LGBT yürüyüşü binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti

Hayallerinizi yıkmak istemem ama bunu yapan heteroseksüel çiftler de var :KK43:

Bundan sonra onlara mı savaş açacağız, nasıl ilerlememizi uygun görürsünüz?
İlerlememizi demiyeceksin canım nasıl sevişmemizi uygun görürsünüz diceksin ;)
ama bdv de açılan konuları görmüyormusun sanki kadınlar bitek uzanıp o iş bitsin üreyelim kafasındalar gerisi tü kaka ay ondan tiksinirim ay bundan iğrenirim :KK14:

(2)Çünkü vajende olduğu gibi ice açılan kaslari yoktur. Doğum aninda, bu yolla ilişkiye giren kadinlarda cogu zaman bağırsakları bile görünür dışardan ve bu birçok hastaliga sebeptir.

Aslina bakılırsa bu iliski türü tarihte işkence metodlari arasinda yer almistir.
Nasil olduysa son 20 yilda cinsel sapkin davranışlar meşru hale geldi tipta. Ama hala buna karsi duran ciddi çalışmaları olan hekimler de mevcut ( şükür)
Sonuç olarak bu cinsel yonelim bozuklugudur ve neslin devamına adeta acilan bir savastir.
Beden olarak birbirlerini tatmin etseler dahi ecsincel insanlar duygusal anlamda eksikliklerini tamamlayamazlar çünkü karsicins vazifesini yerine getiremezler. Bu tam anlamıyla yanlizliktir.
Bunu hastalık olmaktan cikaranlar dahi
Hormonal bozukluk tespit edemediler bu da ayrıca tatisilir.

ben de benzer düşüncelere sahiptim ama okuduğum bir kaç bilimsel makalede, eşcinselliğin eski tarihte de görüldüğü, hayvanlar aleminde de görüldüğü, hatta sadece lecbiyen ilişki olan (adını hatırlayamadım) bir hayvan türü olduğunu okuduğumda fikirlerim değişmeye başladı.

onun dışında diyelim ki hastalıktır veya cinsel yönelim bozukluğudur. yine de bu durum bize bu kişileri öldürme, dışlama, hor görme, itip kakma... hakkını verir mi?

benim evladım var, elbette ki heteroseksüel olmasını isterim, ama bir gün gelip bana başka tercihleri olduğunu söylese, evlatlıktan ret mi etmeliyim, ne yapmalıyım.

hayır hayır bence annesi olarak bağrıma basmalıyım, bunu dert ediyorsa yardım etmeliyim, dert etmiyorsa kendi kararıdır demeliyim.

bu kişiler bana veya topluma herhangi bir şekilde zarar veriyorlarsa yasal olarak yargılansınlar, ve dışlansınlar elbette. ama şurada yapılan yürüyüşün ne gibi bir zararı olabilir ki.

İlerlememizi demiyeceksin canım nasıl sevişmemizi uygun görürsünüz diceksin :KK66:
ama bdv de açılan konuları görmüyormusun sanki kadınlar bitek uzanıp o iş bitsin üreyelim kafasındalar gerisi tü kaka ay ondan tiksinirim ay bundan iğrenirim :KK14:
Kan verme pozisyonu tabir edilen...

Lgbt ye karşı değilim
Ancak Ramazan ayında, insanların dini duygularının daha bir yoğun dönemde, göze sokar gibi yapılan bu hareketleri çok da iyi niyetli bulmuyorum açıkçası (bizde yapılmak istenen yürüyüşten kastım). İnsanların cinsel tercihleri beni ilgilendirmez, herkes istediğini yaşar ve insani koşullarda yaşamaları haklarıdır, hakkı aramanın yolu önce kanundur, eğitimdir. Ancak bunun yolu bu değil, farklı tabir edilen cinsel tercihlere karşı değilim ama çok özendirilmesi, teşvik edilmesi de doğru bir yaklaşım değil, faydası zararı herkesin şahsını ilgilendirir ancak çoluk çocuğun dikkatini buna çekmek bana sevimli gelmiyor. Her türlü cinsel tercih insanın özelidir, başkasıyla paylaşılması durumu toplumsal dejenerasyona götürüyor, sürekli üzerini kaşımak bana doğru gelmiyor, bu insanlarda sempati değil, antipati uyandırıyor

