- 24 Eylül 2018
- 97.360
- 292.785
Çok teşekkür ederim Minik, Allah razı olsunGeçmiş olsun Jenna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim Minik, Allah razı olsunGeçmiş olsun Jenna
Senin ne zaman yapacağını asla kestiremiyorum ki minikom, son gün bile yapabilirsin ama canom dayanamazBeni beni bihterini
Benide merak edin iddiasiZim diye mi
inşallah canım Zennam Bol bol su iç ihmal etmeSen de sağol Zano'm ağrı çok,CRP 60 civarı,bir an önce ilaçlar etki eder inşallah
Düşüneyim birazJeneratör bozuldu. Şebeke elektriğini de kesiyor. Üfürüğünü geri al
Bu kadar iyi ufluyorsan bi ufuruk alırım kukriskom ne yapacagini kestirmek zorBeni beklemiş bak hele söylemiyor da tarif aldım diye
Kısır yapmışSenin tarif popüler galiba kukriskom, pes etmedincanomda daha fazla dayanamaz yapar
Gerçekten miiKısır yapmış
Çok eskiler bilir nasıl üfürürdüm hey gidi heyBu kadar iyi ufluyorsan bi ufuruk alırım kukriskom ne yapacagini kestirmek zor
2 kat yürüyorum resmen ,ne nalet şeymiş, ben şokiçmeye çalışıyorum Zano'm, sağolinşallah canım Zennam Bol bol su iç ihmal etme
Allah rızası için benim sınav kağıdına bi ufkesene kukriskom sana zahmetÇok eskiler bilir nasıl üfürürdüm hey gidi hey
Dedi CIAKısır yapmış
Tamam kız ne zaman açıklanacakAllah rızası için benim sınav kağıdına bi ufkesene kukriskom sana zahmet
Ay,güldürme aşkom, gülemiyorum ahahahahahahaDedi CIA
Çok sağol,Allah razı olsun umudum o yönde, bakalımJenna16 geçmiş olsun bol su iç kolay atlatırsın
25 iTamam kız ne zaman açıklanacak
Güzel haberler verirsin Inşallah
İnş kuzucum amin, Allah razı olsunGüzel haberler verirsin Inşallah
Tamam 25 inde görüşelim şokunu atlattıktan sonra
Hep gülAy,güldürme aşkom, gülemiyorum ahahahahahaha