Çamaşır ve Kurutma Makineleri LG F14A8RDS5 kurutmalı çamaşır makinesi kullananlar

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
Bu makineyi çok meth ettiler..Kullananlar memnun mu acaba ? Servisi nasıl ?

Bir de kurutma yaptıktan sonra çok mu kırışık çıkıyor makineden ütü olayı zor oluyor mu acaba?

evet bende yorumlar üzerine aldım. alalı 2 ay oldu. Çok memnunum ben tavsiye ederim. Kurutma yapacaksınız 3-4 kg den fazla koyduğunuz zaman kırışıyor ama fazla koymazsanız hiç kırışmıyor. burada da aldığım ilk zamanki yorumlarım var http://www.kadinlarkulubu.com/forum...li-camasir-makinesi-kullananlar.800220/page-2
Başka sormak istediğiniz bir şey varsa aklınıza takılan cevaplayabilirim..

çok teşekkür ederim, ilk yorumlarınızı inceleyeyim..

Eğer tam kurutma yaparsanız çok kırıştırıyor. Ama hafif nemli programını seçerseniz kaç kilo koyarsanız koyun çok fazla kırışma olmuyor. direk ütü yapın veya katlayıp kaldırın kıvamında çıkıyor.

bende 1,5 ay oldu alalı, genel olarak memnunum. almadan önce çok araştırdım. bizzat kullanan birinden de tavsiye alında direkt aldım.

yoo hayır 3 kg civarı koyunca tam kuruda da kırıştırmadı bende hiç.. belki kot pantolon koymak etkileyebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…