Evet onu bizde düşündük. Kılıf olmadan kullanmak cinayet olur :))))Bende a8 var esimde g4. Benimkine özeniyor sanki. Ben daha memnunum açıkçası. He bi de derisi çok çabuk yipraniyormus. Silikon kılıf al mutlaka
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lg g4 kullananlar
- Konu Sahibi cikom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kılıf olarak silikon kesinlikle alma.Evet onu bizde düşündük. Kılıf olmadan kullanmak cinayet olur :))))
Spigen'in kılıfları var onlardan al, taş gibi ama pahalı 40-70 arası.
Evet ön kamera deneyimi bile yetti bana. Bu konuda ıspatladı kendini :)Bende galaxy s4 var..lg g4 alip almamada kararsiz kaldim..kardesim aldi bence al diyor..esimde ekim gibi sony z3 aldi o da takas yapip lg g4 almak istiyor tam bir fotograf cekme hastasi kendisi..
En eee çok sevindim şimdi. Yani okadar forum okudum siftdelete si bilmem nesi kk hatunları su dökemez kimsecikler elinize :)))Esim ve ben kullaniyoruz g4. Cok begenerek kendine aldi esim memnun kalinca bana da aldik. Cok rahat hizli ve fonksiyonel. Memnunum tavsiye ederim.
Son düzenleme:
Ok canım araştırıcamKılıf olarak silikon kesinlikle alma.
Spigen kendi sitesine baktım şimdi indirim 55 tl. Hemde deri görünümü boşa gitmemiş olur. KargO ücreti de yok gayet makul geldi banaKılıf olarak silikon kesinlikle alma.
Hangisine baktin bilmiyorum ama şöyle izah edeyim.Spigen kendi sitesine baktım şimdi indirim 55 tl. Hemde deri görünümü boşa gitmemiş olur. KargO ücreti de yok gayet makul geldi bana
LG G2 icin Spigen Slim armor kılıfı vardır. 2 Katmanlıdır, yani tek Kılıf degildir. Dış kapak ve iç Kapak vardır. Sağlamdır, benim gibi çat pat düşüren biriysen kesinlikle Spigen. Parana acımazsın hem de telefona yazık olmaz.
Spigen. Com. TR. Den baktım 70 den indirmiş ler. Note için yaptım o hatayı. Gerçi hem bukadar işlevsel hemde takoz gibi telefon muş. Nerelerden uçtu parçalarına bölündü ama bişey olmadı. Ama sürekli bozuk para anahtar ile ayni yere koymaktan düşmekten yan çerçevesi soyuldu.Hangisine baktin bilmiyorum ama şöyle izah edeyim.
LG G2 icin Spigen Slim armor kılıfı vardır. 2 Katmanlıdır, yani tek Kılıf degildir. Dış kapak ve iç Kapak vardır. Sağlamdır, benim gibi çat pat düşüren biriysen kesinlikle Spigen. Parana acımazsın hem de telefona yazık olmaz.
Umarım memnun kalırsın hem telefondan hem kılıftan :)Spigen. Com. TR. Den baktım 70 den indirmiş ler. Note için yaptım o hatayı. Gerçi hem bukadar işlevsel hemde takoz gibi telefon muş. Nerelerden uçtu parçalarına bölündü ama bişey olmadı. Ama sürekli bozuk para anahtar ile ayni yere koymaktan düşmekten yan çerçevesi soyuldu.
Umarım çok teşekkür ederimUmarım memnun kalırsın hem telefondan hem kılıftan :)
Lg g3 mü note 3 mü sizce ?
samsungların kamera kalitesi çokk düşük yaa o yönden sadece tavsiye etmem yosa 2 yıldır kullanıyrum çokk memenunum. lg nın sony nın kamera özellikleri güzel cok duydum yakınlarımdan
- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
Ondan dolayı demek yedek batarya veriyor lar. :)G3 kullaniyorum. 3 kere bataryasini degistirdim ancak baska bir problem cikarmadi
G4 daha guzel tabii
Ya telefon şans işi gerçekten. Ben note alacağım zaman ne yorumlar okudum anlatamam. Ama başka telefon için bakıyorum yine aynı. Çok seven de var nefret edene. Aldığı hafta servise yollayan da. Mesela bana da bir güncelleme geldi ve batarya şişti. Granit dolma mış ti allahtan. Yolladım ana kart ve Pil değişip geldi. Gayet iyi durumda şimdi yeni gibi olduAnnem 1 yıldır lgg2 kullanıyor.
Çok memnun.
Ben de s3 mini var lanet ettirdi 2,5 senedir.
Ben de G3 almayı düşünüyorum.
Ama yukarıda bir arkadaş olumsuz şeyler yazmış kararsız kaldım
- 18 Ocak 2016
- 172
- 196
- 18
- 39
- 18 Ocak 2016
- 172
- 196
- 18
- 39
Tartışmasız g3 tabiLg g3 mü note 3 mü sizce ?
O dereceTartışmasız g3 tabi