Lg g4 kullananlar

G4 dayımda var, geçen senenin telefonu ama kamerasından tut 2k ekranına kadar çok güzel bir telefon. Yani o telefonda tamir edilemeyecek bir arıza olmadığı sürece senelerce kullanabilirsiniz. Hiç öyle "artık kasmaya başladı" gibi bir şikayette bulunacağınızı sanmıyorum. E bataryası da çıkarılabilir batarya olduğu için batarya ölmesi sorunu da yaşamazsınız.

lg serileri guzeldir g4 stylus ve g3 sorunluydu bir tek g4 stabil telefondur ozellikleri sirket kullanimi icin ideal

lg g 2 kullanıyor eşim çok memnun bende samsung s3mini kullanıyorum ama artık 2,5 sene oldu boşa beni diye bağırıyor hergün telefon

2 senedir G2 kullanıyorum çok memnunum. G4 ü de inceleme fırsatım olmuştu kamerası vs mükemmel kesinlikle samsungtan daha iyi olduğuna eminim. Samsung gereksiz kasıyor bi süre sonra.2 senedir LGde hiç sıkıntı yaşamadm.

lg serileri guzeldir g4 stylus ve g3 sorunluydu bir tek g4 stabil telefondur ozellikleri sirket kullanimi icin ideal
lg g 2 kullanıyor eşim çok memnun bende samsung s3mini kullanıyorum ama artık 2,5 sene oldu boşa beni diye bağırıyor hergün telefon

Bugün telefon elime geçti. Biraz uyum sorunu oldu tabi 2 yıl note 3 kullanıyorum sonuçta. Yani hız olarak aynı diyebilirim. Ama resim çekiş hızı kalite g4 çok daha iyi. Çekim için arkada bulunan tuş çok büyük kolaylık. Bunun dışında 0.2 inch bile çok fark ediyor en büyük uyum sorunu nu burada yaşıycam. Ama güzel telefon. İphone gibi geçişte zorluk çıkaracak şeyleri yok galaxy serisinden sonra g serisi gayet alışılabilir miş

lg pişmanlıktırrr tiksindrtti beni öyle gııck bişey ki kasıyor kapanıyor dokunmtigine dikkat hemen bozuluyor koruyucu ve kılıfsz kullanmyn

Ben note 3 kullanıyorum annem ve kardeşim G2 ve G3. Kesinlikle lg öneriyorum. Çok daha rahat kullanımı var.

Ama ısınma sorunu var lg de haberiniz olsun.

Lg'lerde guncelleme olmuyor diye biliyorum. Ozelliklerini pek bilmiyorum ama degistirmek istiyorsan,kararın degisirse kutusunu hic acma geri almiyorlar hicbir sekilde

Lg'lerde guncelleme olmuyor diye biliyorum. Ozelliklerini pek bilmiyorum ama degistirmek istiyorsan,kararın degisirse kutusunu hic acma geri almiyorlar hicbir sekilde
En son gelen guncelleme yuznden note3 servis gormek zorunda kaldı. Gerçi daimi kullanım icin güncelleme gerek. Ama bugün sistem güncelleme istedi yaptım.

ben i arkadaki tuslara alisiktan sonra siger telefonlari kullanamaz oldum ozellille knock code mukemmwk bir kilik yontemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…