Çok istemekİkiz olması için tavsiyeleri alayım bdv de kesin vardır bununla ilgili kocakarı tarifleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok istemekİkiz olması için tavsiyeleri alayım bdv de kesin vardır bununla ilgili kocakarı tarifleri
DoğurmamakTam olarak kolay kısmı neresi
Kk geldiğimden beri en çok denk geldiğim kişisin oysa kiÖyle yazdığını da görmedim ki baya şeyi görmemişim bir ara bugün gördüm ama bazı şeyler
Allah Allah o iş bana mı kalmış kız en çok görülenKk geldiğimden beri en çok denk geldiğim kişisin oysa ki
Ilk geldiğimde düzen topiği ne katıldım oradaydın sonra burada ondan dolayıAllah Allah o iş bana mı kalmış kız en çok görülen
Aklımda olsunÇok istemek
Doğurmamak
Bence senin için ideal zaman anne olmak için
Öyle mi diyorsun,niden acaba ideal zamanBence senin için ideal zaman anne olmak için
dun gece uyumaya çalışırken yoğun nemden bayılmışım. Bu gece de sıcak olursa klimayı açacağım. O da lanet başımı ağrıtıyor ama dayanırızBen böyle sıcağın
Sicaktansa aç,uyu,valla bezdumdun gece uyumaya çalışırken yoğun nemden bayılmışım. Bu gece de sıcak olursa klimayı açacağım. O da lanet başımı ağrıtıyor ama dayanırız
Çat diye çatlicazSicaktansa aç,uyu,valla bezdum
Sorma kuzuuÇat diye çatlicaz
Zaten gece çok bunalınca biraz balkona çıktım orada uzandım ama korktum geri yatağıma geçtim. Yatınca kolumdan tişörtünüm içine bir şey girdi sonra oradan cıktı omzuma geçti tabii ben bir panikle tuttum fırlattım sonra telefonumun feneri ile bir baktım komacana bir çekirge en korktuğum hayvandır kendisi.Sorma kuzuu
Gerilim IMDB 10.00 Aklım çıkarZaten gece çok bunalınca biraz balkona çıktım orada uzandım ama korktum geri yatağıma geçtim. Yatınca kolumdan tişörtünüm içine bir şey girdi sonra oradan cıktı omzuma geçti tabii ben bir panikle tuttum fırlattım sonra telefonumun feneri ile bir baktım komacana bir çekirge en korktuğum hayvandır kendisi.