Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.rabbim tüm isteyenlere versin.dua et canım bizim içinde.opuyorumnanaktan
merhabalar arkadasşlar bugun kantestını tekrarladım veeee hamıleyımmmmm deger 382 cıktı hemen haber vereyım dedım
cokk tebrik ederim canim zemuszemus.Hayirli olsun hamileligin.Insallah sagliklica kucagina almak nasip olur bebei$inide.:ecrin_bebek:
1,5 yıllık ugras ve 2 başarısız aşılama sonucunda dogal YOLLA HAMILE KALDIM SUKUR..ALLAH SAGLIKLA TAMAMINA ERDIRSIN INS
inşallah canım hayırlı evlatlar nasip etsin.bende birbuçuk yıllık evlıyım 11 aydır istiyorum ama henüz kısmet olmadı.
inşallah olur canım bewnı bu ay sallamıstım kıst vardı dogum kontrolde kllanmadım dr demıştı ama eşımle ben bu aya acaıp cevız yedık farklı olarak acaba mıkı dıyorum bılemıyorumkı
merhabalar arkadasşlar bugun kantestını tekrarladım veeee hamıleyımmmmm deger 382 cıktı hemen haber vereyım dedım
çokkkk sevindim hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5