Çamaşır ve Kurutma Makineleri LG kırmızı çamaşır makinesi 12 kg+ kurutma özelliği

beyaz eşya seçiminde samsung'un sadece buzdolabı alınır.. onlar iyiler ama çamaşır makineleri için aynı şey söylenmiyor...

merhaba hanimlar
bende cok begeniyorum lg yi. suan guney korede lg nin vataninda yasiyorum
ve burda 17 kilolukta mevcut ustten acilmali modelleri de cok guzel
fiyat olarak burda 9-10 kiloluk makinalari tl ye gore 1000- 1500 e alabiliyorsunuz baya uygun fiyatlati ama
bu son cikanlar hemen hemen ayni sanirim. benim su anda 9 kiloluk makinam ve o bile kucuk geliyor ben uyku seti
battaniye filan yikayabiliyorum rahatlikla. ayrica evde cocuk varsa kesinlik 12 kilo lazim diye dusunuyorum.
o kadar cok camasir cikiyorki
maalesef ama bizim ulkede 5-6-7 kilo var genelde 8-9 kg liklarda cok nadir
stoklari eritmeye calistiklarindan dolayi bu modelleri pek cikarmiyorlar ortaliga.

merhaba, Korede yaşan bir arkadaşımız olması ne güzel.. üstten açılan modellerini bende yurt dışı internet sitelerinde görüyorum.. çok da hoşuma gidiyor... dediğiniz gibi daha yüksek kapasiteli makineler çok fazla yok Türkiye'de... en çok tutulan model lg'nin standart boydaki 11 kg'lık çamaşır makinesi.. bilirsiniz burda makine boyutlarına çok önem veriliyor...

merhaba kızlar,
benim makinamda bundan ama şimdiye kadar hiç tamemen doldurmak nasip olmadı 2 çocuk olunca hemen hemen her gün çalışıyor makine evde, tam dolu olmayınca da kurutmada da sorun çıkmıyo..

merhaba kızlar,
benim makinamda bundan ama şimdiye kadar hiç tamemen doldurmak nasip olmadı 2 çocuk olunca hemen hemen her gün çalışıyor makine evde, tam dolu olmayınca da kurutmada da sorun çıkmıyo..

merhaba,

hergün çalışıyor diyorsunuz, elektrik-su faturası ne kadar geliyor? bu makinenin enerji sınıfını bilmediğim için soruyorum...

merhaba kızlar,

Tam doldurup çalıştırmak nasip oldumu acaba ? arkadaşın dediği gibi tüketim konusunda bir artış yada düşüş varmı ?

Arkadaşlar Merhaba,
Ben yeni çamaşır makinesi alacağım. Ama şu kruutmalı olanlardan istiyorum.
2 Model var beğendiğim ve kararsız kaldığım .
Aranızda kullanan var mı ? Ya da tavsiye edebileceğiniz ?

Biri BOSCH Logixx 7 Sensitive Tam kurutmalı WVH28420EU 2350 TL
1400 Devir tam kurutmalı çamaşır makinesi, süresiz miktar otomatiği , süreli programlama sistemi, AutoDry, Aqua Secure sistemi, Yıkama kapasitesi: 7 kg Kurutma kapasitesi: 4 kg

Diğeri ise LG MARKA F1480YD 2000 TL
8 kg Yıkama, 6 kg Kurutma Kapasitesi, 1400rpm, 6 Motion Direct Drive Teknolojisi
Ve Türkiyedeki en sessiz çalışan makine. 10 yıl motor garantisi veriyorlar.

10 yıl motor garantisi verip en sessiz çalışan makine ise neden Lg nin f1480yd modeli olmasın ?

Ayrıca 8 kg yıkama vede 6 kg kurutma yazmışın sence..

Ama bana 8 kg yıkama çok diyorsan senin tercihin, lakin fiyat konusunda da uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…