Lgbt ye karşı değilim
Ancak Ramazan ayında, insanların dini duygularının daha bir yoğun dönemde, göze sokar gibi yapılan bu hareketleri çok da iyi niyetli bulmuyorum açıkçası (bizde yapılmak istenen yürüyüşten kastım).
Dünyada da Onur Haftası hazirandadır ve Onur Yürüyüşü bu haftanın sonundaki pazar günüdür. Özel olarak ramazana denk getirme çabası yok yani. Bundan önceki, Ramazan'ın hazirana denk gelmediği yıllarda da yürüyüş haziran ayındaydı.

Bunu açığa kavuşturmak istedim sadece.

Dünyada da Onur Haftası hazirandadır ve Onur Yürüyüşü bu haftanın sonundaki pazar günüdür. Özel olarak ramazana denk getirme çabası yok yani. Bundan önceki, Ramazan'ın hazirana denk gelmediği yıllarda da yürüyüş haziran ayındaydı.

Bunu açığa kavuşturmak istedim sadece.

Doğrudur ancak bu konunun bu kadar zor konuşulduğu bir ülkede, bu hassasiyete dikkat etmek çok zor değil, bizim şartlarımız maalesef ki dünyadaki gibi değil

ben de benzer düşüncelere sahiptim ama okuduğum bir kaç bilimsel makalede, eşcinselliğin eski tarihte de görüldüğü, hayvanlar aleminde de görüldüğü, hatta sadece lecbiyen ilişki olan (adını hatırlayamadım) bir hayvan türü olduğunu okuduğumda fikirlerim değişmeye başladı.

onun dışında diyelim ki hastalıktır veya cinsel yönelim bozukluğudur. yine de bu durum bize bu kişileri öldürme, dışlama, hor görme, itip kakma... hakkını verir mi?

benim evladım var, elbette ki heteroseksüel olmasını isterim, ama bir gün gelip bana başka tercihleri olduğunu söylese, evlatlıktan ret mi etmeliyim, ne yapmalıyım.

hayır hayır bence annesi olarak bağrıma basmalıyım, bunu dert ediyorsa yardım etmeliyim, dert etmiyorsa kendi kararıdır demeliyim.

bu kişiler bana veya topluma herhangi bir şekilde zarar veriyorlarsa yasal olarak yargılansınlar, ve dışlansınlar elbette. ama şurada yapılan yürüyüşün ne gibi bir zararı olabilir ki.
Ben zaten hayvanlarda yoktur demedim ki. Hayvanlarda ensest de varr.
Ayrıca dislayalim da demedim bu tedavi edilmeli bu senin üçüncü cinsiyetin denmemeli dedim.

Yazilarimin tamamini okumayacaksaniz yorum da yapmayinm ben zaten kadınlarda da var diye belirttim. Ne alaka uyuşturucu zararli diye onlari oldurelim mi diyor butun insanlar. Bir sey zararli ise ne vae canim sigarada uyuşturucu da zararli mi deniliyor. Hepsi ayri meselelerdir
Sigara da zararli ama gaylerin sayisindan cok tiryaki var, alkol de kotu, onun da tiryakisi gay sayisindan cok.. Ustelik bunlar anusten birlesmekten daha zararli sagliga.. Ha bir de anusten birlesen sadece erkeklerde degil, muptezel kadinlar da cok.. Ne yapak yane, hepsini tek emirle ortadan mi kaldirak? Ya da sirf gayleri Orlandodaki gibi silahtan mi gecirek? Sonucta o olayi protesto icin yurumek istiyorlardi bunlar..

