Çamaşır ve Kurutma Makineleri LG kırmızı çamaşır makinesi 12 kg+ kurutma özelliği

bayanfiyona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
485
2

En şık tasarım ve son teknolojiyle en temiz çamaşırlaraŞık tasarımı ve büyüleyici kırmızı rengiyle LG F1236RDSE çamaşır makinesi, sahip olduğu eşsiz güzelliği en son teknolojiyle birleştirip sizlere en temiz çamaşırları sunuyor.
Antialerjik Yıkama Giysileriniz üzerindeki akar, hayvan tüyü, polen gibi alerjenler homojen sıcaklık dağılımı, yüksek sıcaklıktaki su ve başka makinelerde olmayan buharlı yıkama özelliği ile giysilerinizden derinlemesine arındırılır. Anti alerjik yıkamanın başarılı sonuç verdiği BAF (İngiliz Allerji kurumu) tarafından onaylanmıştır.
Buharla Yenileme
Gün içinde çamaşırlarınızın üzerine sinen kötü kokudan ve oluşan kırışıklıklardan buharla tazeleme özelliğiyle 20 dakikada kurtulun. Üstelik bunun için su ve deterjana ihtiyacınız yok.
Buharlı Yıkama Buharlı yıkama ile sadece su ile değil su ve buhar karışımı ile çamaşırlarınızı yıkarsınız. Böylece daha canlı renkler ve daha az yıpranmış kıyafetler giyebilirsiniz.
Direct Drive Devrim yaratan Direct Drive motor sistemiyle daha sessiz ve daha az titreşimli bir çamaşır makineniz olsun. On yıl motor garantisi de bir diğer avantajı.
Genel Nitelikler•Renk: Kırmızı•Yıkama Kapasitesi (kg): 12 •Kurutma Kapasitesi (kg): 6 Genel Özellikler:
•Ekran Tipi: LED •Motor Türü: Direct Drive •Maksimum Sıkma Devri (Devir/Dakika): 1200 •Su Taşıma Emniyeti: Var •Otomatik Yük Saptama: Var •Duşlama Sistemi: Var •Zaman Erteleme: Var •Kazan Temizleme Özelliği: Var •Geliştirilmiş Kazan Yapısı: Yok •Çocuk Kilidi: Yok •Buharlı Temizleme Özelliği: Var Yıkama Programları:
•Tazeleme: Var •Antialerjik: Var •Koton: Var •Sentetik: Var •Narin: Var •Hızlı30: Var •Yorgan: Var •Elde yıkama: Var •Yatak yıkama: Var •Yün: Var Seçenekler:
•Ön Yıkama: Var •Suda Bekletme: Var •Derin Durulama: Var •Kurutma: Var Boyut:
•G x Y x D (mm): 690 x 990 x 730 •Ağırlık (kg): 94
Garanti Süresi 2 Yıldır. Çamaşır Makinelerinin 10 yıl motor garantisi bulunmaktadır. Montaj Teknik Servis tarafından ücretsiz olarak gerçekleşmektedir. Merkez Servis Numarası: 444 65 43

alıntıdır.

bu ne zaman çıktı?

piyasada bayağı bir süredir var. ben yaklaşık 4 ay önce araştırma yaparken mecidiyeköy lg'de rastlamıştım.tasarım gerçekten muhteşem tavsiye ederim

evet tasarım güzel... direct drive olması süper.. yine sessiz ve titreşimsiz çalışacak.. kazan temizleme özelliği olmasıda iyi..
kısaca iyiymiş bu makina...

kapasitesine ve bu tarz özelliklerine bakınca piyasada ne kadar az rakibi olduğunu, fiyatına bakınca hiç rakibi olmadığını görüyorsunuz

bence de başka markalar lg'nin özelliklerine sahip ürünleri inanın çok daha fazla fiyata satışa sunuyorlar. markaya verilen büyük miktarda paralar oluyor. aslında maliyeti bir görseler 1 yerine 2 ürün alabileceklerinin farkına varırlar

lg bu yüzdende bu kadar büyüdü bence

daha büyüme aşamasında en azından türkiye için yoksa dünyada gayet iyi bir pazar payına sahip marka... bir zaman sonra inanıyorum ki- böyle devam ederse kaliye ve fiyat konusunda 1 numara olur özellikle beyaz eşyada

ben reklamlarını hiç görmüyorum.hep tavsiye usulü

aslında televizyon reklamları çok kısıtlı lg'nin ama dünya çapında baktığınızda hem beyaz eşyada hem de telefonlarında oldukça açıklayıcı bir o kadar da ilginç reklamlara sahip. yavaş yavaş türkiyede de beyaz cama yansıyacaktır. ancak takdir edersiniz ki lg daha çok reklamını son tüketiciye bire bir yakınlaşarak yapıyor. mesela istanbulda çeşitli alışveriş merkezlerinde kurduğu stantlarla hem yakından görüp inceleme hem de deneme imkanı veriyor.

sürekli yeni birşeyler çıkartıyorlar insn takip edemiyor

bu güzel bir şey... sürekli ihtiyaca göre ürün çıkması ve bu tür zaruri ihtiyaçların bir üründe toplanması. düşünüyorum da eskiden insanlar şu an bir makinede bulunan özellikler için ayrı para harcamak zorunda kalıyorlardı. mesela annem hep istemiştir kurutma makinesi eve ama hem yer darlığından hem de ekstra enerji tüketiminden dolayı almaya cesaret edememiştir. ama şimdi baktığınızda ayrı almanıza gerek kalmıyor. bazı makinelerin kendiliğinden bu özelliği var. tıpkı lg'nin bu kırmızı çamaşır makinesi gibi. hem yerden, hem paradan hem de enerjiden tasarruf. o yüzden sık sık takip ederim bu tarz ürünleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…