Hasta bunlar tedavi olsunlar ıyyy.Eyyy ingiltere, helak olacaksın.
Helak oldu ya AB den ayrıldılarEyyy ingiltere, helak olacaksın.
Oldun mu, nasıl, alıştın mı?Tirbiyisiz ahlaksızlar hepimiz böyle olucaz normalleştiriyorsunuzdur gidip bi LGBT olayım
Ben bi bakip ciktim onermem genclere bu arada burdan Ingiltere ye sesleniyorum Ey İngiltere devami gelmiyorOldun mu, nasıl, alıştın mı?
Gençlere önerir misin?
Ben sevdim her türlü hacıOldun mu, nasıl, alıştın mı?
Gençlere önerir misin?
(1)Eşcinsellik bireysel bir mesele değildir topluma mal olacak sonuçları doğuran bir meseledir. Bu nedenle kimse diyemez ki "benim yatak odamdan sana ne?"
Verdiği zararlar kisa zamanda ortaya çıkmadığı icin bunun ferdi bir mesele olduğu düşünülür.
Birincisi her canlida olduğu gibi biz insanlarda da neslini devam ettirme durumu vardir. Escinsellik bastan sona bunun önünde bir settir.
İkincisi Escinsellik erkekler icin -anal seks diye yumusattigimiz- livata problemini ortaya cikarir. Ihtiyaç bu yolla karşılanır. Ancak tip dünyasını ikiye bolen hekimler üzerinde "zararli olmadigi" yönünde baski kurulan bu cinsellik durumu son derece sagliksizdir. Bir kere anus mikrop yuvasıdir ve özellikle Batida bu sebepten kaynaklanan kanserler ortaya çıkmıştır. Üstelik anüs cinsel birlesme icin musait değildir.
Su konuşmayı bireysel yapıyor olsaydık hadi oradan hadsiz der gecerdim de malum herkes okuyor ve bi ithamda bulundun.toplumu bu kadar düşünen insan patlama olmuş onlarca insan katledilmişken milletin yatak odasının derdine düşmez!!!!
Tatlı su milliyetçisi.
Sigara da zararli ama gaylerin sayisindan cok tiryaki var, alkol de kotu, onun da tiryakisi gay sayisindan cok.. Ustelik bunlar anusten birlesmekten daha zararli sagliga.. Ha bir de anusten birlesen sadece erkeklerde degil, muptezel kadinlar da cok.. Ne yapak yane, hepsini tek emirle ortadan mi kaldirak? Ya da sirf gayleri Orlandodaki gibi silahtan mi gecirek? Sonucta o olayi protesto icin yurumek istiyorlardi bunlar..(1)Eşcinsellik bireysel bir mesele değildir topluma mal olacak sonuçları doğuran bir meseledir. Bu nedenle kimse diyemez ki "benim yatak odamdan sana ne?"
Verdiği zararlar kisa zamanda ortaya çıkmadığı icin bunun ferdi bir mesele olduğu düşünülür.
Birincisi her canlida olduğu gibi biz insanlarda da neslini devam ettirme durumu vardir. Escinsellik bastan sona bunun önünde bir settir.
İkincisi Escinsellik erkekler icin -anal seks diye yumusattigimiz- livata problemini ortaya cikarir. Ihtiyaç bu yolla karşılanır. Ancak tip dünyasını ikiye bolen hekimler üzerinde "zararli olmadigi" yönünde baski kurulan bu cinsellik durumu son derece sagliksizdir. Bir kere anus mikrop yuvasıdir ve özellikle Batida bu sebepten kaynaklanan kanserler ortaya çıkmıştır. Üstelik anüs cinsel birlesme icin musait değildir.
Tüm lgbt insanlar ölse de rahat etseler bibi ya.Hay sizin neslinize ya, bombalarla neslimiz tükenmez gaylikle tükenir sende haklısın
Hayallerinizi yıkmak istemem ama bunu yapan heteroseksüel çiftler de varİkincisi Escinsellik erkekler icin -anal seks diye yumusattigimiz- livata problemini ortaya cikarir.
Yok sadece lgbt insanlarla dertleri yok dertleri kendileri gibi olmayan diğer bütün canlılarla bana uymuyor mu kes kafasını patlat eziyet et!!!Tüm lgbt insanlar ölse de rahat etseler bibi ya.
Yoksa içleri rahatlamayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?