Hayallerinizi yıkmak istemem ama bunu yapan heteroseksüel çiftler de var :KK43:

Bundan sonra onlara mı savaş açacağız, nasıl ilerlememizi uygun görürsünüz?
Yazimi kac kisi okudu merak içindeyim.
Ben zaten kadinlara da uygulandığını yazdım . Kadinlarin o bölgede zevk noktası yok. Vajen gibi ice giren kaslari yok yaraları kapatacak madde yok ve doğumda bağırsak Bile ortada bu cinsellik degil sadistlik ve şiddet cinsel sapkinlik

Ben bu insanlarin olmesi taraftari olduğuma dair tek kelime bile etmedim. Bu bir sapkinlik bozukluk ve tedavi edilmeli bu senin üçüncü cinsiyetin deyip gonderilmemeli insanlar yahut buna alistirilmamali diyorum. Varsa siddet içeren destekleyen yorum bulun getirin

Yazimi kac kisi okudu merak içindeyim.
Ben zaten kadinlara da uygulandığını yazdım . Kadinlarin o bölgede zevk noktası yok. Vajen gibi ice giren kaslari yok yaraları kapatacak madde yok ve doğumda bağırsak Bile ortada bu cinsellik degil sadistlik ve şiddet cinsel sapkinlik
Yazınızı okudum.

Öncelikle erkeklerde prostat orgazmını okumanızı da ben size tavsiye ederim :)

İkinci konu ise kadınların kendi istekleri ile hangi ilişkiye girebileceğini söylemek bize düşmez. Oral seks yaparken çok zevk alan kadın var mıdır mesela? Onu da yapmayın mı diyelim?
Eğer bir kadın kendi isteği ile anal seks yapıyorsa bu beni veya sizi bağlamaz.

Neyin sadistlik (ki sadistliği değil mazoşistliği kastediyorsunuz aslında), neyin cinsel sapkınlık olduğunu karar verme yetkinliği sizde değil.

Anal seks yapan kadın sapıktır demeye varıyor mesajınız ki bir başkası pekala aynı şeyi oral seks yapan kadın sapıktır şeklinde de söyleyebilir. Kimseyi sapıklıkla yaftalayamazsınız.

Hayır anlamadığım yetişkin bir kadının sevgilisiyle nasıl seviştiği sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ki?

Ben bu insanlarin olmesi taraftari olduğuma dair tek kelime bile etmedim. Bu bir sapkinlik bozukluk ve tedavi edilmeli bu senin üçüncü cinsiyetin deyip gonderilmemeli insanlar yahut buna alistirilmamali diyorum. Varsa siddet içeren destekleyen yorum bulun getirin

toplaşıp sana bi şişme bebek alalım sen de rahatla bız de rahatlayalım. sanane ıkı yetışkın ınsanın karar verip bırlıkte olmasından senden mı ızın alacaklar.
hasta olmayan bırıne sen hastasın senı tedavı edıcez demek düpedüz saldırıdır. hala saldırmıyorum diyorsun.
lgbt yle ugrastığın kadar pedofılıyle uğraşmıyosun. ayıp.

Uygulayan için sadistlik demek istedim bem bir yanlislik yok. Bu dünyada nasil ki asiri alkol kumar uyuşturucu gibi bagimliliklar toplumu ilgilendiriyor ise bu da ilgilendiriyor .
Oral seks aci vermez hastalik riski anala gore daha düşüktür. Mesele burada ozel durumlara mudahale degildir uzun vadede geneldir ki bunu da acikladim

Yazimi okuduysaniz bana kadınların da yapıyor olmasini neden mujdeymis haberim yokmus gibi soylediniz?

Ayrica bu konuda bilir kisiler net sonuç ortaya koyamadilar ve iki zit görüş var ise neyin bozukluk olduğunu bilgilerime gore gayet de söylerim
Yazınızı okudum.

