• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lg g4 kullananlar

Bende galaxy s4 var..lg g4 alip almamada kararsiz kaldim..kardesim aldi bence al diyor..esimde ekim gibi sony z3 aldi o da takas yapip lg g4 almak istiyor tam bir fotograf cekme hastasi kendisi..

Esim ve ben kullaniyoruz g4. Cok begenerek kendine aldi esim memnun kalinca bana da aldik. Cok rahat hizli ve fonksiyonel. Memnunum tavsiye ederim.

Esim ve ben kullaniyoruz g4. Cok begenerek kendine aldi esim memnun kalinca bana da aldik. Cok rahat hizli ve fonksiyonel. Memnunum tavsiye ederim.
En eee çok sevindim şimdi. Yani okadar forum okudum siftdelete si bilmem nesi kk hatunları su dökemez kimsecikler elinize :)))

Son düzenleme:
Kılıf olarak silikon kesinlikle alma.
Spigen'in kılıfları var onlardan al, taş gibi ama pahalı 40-70 arası.
Spigen kendi sitesine baktım şimdi indirim 55 tl. Hemde deri görünümü boşa gitmemiş olur. KargO ücreti de yok gayet makul geldi bana

Spigen kendi sitesine baktım şimdi indirim 55 tl. Hemde deri görünümü boşa gitmemiş olur. KargO ücreti de yok gayet makul geldi bana
Hangisine baktin bilmiyorum ama şöyle izah edeyim.

LG G2 icin Spigen Slim armor kılıfı vardır. 2 Katmanlıdır, yani tek Kılıf degildir. Dış kapak ve iç Kapak vardır. Sağlamdır, benim gibi çat pat düşüren biriysen kesinlikle Spigen. Parana acımazsın hem de telefona yazık olmaz.

Hangisine baktin bilmiyorum ama şöyle izah edeyim.

LG G2 icin Spigen Slim armor kılıfı vardır. 2 Katmanlıdır, yani tek Kılıf degildir. Dış kapak ve iç Kapak vardır. Sağlamdır, benim gibi çat pat düşüren biriysen kesinlikle Spigen. Parana acımazsın hem de telefona yazık olmaz.
Spigen. Com. TR. Den baktım 70 den indirmiş ler. Note için yaptım o hatayı. Gerçi hem bukadar işlevsel hemde takoz gibi telefon muş. Nerelerden uçtu parçalarına bölündü ama bişey olmadı. Ama sürekli bozuk para anahtar ile ayni yere koymaktan düşmekten yan çerçevesi soyuldu.

Spigen. Com. TR. Den baktım 70 den indirmiş ler. Note için yaptım o hatayı. Gerçi hem bukadar işlevsel hemde takoz gibi telefon muş. Nerelerden uçtu parçalarına bölündü ama bişey olmadı. Ama sürekli bozuk para anahtar ile ayni yere koymaktan düşmekten yan çerçevesi soyuldu.
Umarım memnun kalırsın hem telefondan hem kılıftan :)

G3 kullaniyorum. 3 kere bataryasini degistirdim :( ancak baska bir problem cikarmadi
G4 daha guzel tabii

Lg g3 mü note 3 mü sizce ?

samsungların kamera kalitesi çokk düşük yaa o yönden sadece tavsiye etmem yosa 2 yıldır kullanıyrum çokk memenunum. lg nın sony nın kamera özellikleri güzel cok duydum yakınlarımdan

Annem 1 yıldır lgg2 kullanıyor.
Çok memnun.
Ben de s3 mini var lanet ettirdi 2,5 senedir.
Ben de G3 almayı düşünüyorum.
Ama yukarıda bir arkadaş olumsuz şeyler yazmış kararsız kaldım o_O

Annem 1 yıldır lgg2 kullanıyor.
Çok memnun.
Ben de s3 mini var lanet ettirdi 2,5 senedir.
Ben de G3 almayı düşünüyorum.
Ama yukarıda bir arkadaş olumsuz şeyler yazmış kararsız kaldım o_O
Ya telefon şans işi gerçekten. Ben note alacağım zaman ne yorumlar okudum anlatamam. Ama başka telefon için bakıyorum yine aynı. Çok seven de var nefret edene. Aldığı hafta servise yollayan da. Mesela bana da bir güncelleme geldi ve batarya şişti. Granit dolma mış ti allahtan. Yolladım ana kart ve Pil değişip geldi. Gayet iyi durumda şimdi yeni gibi oldu

Lg çok güzel hızlı bir telefon tavsiye ederim. Ama ben sony z5 kullanıyorum :)

Back