Evet daha önceki hamileliklerimde doğuma kadar 19 kilo alıyordum. Şimdi iki çocuk ev işi yemek derken ara sıra da çalışıyorum. Onun için fazla kilo almıyorum. İnşallah fazlada almam çünkü zaten kilom çok birde diğer hamileliklerimde aldığım gibi alırsam patlarım. Çok şükür bebek gayet sağlıklı görünüyor. Bende biraz gebelik şekeri çıkmış. Önümüzdeki hafta randevum var. Bakalım doktor diyet verecekmiş öyle söyledi.3 kilomu aldın çok az almışsın bnce bebgin sağlıklı olsun da doğduktan sonra verilir kilo ya takılmıyorm ona
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
LH FSH değerleri ?
- Konu Sahibi ecenazx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #fshhormonu #lhhormonu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Kasım 2020
- 607
- 487
- 23
- 31
Geçmiş olsun canım kalmış iki ay dişini sıkarsın insaAllahEvet daha önceki hamileliklerimde doğuma kadar 19 kilo alıyordum. Şimdi iki çocuk ev işi yemek derken ara sıra da çalışıyorum. Onun için fazla kilo almıyorum. İnşallah fazlada almam çünkü zaten kilom çok birde diğer hamileliklerimde aldığım gibi alırsam patlarım. Çok şükür bebek gayet sağlıklı görünüyor. Bende biraz gebelik şekeri çıkmış. Önümüzdeki hafta randevum var. Bakalım doktor diyet verecekmiş öyle söyledi.
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Bende prolaktin yüksekti düşmüştü bu ay 5. Gün gittim 25 olmuş değer yanlış çıktı demekki 5. GünCevaplarinizi okumadim ama hormon testleri adetin 3. Gunu yapilir, 5. Gun adet bitmesine yakin oldugundan cok saglikli bbir sonuc degil bence, yillardir pcoslu olan biri olarak artik bu kurali biliyorum yani ben olsam diger ay 3. Gun test verirdim tekrar. Kaldi ki su sonuca gore de pcos teshisi konmuyor belki sizde baska sikayetler mi var ondan mi doktor bu teshisi koydu o kismi anlamadim
- 19 Kasım 2020
- 142
- 38
- 48
- 34
İnşallah.bu arada kilom 59 evlendiğimde 55 idi şu an 59Kadınlar kulübü candır akışına bırak canm pisikolojik baskı ypma kendine bence bir yılın dolmadan olur insaAllah
- 19 Kasım 2020
- 142
- 38
- 48
- 34
60 da olmuş olabilirim bizim beyin iştahı çok açık yemeyi de yapmayı da seviyor ben de kilo aldm ister istemezİnşallah.bu arada kilom 59 evlendiğimde 55 idi şu an 59
Amin canım çok sağol.Geçmiş olsun canım kalmış iki ay dişini sıkarsın insaAllah
Fsh değerini lh a böldüğünde 2.5 dan fazla çıkarsa pcos diye biliyordum senin oranın bir acaba baş değerler mi etkiliyorKizlar benim de fsh 6.18 lh 6.31 doktor bana da pcos dedi çok çok şaşırdım adetim ben beni bildim bileli düzenlidir bı tüylenme vs sorunum da yok sadece adetim ağrılı geçer hepsi bu
- 19 Kasım 2020
- 142
- 38
- 48
- 34
Baş değer derkenFsh değerini lh a böldüğünde 2.5 dan fazla çıkarsa pcos diye biliyordum senin oranın bir acaba baş değerler mi etkiliyor
- 19 Kasım 2020
- 142
- 38
- 48
- 34
- 19 Kasım 2020
- 142
- 38
- 48
- 34
Başka yazmak istemiştimBaş değer derken
- 19 Kasım 2020