LGBT yürüyüşü binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti

Ne nesilmiş arkadaş!

Nüfus patlamasından yiyecek ekmek bulamıyor millet, doğal kaynaklar hızla tükeniyor.. Birileri hala üremeden bahsediyor.

Önemli olan nicelik zaten nitelik değil. Habire üresin millet, hatta eşcinseller de bu işi bıraksın üretime katkıda bulunsun. Ne de olsa neslin devamlılığı hede hedö..

Hatta çocuk doğurmayı düşünmeyen ya da kısır olan kadınlar lütfen sex yapmayın. Kocanızın sperm üretimini heba etmeyin.

İnsanların üterim faaliyetlerine harcadığımız enerjiyi başka seye harcasaydık..

Dünyanın hicbir yerine kisiye ve topluma zarar veren durumlar goz ardi edilmez nedense is buna gelince sanane deniyor. Ama ben neden banane olmadigini israrla açıkladım. Isinize gelmiyorsa orası beni ilgilendirmez.
Ayrica Neden ki internet de doğru kullanıldığı zaman gayet guzel bilgi kaynakligi yapılabiliyor. Ama ben internetle yetinmedim bir konu hakkinda konusacaksam onu araştırırim birkaç kitap adi tavsiye edebilirim siz de okuyun faudali olur. Burada bos bos ahkam kesen bircok kişiden daha fazla bilgim var. Eger oyle olmasaydi ben de hakarer aşamasına gecerdim sisme bebe al falan derdim di mi

eşcinsellerle ilgili neden bu kadar araştırma yaptınız ?
aile içi şiddet ve pedofiliyi de inceleyin mideniz kaldırırsa.
çözüm öneriniz varsa her türlü destek oluruz emin olun.

Nasil bir onurları var acaba bide onur yürüyüşü demiyorlar mı?

Alışın her yerdeler

Size rağmen, size karşı her yerdeler :)

Ayrıca o kadar okumuşsunuz ama en temel kaynağı atladınız sanırım.
DSM 5 demiştim. Gerçi psikiyatristlerden de fazla bilginiz vardır kusura bakmayın :)

Ben fazla bilgim var demedim aksine siz benim bilgimi kucimsemeye kalktiniz onu da belirttim ve dedim ki ne oldu da son yirmi yilda hastalik bozukluk olmaktan çıkarıldı. Elle tutulut bir caismalari bile olmadan.
Alisin vs bu lafları geciniz. Bu hırs mi inat mi neyin yarisi?
Hekimler bu konuda ikiye bölünmüş dememe ragmen hala benim ahkam kestigimi zannediyorsunuz.
Size sunduğum o cok asik oldugunuz bilimsel verilere ise tek cevabını z bile yok
S shot

Al bir tane daha. Kardesim sanane ? İstediğim alanda yaparim. Uyuşturucu icin arastirma yapan birine neden tecavüz icin yapmadın diyor musun? Ilgi alanima girdi ve yaptim bu demek degildir ki pedofili tecavuzvleri onayliyorum. Basliga bakin konu da zaten bunlar degil.

Ayni şeyleri sayiklamanzdan sıkıldım. Yeni şeylerle gelin

Bazı psikologlar homofobik ve transfobik insanların bu korkularını kendilerinin de eşcinsel olması korkusuna veya çok derine bastırılmış eşcinsel güdülere bağlar. Bazı psikologlar tabii.

Mesajlarınızda herhangi bir araştırma belirtmemişsiniz bir tane dışında. Kaldı ki anal seksin fiziksel riskleri hakkında zaten herhangi bir itirazım olmadı.

Lakin mesajınızda belirttiğiniz "bunu hastalık olmaktan cikaranlar dahi hormonal bozukluk tespit edemediler bu da ayrıca tatisilir." mesajı kendi içinde çelişiyor. Hormonal bozukluk tespit edilmediyse hastalık olur mu?

Son 20 yılda tıpta da psikolojide de birçok şey değişti, aynı kalmıyor bilim. İlerleme falan hani.

Hırs da değil inat da. Sadece insanların olduğu gibi yaşama özgürlüğüne saygı duyuyorum o kadar. İki yetişkin insan, üçüncü şahıslara herhangi bir zarar vermeden kendi özgür iradeleriyle ilişki yaşıyorsa bu beni ilgilendirmez. Benim heteroseksüel olmam onlardan üstün veya sağlıklı olduğum anlamına gelmez. Benim bir kadın olarak bir erkeğe aşık olmam, bir erkeğin başka bir erkeğe veya bir kadının başka bir kadına aşık olmasından farklı değil; hemcins olmaları aşklarını değersiz veya yanlış kılmaz.

Neyse ki çok şükür sizin gibilere rağmen hayatlarını da aşklarını da yaşıyorlar, evlenme hakkı da alıyorlar :)

bu insanlarada ne yapıcaz zorla karsı cinslemi evlendiricez ilgi duymuyorlar karsı cinse yapacak birsey yok herkesin ozel hayatını kendine baskasına zarar vermedigi surece ..iki erkegin el ele tutusması sevgili olması bana herhangi bir zarar vermiyor ilgilenmiyorum gidip rahatsız edip bagırıp cagırıyım kufurler falanmı ediyim asıl anormal olan ben olurum

Eskiden bunlara toplum bir kelime ile hitap edip dişliyordu simdi ise çağdaşlık ! İçin kabullenip size ne herkesin kendi tercihi deniliyor . O zamn amca yeğen de kendi tercihi ile birlikte oluyor ona neden saygı duymuyorsunuz gerçi ben inanıyorum yakında ona da saygı duyarsınız!! Baba kızına şehvet duyunca neden tiksinc buluyorsunuz adamın kendi tercihi !! Bana gore bir secim değil bu hastalık hormonal bozukluk ne derseniz ondan ha ama karışırmıyım banane kim ne halt yiyorsa yesin ..

ensest iliski ve escinselligi aynı goremiyorum ben..ensest dediginiz sey aile icinde yasanan iliski anne ogul veya baba kız amca yegen herneyse digeri aile icinde yasanmıyor kisi karsı cinse degilde hemcinsine ilgi duyuyor ailesinden bir bireye degil bu onu ensest iliski yasayan kisiler gibi sapkın yapmıyor..escinselligi normal gormeyebilirsiniz bu dogal saygıda duymazsınız ki toplum icinde cok farklılıklar var herkes herkese saygı duymaz ama saygı gostermek gerekiyor kimseye zararı olmayan birini sırf escinsel diye itip kakmak asaglamak gormezden gelmek bunlarda pek insancıl degil varsa tedavisi bir hastalık olarak kabul ederse bilim zaten gereken yapılır ama simdiye kadar cogu doktor kabul etmis degil

Frijit kadinlara da biz korkunc gorunuyoruzdur eminim misal yani...
tamamen bakış acisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…