fsh 13 çıktı diğer ay 12 idi normal değer 2-7 arasında olmalıymışKaç olması gerekiyormus ki size direk engel mi dedi ilaçla düşürecek mi peki bugün kan verdiniz mi ? Sonuc ne çıktı
Lh hakkında bişey dedi mi pekifsh 13 çıktı diğer ay 12 idi normal değer 2-7 arasında olmalıymış
Oda yüksekti kaç olduğunu unuttumLh hakkında bişey dedi mi peki
Onun referans aralığı hakkinda bir bilginiz var mi peki inşallah tedaviniz olumlu olurOda yüksekti kaç olduğunu unuttum
Onu bilmiyorum inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizinOnun referans aralığı hakkinda bir bilginiz var mi peki inşallah tedaviniz olumlu olur
Polikistik over olduğu halde mi hamile kaldiniz gerçekten çok sevindim adiniza bize umut oluyorsunuz böyle mesajinizla inşallah Rabbim bizlere de nasip ederMerhaba. Stres yapmayın o da çok etkiliyor değerleri. Normalde fsh ve lh hormonları adetin 2.veya 3. Günü yapılıyor. Belki sizinki 5. Gün olduğu için yüksek çıkmıştır. Bende polikistik over var. Çok şükür şimdi 3. Çocuğuma hamileyim. Darısı hepinize inşallah.
Hamile kalmadan önce degerleriniz kaçtı peki bu hormonlarin tedavisi var miBende de lh fsh yüksekti. Hatta bir ara lh hormonum 47 birşey çıkmıştı. Fsh de 13 üstündeydi 9yıl önce. iki yıl önce tekrar yaptırmıştım. Lh tam değerlerini unuttum ama 10 üstündeydi. Fsh de 9 a yakındı. Folik asit kullandım. Rahim filmi çekildi. Sonraki ay hamile kalmıştım.
Amin inşallahPolikistik over olduğu halde mi hamile kaldiniz gerçekten çok sevindim adiniza bize umut oluyorsunuz böyle mesajinizla inşallah Rabbim bizlere de nasip ederama stres yapmamak elde değil kendi adıma konuşuyorum sanki hic olmicakmis gibi düşünüyorum korkuyorum
Hamile kalmadan önceki değerlerim. Fsh 9 civarı lh de 11/12 gibiydi. Doktor ozaman sonuçlarıma baktı. Doğal yoldan hamile kalabilsin dedi. Ben ozaman çok kilo almıştım. 13 kilo verdim. 4 ay sonra hamile kalmıştım. Pcos da kilo da çok etkiliyor hamileliğiHamile kalmadan önce degerleriniz kaçtı peki bu hormonlarin tedavisi var mi
Yaaaa kıyamamAmin inşallahSizi çok iyi anlıyorum. Ben sabahlara kadar ağlardım. Benim çocuğum olmayacak diye. Evet bende kendimi bildim bileli polikistik over var. Bende çok stres yapardım. Birara eşim ile ayrı kalmıştık. İşler yoluna girene kadar. Ben kayınvalidem ile kalıyordum. Benim adetler çok düzensizdi 45 gün ile 2 ay arasında adet görüyordum. Bazen 3 ayı bile buluyordu bu süre. Kaynanam bana direk demişti senin çocuğun olmaz. Ozaman çok ağlamıştım.
