- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Macecik güzel bak seviyorum onu da diğerleri pek ağrı kesici ismi gibi gelmiyor banaArveles,Majezik,Apranax
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Macecik güzel bak seviyorum onu da diğerleri pek ağrı kesici ismi gibi gelmiyor banaArveles,Majezik,Apranax
Alamadan gitmişim yav Aferin içmiştim o beni biraz sersemletiyor. Sizinle konuşurken çat diye uyumuşum.
Hepsi dolunay yüzünden hepsiii. Ben de rüyamda unutma beni çiçeklerinin üstüne oturmuş bir adet Meral Akşener fotoğrafları çekiyordum.ahahshshdjdjd Benim üstüm başım da tam ev hali birlikte fotoğraf çektiremedik.sndjdjdNasıl saçma ,kötü bir kâbus, nasıl korkarak uyandım, Allah hayra çıkarsın
Dene ve bana teşekkür et bebekMacecik güzel bak seviyorum onu da diğerleri pek ağrı kesici ismi gibi gelmiyor bana
Ben o Dolunay'ı 2 saat uyuduysam ancaHepsi dolunay yüzünden hepsiii. Ben de rüyamda unutma beni çiçeklerinin üstüne oturmuş bir adet Meral Akşener fotoğrafları çekiyordum.ahahshshdjdjd Benim üstüm başım da tam ev hali birlikte fotoğraf çektiremedik.sndjdjd
Meral Akşener: Ben ne alaka.snsjsjdjd harbiden ne alaka ya
Birimiz bari uyumuşAlamadan gitmişim yav Aferin içmiştim o beni biraz sersemletiyor. Sizinle konuşurken çat diye uyumuşum.
Çok teşekkür ederiz canımOh tam yaz konusu olmuş. Harika:)
Şimdiden heyecan yaptım birkaç akşamı böyle tariflerle kurtarırım
Geçmiş olsun askom,bizim bu tarafta bekleniyormuş yakındaSabah deprem olmuş. Ben hissetmedim çok şükür
Allah korusunGeçmiş olsun askom,bizim bu tarafta bekleniyormuş yakında
Çok geçmiş olsun nevoşcum,iyiki duymamışsınız.Sabah deprem olmuş. Ben hissetmedim çok şükür
Bana özelden yapmak istediğiniz tarifi yazıyorsunuz. Eğer tarifi başkası yapmıyor ve uygunsa yapıyorsunuz.Ay hic bilmiyorum bunu ama nasıl katılıyoruz
Sağ ol ablacımÇok geçmiş olsun nevoşcum,iyiki duymamışsınız.
Sende sağol bitanem çocuklar nasıllar iyilermi naptılar üni durumarını tercih yapacaklarmı bu sene .Sağ ol ablacım
CümlemiziAllah korusun
Oh tam yaz konusu olmuş. Harika:)
Şimdiden heyecan yaptım birkaç akşamı böyle tariflerle kurtarırım