- 24 Eylül 2018
- 97.360
- 292.785
Şans diye buna derim7 yi geçerken geldi. Jeneratör arıza çıkardı. Yarın yine gidecekmiş. Bu ay full elektrik kesintisi varmış. Birde arıza eklendi çok güzel oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şans diye buna derim7 yi geçerken geldi. Jeneratör arıza çıkardı. Yarın yine gidecekmiş. Bu ay full elektrik kesintisi varmış. Birde arıza eklendi çok güzel oldu
Yandık bittik bugün yarın Allah kerimŞans diye buna derim
Burdayım canım canocanim, beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim bende senin tarifini heyecanla bekliyorumSen nirdesin kirazlı bacım
Allah yardımcınız olsun canımYandık bittik bugün yarın Allah kerim
Yapacağım bakalım sıra ona geldiBurdayım canım canocanim, beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim bende senin tarifini heyecanla bekliyorum
Onun tarifi yok ki onun tarifi yookBurdayım canım canocanim, beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim bende senin tarifini heyecanla bekliyorum
Sağol Zennam Sen nasıl oldunAllah yardımcınız olsun canım
Çok heyecanliyimYapacağım bakalım sıra ona geldi
Sen öyle san MatmazelOnun tarifi yok ki onun tarifi yook
Beni beni bihteriniBurdayım canım canocanim, beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim bende senin tarifini heyecanla bekliyorum
Benim tarifler sıradan beklenti olmasınÇok heyecanliyim
Senin tarif popüler galiba kukriskom, pes etmedincanomda daha fazla dayanamaz yaparOnun tarifi yok ki onun tarifi yook
Sen de sağol Zano'm ağrı çok,CRP 60 civarı,bir an önce ilaçlar etki eder inşallahSağol Zennam Sen nasıl oldun
Eski ufurukculerden kim kaldı bı kukrimC A N O bir üfleme ile kestim elektriği gördün mü ,iyi üflerim biliyon
Geçmiş olsun JennaSen de sağol Zano'm ağrı çok,CRP 60 civarı,bir an önce ilaçlar etki eder inşallah
Beni beklemiş bak hele söylemiyor da tarif aldım diyeSenin tarif popüler galiba kukriskom, pes etmedincanomda daha fazla dayanamaz yapar
Jeneratör bozuldu. Şebeke elektriğini de kesiyor. Üfürüğünü geri alC A N O bir üfleme ile kestim elektriği gördün mü ,iyi üflerim biliyon
TabisiEski ufurukculerden kim kaldı bı kukrim