• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LH FSH değerleri ?

3 kilomu aldın çok az almışsın bnce bebgin sağlıklı olsun da doğduktan sonra verilir kilo ya takılmıyorm ona
Evet daha önceki hamileliklerimde doğuma kadar 19 kilo alıyordum. Şimdi iki çocuk ev işi yemek derken ara sıra da çalışıyorum. Onun için fazla kilo almıyorum. İnşallah fazlada almam çünkü zaten kilom çok birde diğer hamileliklerimde aldığım gibi alırsam patlarım. Çok şükür bebek gayet sağlıklı görünüyor. Bende biraz gebelik şekeri çıkmış. Önümüzdeki hafta randevum var. Bakalım doktor diyet verecekmiş öyle söyledi.

Doktorum hep kilo alma diyor. Bebek zaten senin depoladıklarından alıyor. Sanmak ki çok yersen bebekte çok kilo alır diye.

Evet daha önceki hamileliklerimde doğuma kadar 19 kilo alıyordum. Şimdi iki çocuk ev işi yemek derken ara sıra da çalışıyorum. Onun için fazla kilo almıyorum. İnşallah fazlada almam çünkü zaten kilom çok birde diğer hamileliklerimde aldığım gibi alırsam patlarım. Çok şükür bebek gayet sağlıklı görünüyor. Bende biraz gebelik şekeri çıkmış. Önümüzdeki hafta randevum var. Bakalım doktor diyet verecekmiş öyle söyledi.
Geçmiş olsun canım kalmış iki ay dişini sıkarsın insaAllah

Cevaplarinizi okumadim ama hormon testleri adetin 3. Gunu yapilir, 5. Gun adet bitmesine yakin oldugundan cok saglikli bbir sonuc degil bence, yillardir pcoslu olan biri olarak artik bu kurali biliyorum yani ben olsam diger ay 3. Gun test verirdim tekrar. Kaldi ki su sonuca gore de pcos teshisi konmuyor belki sizde baska sikayetler mi var ondan mi doktor bu teshisi koydu o kismi anlamadim
Bende prolaktin yüksekti düşmüştü bu ay 5. Gün gittim 25 olmuş değer yanlış çıktı demekki 5. Gün

Kizlar benim de fsh 6.18 lh 6.31 doktor bana da pcos dedi çok çok şaşırdım adetim ben beni bildim bileli düzenlidir bı tüylenme vs sorunum da yok sadece adetim ağrılı geçer hepsi bu
Fsh değerini lh a böldüğünde 2.5 dan fazla çıkarsa pcos diye biliyordum senin oranın bir acaba baş değerler mi etkiliyor

Benim ne adet düzensizliğim var ne killanma sivilcelenme ne de ultrason görüntüsü var Banu çifti bu üçünden ikisi yoksa teşhis konulmaz diyor dün izledim 🤷

Bir de bu lh fsh oranını baz almiyorlarmis artık öyle anladm videoda önceden alınırdı diyor

Back