Dünyanın hicbir yerine kisiye ve topluma zarar veren durumlar goz ardi edilmez nedense is buna gelince sanane deniyor. Ama ben neden banane olmadigini israrla açıkladım. Isinize gelmiyorsa orası beni ilgilendirmez.
Ayrica Neden ki internet de doğru kullanıldığı zaman gayet guzel bilgi kaynakligi yapılabiliyor. Ama ben internetle yetinmedim bir konu hakkinda konusacaksam onu araştırırim birkaç kitap adi tavsiye edebilirim siz de okuyun faudali olur. Burada bos bos ahkam kesen bircok kişiden daha fazla bilgim var. Eger oyle olmasaydi ben de hakarer aşamasına gecerdim sisme bebe al falan derdim di mi
Dünyanın hicbir yerine kisiye ve topluma zarar veren durumlar goz ardi edilmez nedense is buna gelince sanane deniyor. Ama ben neden banane olmadigini israrla açıkladım. Isinize gelmiyorsa orası beni ilgilendirmez.
Ayrica Neden ki internet de doğru kullanıldığı zaman gayet guzel bilgi kaynakligi yapılabiliyor. Ama ben internetle yetinmedim bir konu hakkinda konusacaksam onu araştırırim birkaç kitap adi tavsiye edebilirim siz de okuyun faudali olur. Burada bos bos ahkam kesen bircok kişiden daha fazla bilgim var. Eger oyle olmasaydi ben de hakarer aşamasına gecerdim sisme bebe al falan derdim di mi
Al bir tane daha. Kardesim sanane ? İstediğim alanda yaparim. Uyuşturucu icin arastirma yapan birine neden tecavüz icin yapmadın diyor musun? Ilgi alanima girdi ve yaptim bu demek degildir ki pedofili tecavuzvleri onayliyorum. Basliga bakin konu da zaten bunlar degil.eşcinsellerle ilgili neden bu kadar araştırma yaptınız ?
aile içi şiddet ve pedofiliyi de inceleyin mideniz kaldırırsa.
çözüm öneriniz varsa her türlü destek oluruz emin olun.
Bazı psikologlar homofobik ve transfobik insanların bu korkularını kendilerinin de eşcinsel olması korkusuna veya çok derine bastırılmış eşcinsel güdülere bağlar. Bazı psikologlar tabii.eşcinsellerle ilgili neden bu kadar araştırma yaptınız ?
aile içi şiddet ve pedofiliyi de inceleyin mideniz kaldırırsa.
çözüm öneriniz varsa her türlü destek oluruz emin olun.
Mesajlarınızda herhangi bir araştırma belirtmemişsiniz bir tane dışında. Kaldı ki anal seksin fiziksel riskleri hakkında zaten herhangi bir itirazım olmadı.Ben fazla bilgim var demedim aksine siz benim bilgimi kucimsemeye kalktiniz onu da belirttim ve dedim ki ne oldu da son yirmi yilda hastalik bozukluk olmaktan çıkarıldı. Elle tutulut bir caismalari bile olmadan.
Alisin vs bu lafları geciniz. Bu hırs mi inat mi neyin yarisi?
Hekimler bu konuda ikiye bölünmüş dememe ragmen hala benim ahkam kestigimi zannediyorsunuz.
Size sunduğum o cok asik oldugunuz bilimsel verilere ise tek cevabını z bile yok
S shot
Eskiden bunlara toplum bir kelime ile hitap edip dişliyordu simdi ise çağdaşlık ! İçin kabullenip size ne herkesin kendi tercihi deniliyor . O zamn amca yeğen de kendi tercihi ile birlikte oluyor ona neden saygı duymuyorsunuz gerçi ben inanıyorum yakında ona da saygı duyarsınız!! Baba kızına şehvet duyunca neden tiksinc buluyorsunuz adamın kendi tercihi !! Bana gore bir secim değil bu hastalık hormonal bozukluk ne derseniz ondan ha ama karışırmıyım banane kim ne halt yiyorsa yesin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?