Benim şuan kilom 41 ne yersem yiyim hep sabit kilo alamıyorum bu kilo nasıl pekiHamile kalmadan önceki değerlerim. Fsh 9 civarı lh de 11/12 gibiydi. Doktor ozaman sonuçlarıma baktı. Doğal yoldan hamile kalabilsin dedi. Ben ozaman çok kilo almıştım. 13 kilo verdim. 4 ay sonra hamile kalmıştım. Pcos da kilo da çok etkiliyor hamileliği
Benim kayınvalide çok eski kafalı. Onun için hata yaptığını asla kabul etmez. Ona göre biri evlendi mi hemen çocuk yapacak. Yoksa niye evlenmiş. Böyle mantığı var. Artık eskisi gibi takmıyorum onu. Bence de sizinki 5. Gün olduğu için yüksek çıkmış. İnşallah bu ay hamile kalırsınız. Olmazsa da üzülmeyin. Adetin 2.veya 3. Günü testleri tekrarlayın. Benim bu hamileliğim tamamen süpriz oldu.hem emziriyordum. Hem doğum kilolarım hepsi duruyordu. 9 ayda 2 defa tek adet olmuştım. Sonra hamile kalmışım meğer.darısı başınıza İnşallah sizinde yakında süpriziniz gelir.Yaaaa kıyamamRabbim verince veriyor iste ama böyle demesi yanlış olmus tam tersi destek olmaları gerekiyor benim adetlerim düzenli gününde olurum 28-30 gün de bir ama bu değerler neden yüksek çıktı anlamış değilim acaba kani 5. Gün verdim bundan mi yoksa bi problem mi var inan bilmiyorum keske doktorlarda sizin gibi moral olsa bizlere ama yok
Kilon çok iyi bence gayet fitsinBenim şuan kilom 41 ne yersem yiyim hep sabit kilo alamıyorum bu kilo nasıl peki
Ben henüz evli değilim evlenmeme az kaldı ve hemen istiyoruz daha evlenmeden degerlerimi böyle görmek beni çok üzüyor peki benim değerlerim sizce çok mu yüksek siz daha iyi anlarsinizBenim kayınvalide çok eski kafalı. Onun için hata yaptığını asla kabul etmez. Ona göre biri evlendi mi hemen çocuk yapacak. Yoksa niye evlenmiş. Böyle mantığı var. Artık eskisi gibi takmıyorum onu. Bence de sizinki 5. Gün olduğu için yüksek çıkmış. İnşallah bu ay hamile kalırsınız. Olmazsa da üzülmeyin. Adetin 2.veya 3. Günü testleri tekrarlayın. Benim bu hamileliğim tamamen süpriz oldu.hem emziriyordum. Hem doğum kilolarım hepsi duruyordu. 9 ayda 2 defa tek adet olmuştım. Sonra hamile kalmışım meğer.darısı başınıza İnşallah sizinde yakında süpriziniz gelir.
İnşallah çok mutlu evliliğiniz olur. Bol çocukluBen henüz evli değilim evlenmeme az kaldı ve hemen istiyoruz daha evlenmeden degerlerimi böyle görmek beni çok üzüyor peki benim değerlerim sizce çok mu yüksek siz daha iyi anlarsinizve inşallah olur bizimde çok sağolun
Gerçekten çok haklisiniz bu desteginiz moral vermeniz için çok teşekkür ederimİnşallah çok mutlu evliliğiniz olur. Bol çocukluben sizi evli sanmıştım. Yok değerleriniz çok yüksek değil. Muhtemelen çok stres yaptığınız için yüksek çıkıyor. Bunları tamamen kafanızdan atın. Şimdi sadece düğününüze evinize odaklanın. Kafanız ne kadar boş olursa okadar iyi olur. Böyle çok takınca evliliğinizin en güzel zamanlarını kendi kendinize zehir edersiniz. Ben mesela çok pişmanım şimdi. Herşey allahtan niye okadar takmışım. Evliliğimde en güzel günlerimi kendi kendime zehir etmişim diye.
Amin çok sağolun güzel dualarınız için.Gerçekten çok haklisiniz bu desteginiz moral vermeniz için çok teşekkür ederimsizin desteginiz icimi rahatlattı doğru herşey Rabbimizden inşallah bidahaki ay kan verdigimde düşmüş olurda bidaha takmam evlenene kadar kan vermeyi dusunmuyorum bidahaki aydan sonra sizce gitmeli miyim yoksa evlenene kadar gitmesem daha mi iyi olur Allah'ım sizinde cocuklarinizi size bağışlasın sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin anali babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?