyormuş.benim soğan kürü bitti mi o arada aslanpençesinide kullanmayı düşünüyorum...iyi akşamlar lülülülülülü

evt cnm hayıt tohumu çok işe yarıyormuş aslan pençeside çok önemli birde bişey pençesi daha demiştiler ama onun ismini unuttum.opuyorumnanaktan bende lokman hekimin verdiği karışıma başladım. tadı çok iğrenç midem kaldırmıyor ama kendimi zor tutyorum mecburum içmem gerek. birde bal içerisine karşım verdi onlarıda kullanıyorum. size yazacaktım ama isimlerini evde unuttum. yarın yazarım. bayağı çok karışım yaptı. çay kürümü 2 su bardağına 1 çorba kaşığı katıyorum. bir karışım daha verdi. bunların hepsini sile paylaşırım.boshayallersmile

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." demişler. bunu kürleri araştırırken buldum bir arkadaşımız konu açmış yamış. arkadşlar birde 4444 selatı tefriciye duasını yapın rabbim bu duayı yapanı boş çevirmez kaç kişi yaptıysa hepsini duası kabul olmuş çevremde var. o sayfayıda okumanızı incelemenizi öneririm

Back