• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh fsh testi ne Zaman yapılır ?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Herkese merhaba ben adetimin 5. Günü hormon testi yaptırdım ama normalde 2. Ve 5. Günden önce yapilmasi gerekiyormus acaba sonuçlarım yanıltıcı çıkmış olabilir mi ? Adetim bittikten bir hafta sonra test yaptirsam doğru sonucu öğrenebilir miyim lütfen bilen varsa yardimci olsun çok çaresizim suan 😑

Herkese merhaba ben adetimin 5. Günü hormon testi yaptırdım ama normalde 2. Ve 5. Günden önce yapilmasi gerekiyormus acaba sonuçlarım yanıltıcı çıkmış olabilir mi ? Adetim bittikten bir hafta sonra test yaptirsam doğru sonucu öğrenebilir miyim lütfen bilen varsa yardimci olsun çok çaresizim suan 😑
Ben adetin 3. Günü yaptırmıştım doktorum öyle istemişti

Siz evli misiniz peki cocuk düşünüyor musunuz bu değerler sanırım engel oluyormus
Tabii evliyim 2.5 yıldır 1 yıldır düşünüyorum bütün testleri normal değerleri de gayet iyiymiş esimdede bir sorun yok hsg de çekildim tüpler de açık ama olmadı tüp bebek tedavisi görmeyi düşünüyorum bir de aşılama geçmişim var

Back