- 21 Kasım 2017
- 27.614
- 120.852
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günorellaaaaa
Fıstıklar, günaydinGünaydın
Fıstık dedin aklıma yine geldiFıstıklar, günaydin
Kaju candır Zano,gerisi heyecanFıstık dedin aklıma yine geldi
Günaydın aşkomGünaydın
Benimde öyle olduGece site gitti bende bir ara ,çok sonra düzeldi.
Güzel fikirmişKilo aldığım için kıyafet alasım yok. Bebekle gezdiğim için sırt çantasıyla gidiyorum her yere, göçebe gibi evi sırtımda taşıyorum. Çanta da alamam. Öyleyse yeni ayakkabı alma fikri ÇIK AKLIMDAN
Uzun süre gelmedi,geldiğinde de geç olmuştu, çıktım. Gece de felaket sicakti,sizin orası nasıl aşkom?Benimde öyle oldu
Kendini ikna etme şekline bayıldımKilo aldığım için kıyafet alasım yok. Bebekle gezdiğim için sırt çantasıyla gidiyorum her yere, göçebe gibi evi sırtımda taşıyorum. Çanta da alamam. Öyleyse yeni ayakkabı alma fikri ÇIK AKLIMDAN
Normalde ikna etmeye çalışmam da ayakkabı 3500 lira olunca bir zahmet ikna çabasına gireyim dedim ahsjsjsj inşallah olmam.Kendini ikna etme şekline bayıldım
Beni öpseler olmam,sen de olma,düşme bu tuzağa,vahşi kapitalizm ahahahahaahNormalde ikna etmeye çalışmam da ayakkabı 3500 lira olunca bir zahmet ikna çabasına gireyim dedim ahsjsjsj inşallah olmam.
Dün akşam bende de olduGece site gitti bende bir ara ,çok sonra düzeldi.
Seni bir daha hiç bulamayacağım sandim Zano'm sanki her yerden bağlantımız yokmuş gibiDün akşam bende de oldu
Benim için böyle düşünmen beni üzdüSeni bir daha hiç bulamayacağım sandim Zano'm sanki her yerden bağlantımız yokmuş gibi
Var tabii Zano'm,onu diyorum ben deBenim için böyle düşünmen beni üzdü
İnstagram ?
YouTube ?
Whatsap ?
Her yerden bağlantımız var şükür zennam
Yanlış anladım sorryVar tabii Zano'm,onu diyorum ben de