Çamaşır ve Kurutma Makineleri LG kırmızı çamaşır makinesi 12 kg+ kurutma özelliği

evet daha araştırsak neler çıkacak kim bilir. Türkiye'de olmasa da yurt dışında çok gelişmiş ürünleri var lg'nin. sadece içeriğe değil tasarıma da bu derece önem vermeleri çok hoş. benlki düm düz klasik ürün yapsalardı bu kadar dikkat çekemezlerdi

valla onlar işin sırrı çözmüşler kadınlara göre tasarlamışlar

konu bayanlar olunca paket önem kazanıyor :) gerçi bu herşeyde geçerli bir ürünün paketi ne kadar çekiciyse satışı o kadar çok oluyor tabii içinin boş,kullanışsız olmaması kaydıyla.tasarım en az içerik kadar önemli-en azından benim gözümde- o yüzden lg'nin bu kırmızı çamaşır makinesine ya da desenli olanlara bayılıyorum

aynen öyle cnm. ben hediye aldığımda bile paketi güzelse hoşuma gidiyor :) napim huyum kurusun. o yüzdende lg cok ilgimi çekti. çok yaratıcı

Geçen teknosada 12 kiloluk bu ürünü görmüştüm, inceledim birazcık...
Akşam eve geldiğimde anne dedim 12 kiloluk makine var haberin olsun :) dediği cevap şu tamam kızım o zaman artık battaniyeleride atarız

yeni çamaşır makinesi alacaksanız bence kurutma özelliği olanlardan daha ziyade tekli almanız daha iyi olur... hem yıkama hem kurutma özelliği olanlar için pek verimli çalışmadıkları söyleniyor çünkü... bu makine tasarım olarak çok güzel fakat iyice araştırmak lazım...

Son düzenleme:

verimli değilse neden ürettiler acaba :)
şuanda çamaşır makinesinde bir problem yok yani ufaktan teklemeye başladı gidiciyim diyor :) Sana birşey soracağım, şimdi makine almak istesem ikisini ayrı ayrı almamın daha iyi olacağını söylüyorsun , hem kurutma makinası , hemde çamaşır makinası ... Bunun için evimin geniş olması lazım ve aynı zamanda biliyorsun dimi :)

ikisi birarada çok verimli değilmiş... kurutma makinemi alırken satıcı söylemişti... herşeyi bırak şunu düşün.. 10 kg çamaşır yıkadın sadece 5 kilosunu kurutabiliyorsun... diğer 5 kilo sepette veya astın... bu bile eziyet bence...

ayrı ayrı aldığında üst üste monte ettirebilirsin...

üst üste monte etmek mi ? bunu ilk defa duyuyorum dersem bana gülmezsiniz umarım :S

üstüt e çirkin bence yaa lg nin 9 kilo yıkayıp 6 k,lo kurutan modelini alıcam bende performans olarakta bayağı iyi yıkama a plus kurutma b
12 kg samsungta gördüm yıkama b kurutma d ya da e di çok kötü yani

Yeriniz varsa ayrı alın arkadaslar,yoksa sayet üst üste konabiliyor bu makineler fakat direkt üst üste koyamazsınız,ara aparat lazım sabitlemek için,çamaşır makinesi çalışırken kurutma makinesi sallanıp düşmesin diye,bir nevi emniyet,o resimde aparat koyulmamış,hatalı,sakın o riske girmeyin,ara aparatların maliyeti 150 tl civarı,markaya göre değişiyor,fakat bosch ve siemens te ücretsiz bildiğim kadarıyla,yalnız çamaşır makinenizde aynı marka olması lazım,ancak öyle üst üste koyabilirsiniz,aynı marka olması lazım yani

12 kg lık yıkamalı kurutmalı mak. standart ebatlarda değil arkadaşlar,banyoda ya da koyacağınız yerde geniş bir hacim olması lazım kullanabilmeniz için,ayrıca elektrik tüketimleri cok yüksek, C sınıfı,çok kalabalık bir aile değilseniz gerek yok,cünkü uzak doğuda insanların evleri ufak,metropollerde 1+1 lerde yaşayan birçok insan var,yer tasarrufu için yapıyolar bunları,ve orda elektrik bizdeki gibi pahalı değil arkadaşlar,yarı yarıya farkediyor,ihtiyacınızı belirlerken buna dikkate edin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…