Öncelikle erkeklerde prostat orgazmını okumanızı da ben size tavsiye ederim :)

İkinci konu ise kadınların kendi istekleri ile hangi ilişkiye girebileceğini söylemek bize düşmez. Oral seks yaparken çok zevk alan kadın var mıdır mesela? Onu da yapmayın mı diyelim?
Eğer bir kadın kendi isteği ile anal seks yapıyorsa bu beni veya sizi bağlamaz.

Neyin sadistlik (ki sadistliği değil mazoşistliği kastediyorsunuz aslında), neyin cinsel sapkınlık olduğunu karar verme yetkinliği sizde değil.

Anal seks yapan kadın sapıktır demeye varıyor mesajınız ki bir başkası pekala aynı şeyi oral seks yapan kadın sapıktır şeklinde de söyleyebilir. Kimseyi sapıklıkla yaftalayamazsınız.

Hayır anlamadığım yetişkin bir kadının sevgilisiyle nasıl seviştiği sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ki?

toplaşıp sana bi şişme bebek alalım sen de rahatla bız de rahatlayalım. sanane ıkı yetışkın ınsanın karar verip bırlıkte olmasından senden mı ızın alacaklar.
hasta olmayan bırıne sen hastasın senı tedavı edıcez demek düpedüz saldırıdır. hala saldırmıyorum diyorsun.
lgbt yle ugrastığın kadar pedofılıyle uğraşmıyosun. ayıp.
Hmm o zaman doktorlarin da önemli bir kismi bu konuda saldırgan. Cevaplarınız o kadar komik ki acinacak haldesiniz bilgi yok hakaret var iftira var. He canim he deyip geçiyorum. Bi ara bana degil yorumlarima cevap verebilirsen gorusuruz

Uygulayan için sadistlik demek istedim bem bir yanlislik yok. Bu dünyada nasil ki asiri alkol kumar uyuşturucu gibi bagimliliklar toplumu ilgilendiriyor ise bu da ilgilendiriyor .
Oral seks aci vermez hastalik riski anala gore daha düşüktür. Mesele burada ozel durumlara mudahale degildir uzun vadede geneldir ki bunu da acikladim

Yazimi okuduysaniz bana kadınların da yapıyor olmasini neden mujdeymis haberim yokmus gibi soylediniz?

Ayrica bu konuda bilir kisiler net sonuç ortaya koyamadilar ve iki zit görüş var ise neyin bozukluk olduğunu bilgilerime gore gayet de söylerim

Neyin bozukluk olduğunu hangi yetkinliklerinize dayanarak söylüyorsunuz? İnternette birkaç şey okuyup hazır size de ters gelen bir şeyken "sapkınlık bu" diye kendinizce teşhis koyup psikiyatristcilik mi oynuyorsunuz?

Eğer siz kendi kafanızdan insanları sapık olarak nitelendirmeye başlarsanız, birileri de sizi sapıklıkla suçlar çünkü nesnel tanımı ortadan kaldırmış olursunuz. DSM 5'e göre cinsel yönelimler sapıklık veya hastalık olarak kabul edilmez.

Kadın kendisine anatomik olarak zarar verebilecek bir ilişkiye kendi özgür iradesiyle giriyorsa da bu sizi bağlamaz. Bu anlamda oral seks ile anal seks arasında, irade bakımından, fark yoktur. Hiçbir kadına gidip nasıl sevişeceğini söyleyemezsiniz, insanları sapıklıkla suçlayamazsınız.

hiç bir eşcinsel kendine bomba bağlayıp insan öldürmez.
genelde neşeli ve mutlu insanlardır.
tercihleri bu şekildeyse beni ilgilendirmez.Nesilimizde %1-2 eşcinselden dolayı azalmaz.
Kendi rızası ile gerçekten kendi rızası ile kim kiminle cinsel ilişki yaşar beni bağlamaz.
Ona gelinceye kadar baba,kardeş,abi,dayı amca ,hoca,öğretmen ,görevli vs vs sıfatı ne olursa olsun kız,erkek farketmeden çocuğa tecavüz edenler en tehlikeli sapkındır.Her şey beklenir onlardan.

Back