hayırlısı inş ama bılemıyorumkı yanı kan testı dogru olmalı bazen lh yukselmesı ıle de bu olabılrı ama ben cok test yaptım hıc cıft cızgıyı gormemıştım hemde bole net
Geç döllenmeden kaynaklı bir durum olabilir.ama kanda çıkmayıp idrarda çıkması çok garip. Normalde kanda daha çabuk belli olur. Tekrar doktora gittin mi? düşük vs. bi durum yok değil mi?
bu araa adet gunum 8 gun gectı ve goguslerım sısımedı ama bazen yara varmış gıbı acıyor karnım bazen sııso bazen normal ve ıcınde bısey varmışta atıomuş gıbı oluyor cok sınırlıyım herha bırını bogma durumundayım.mıdem bulanıyor ve karnım agrıyor.bunlarda yasadıklarım..
merhaba canım malesef bende senin gibi bi durum yaşıyorum şimdi benimde adetim 10 gün geçti evde test yaptım çıktı ben 6 ay öncede dış gebelik geçirdiyim için kandad baktırdım değerlere ve negaif çıktı sonra ultrasona girdim rahim kalınlaşmış ve çatlamak üzere bi tane yumurtam vardı doktorda bekliyelim dedi bende bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum adette olmadım hiç adet belirtiside yok hafatay tekrar test yapacam işalalh ikimiz içinde hayırlısı olur
Bence de kan testini başka bir labda yaptır nolur nolmaz diye en azından için rahatlar...Hayırlı haberler olsun inşallah...
inş öle bişey cıkar canım dua et ınsbenimde öyle olmuştu. idrarda vardı fakat kanda yoktu meğer lab hatası olmuş ertesi gün başka yerde baktırdığımda 4 haftalık hamile olduğum çıkmıştı.
inş öle bişey cıkar canım dua et ıns