• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lg g4 kullananlar

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.130
5.603
448
İstanbul
Arkadaslar pazartesi ye kadar bir karar vermem gerek. Elimde note 3 var. Eşime bugün telefon bakmaya çıktık g4 aldık. Pazartesi teslim olacak. Ben telefonu dış görüntü ve kamera olarak çok beğendim. Eşim de bunu sana alalım. Eskisini bana ver dedi. İkisi de güzel telefon note 3. 2 senedir kullanıyorum.

Ama g4 ile ilgili bişey bilmiyorum bana kullanıcı bilgisi gerek. Lütfen.

Begenmezsen eşine verirsin gibi bir durum yok çünkü sirket maili vs bisürü ıvır zıvır yüklenecek

Arkadaslar pazartesi ye kadar bir karar vermem gerek. Elimde note 3 var. Eşime bugün telefon bakmaya çıktık g4 aldık. Pazartesi teslim olacak. Ben telefonu dış görüntü ve kamera olarak çok beğendim. Eşim de bunu sana alalım. Eskisini bana ver dedi. İkisi de güzel telefon note 3. 2 senedir kullanıyorum.

Begenmezsen eşine verirsin gibi bir durum yok çünkü sirket maili vs bisürü ıvır zıvır yüklenecek
G2 kullanıyorum G4 Tavsiye ederim.

g3 kullanıyo kardeşim çok memnun

valla param olsa LG V 10 alacagim amma velakin züürd mod.:KK51:
Ben açıkçası hiç değiştirmeyi düşünmedim çok memnunum. aynen param olsa bende note 5 alırım. Eşim işi dolayısı ile böyle bir telefona ihtiyaç duydu şimdi. Bu teklif ile de aklım karıştı.

Ayy tam istediğim telefon note 3 . Bendede note 2 var suya düşürdüm sonra yaptırdım 2 aydır puslu ekranla kullanıyorum note 3 istiyorum çok . note 3 ekran da kocaman çok güzel bence note 3 de kal

Ben açıkçası hiç değiştirmeyi düşünmedim çok memnunum. aynen param olsa bende note 5 alırım. Eşim işi dolayısı ile böyle bir telefona ihtiyaç duydu şimdi. Bu teklif ile de aklım karıştı.
Alırsa da pişman olacagını zannetmiyorum . biz ailecek LG'liyiz.

Ayy tam istediğim telefon note 3 . Bendede note 2 var suya düşürdüm sonra yaptırdım 2 aydır puslu ekranla kullanıyorum note 3 istiyorum çok . note 3 ekran da kocaman çok güzel bence note 3 de kal
Ekran nerdeyse aynı. S pen çok kullanmıyorum evet ama bir alışkanlık yaptı. Fark 0.2 inch zaten.

1.5 yildir lg3 kullaniyorum.esimin hediyesiydi.
Yillardir samsung kullaniyordum.lg imle butunlestim.tavsiye ediyorum tabiki:)
Ahh işte en benlik yorum. Mesela arkadaşım galaxy serisinden Iphone a geçiş yaptı ama kullanışını beğenmedi. Genel kanı galaxy serisine alışan diğerlerini kullanmakta zorlanır çünkü. Sizde oldumu böyle bir süreç

Ahh işte en benlik yorum. Mesela arkadaşım galaxy serisinden Iphone a geçiş yaptı ama kullanışını beğenmedi. Genel kanı galaxy serisine alışan diğerlerini kullanmakta zorlanır çünkü. Sizde oldumu böyle bir süreç
Bikac gun aliskanliktan sasirdigim oldu.ama hic eskiyi aramadim ben.cidden cok memnunun.bozulursa yine lg alirim

Hadi verdim kararımı ozaman :) ayyy bu telefon sanki canlı gibi bağ var aramızda ya. Niye böyle anlamadım resmen üzülüyorum bir yandan da.
Olur o.esim benden habersiz almisti bunu.surpriz yapmis.samsung s3 vardi bende.bi ayrilacagim icin uzulmustum.ama tamamen aliskanlik.pisman olmazsin.heleki g4 den bahsediyoruz:KK66:

Bende a8 var esimde g4. Benimkine özeniyor sanki. Ben daha memnunum açıkçası. He bi de derisi çok çabuk yipraniyormus. Silikon kılıf al mutlaka

Back